Ked af kun at give jer 3 stjerner da vi plejer at være meget positive, når vi har rejst med jer 4 gange tidligere. Desværre blev denne rejse den sidste, da man ikke må have rollator med. Vi fik ikk... Ver más
La empresa ha respondido
Skulle have været på min drømmerejse og havde købt det bedste af det bedste, for mindre end 48 timer før afrejse, blev ringet op, at jeg ikke kunne få det jeg havde bestilt og betalt for 9 mdr tidlige... Ver más
La empresa ha respondido
Den 27/4-4/5-24 gik rejsen til Can Picafort, Mallorca. Fantastisk rejse. Alt var tilrettelagt fra vi stod på bussen i Esbjerg. Hotellet var pænt og rent, og sørgede for masser af god mad. Vores guide... Ver más
La empresa ha respondido
Bella Rejser har eksisteret siden 2014 og er 100% dansk ejet. Vi har specialiseret os i at sammensætte og udbyde grupperejser til friske og livsglade seniorer fra samme kommune/by.
Korskildelund 6, 2670, Greve, Dinamarca
Min Kone og jeg var en tur til kreta i starten af Oktober, hvor Hotellet IKKE gav os det værelse vi havde betalt for../ Da vi kom hjem kontaktede jeg Bella og fortalte om situationen. Søde og rare at tale med, som de jo altid er, var der forståelse med det samme. Uden tøven eller træk på skulderne, har jeg straks fået de penge tilbage som vi havde betalt ekstra, for det værelse hotellet IKKE gav os,,
DET KALDER JEG, GOD STIL. Endnu engang viser BELLA REJSER, at det er og bliver det bedste senior rejseselskab der er i Danmark,- Har selv været med Bella Rejser fire gange , så jeg ved hvad jeg taler om..Kan KUN anbefales...
M.V.H. , og mange tak,/ John G.

Respuesta de Bellarejser
Desværre blev denne rejse den sidste, da man ikke må have rollator med. Vi fik ikke meget ud af de udflugte, der var da manden kunne have været med , hvis han måtte bruge rollator, som bevirker han går bedre og hurtigere. Så ingen udflugter til os.

Respuesta de Bellarejser
Super Super service- de bær os med arme og ben- har været ud for at få stor hjælp og de var der bare- Kenneth lufthavnsguiden var supervisor og Pia på Mallorca var simpelthen en engel for os alle- STOR ROS- og gode udflugter hvor alle kunne følge med- STOR anbefaling herfra- det er ikke sidste gang - denne var første gang vi rejste med BELLA og gør det GERNE igen- knus og tak herfra

Respuesta de Bellarejser
Vi er netop vendt hjem fra en dejlig tur til Gran Canaria med Belle Rejse. Vi boede på det dejlige Hotel Corallium Beach, San Agustin. Meget rent og velholdt. Stort flot pool område med direkte adgang til stranden. Det hele omgivet af en flot varieret beplantning. Venligt og imødekommende personale i restauranten, hvor der var en stor buffet både morgen og aften.
Men det bedste af det hele var vores guide Pernille, som var der 100% fra vi ankom til lufthavnen og til vi tjekkede ind igen ugen efter.
4 Spændende udflugter med frokost og et glas vin/øl, var inkluderet i turen, og her nød vi alle godt af Pernilles store viden. Hvad hun ikke ved om Gran Canaria er ikke værd at vide, så tusind tak til Pernille for en spændende tur.
Bella Rejser Seniorrejser er alletiders koncept. Vi blev hentet her i byen, kørt til lufthavnen, hvor en medarbejder tog imod os, og som på forhånd havde tjekket os ind, så vi skulle bare aflevere vores bagage, hvor han også var behjælpelig.
Vi har genne årene rejst med mage forskellige Bureauer, men Bella Rejser ligger absolut i toppen.
Annie og Kurt Mejer

Fantastisk rejse til Kreta 19.9.2024
Profesionelt gennemført rejsen til Kreta. Dejlig hotel og mega spænende udflugter.
Vores fantastisk guide, Ulla, var meget venlig, vidende og hjælpsom!
Tak til Ulla for en uforglemmelig tur! og tak til Bellarejser for godt tilrettelagt rejse!

Respuesta de Bellarejser
Den 27/4-4/5-24 gik rejsen til Can Picafort, Mallorca.
Fantastisk rejse. Alt var tilrettelagt fra vi stod på bussen i Esbjerg. Hotellet var pænt og rent, og sørgede for masser af god mad. Vores guide Gitte, var fantastisk, var altid forberedt, hjælpsom. Og gjorde udflugterne spændende og sjove. Vores første rejse.🐗🌞Kan varmt anbefale Bella Rejser til andre.

Respuesta de Bellarejser
Der var begrænsninger i imødekommenheden da jeg ville bestille en rejse til Gran Canarie i januar, kom aldrig længere end til bestillingen, en uhørt og trist oplevelse, så,jeg kan ikke anbefale Bellarejser.
Nancy Stauersbøl Kristensen

Respuesta de Bellarejser
Var med Bella rejser for første gang. Vi var en uge på Mallorca. Vi boede fantastisk, var på spændende busture og havde den bedste guide. Alt var arrangeret fra Vi blev samlet op af bus og kørt til lufthavnen. Det er et koncept Vi klart kan anbefale.

Respuesta de Bellarejser
Min mand og jeg var på ferie til Kreta fra
01.10, til 08.10.2023, HERSONISSOS..
Det var helt sikkert en af de bedste ferier vi har været på. Vi havde det som om der blev passet godt på os HELE vejen igennem ferien. Bare det at komme til lufthavnen og ikke skulle stresse med check ind var dejligt, der stod Kenneth, og alt VAR ordnet til vi kom, det var guld værd. Der blev taget godt mod os i Heraklion lufthavn og vi blev med bus, kørt til" Hotel Palmara Beach" til dejlige værelser og virkelig god forplejning hele ugen. Der manglede bestemt ikke noget. Rigtig dejlig mad, sødt personale. Udflugterne vi var på, var gode ture, hvor man fik set og lært en hel del om Grækenland,- Ikke mindst på grund af vores Guide Charlotte , som havde en virkelig stor viden hun delte ud af, ud fra at hun har boet der i ca. 30 år (Græsk gift)
Alt i alt en virkelig dejlig ferie, og et virkeligt godt koncept. Det er bestemt IKKE sidste gang vi rejser med Bella Rejser, Alt "klappede", TAK FOR DET.!!
M.V.H.
Kathe & John Gottfredsen.

Respuesta de Bellarejser
Kom hjem sidst i september var i Catalonien, første gang med Bella rejser og helt alene kendte ingen, syntes bare det var en fantastisk dejlig uge, med søde medrejsende og Michael som rejseleder/ også Inette som var med på oplæring, de var bare super begge 2 og alle udflugter var*****
Så nød bare turen

Respuesta de Bellarejser
Skulle have været på min drømmerejse og havde købt det bedste af det bedste, for mindre end 48 timer før afrejse, blev ringet op, at jeg ikke kunne få det jeg havde bestilt og betalt for 9 mdr tidligere.

Respuesta de Bellarejser
vi har deltaget i rejse til can Picafort, Mallorca. Rejsen var vel tilrettelagt, og vores guide, Pernille, var en meget vidende og venlig, hjælpsom person, der forstod at gøre turene både spændende og sjove.
Hotellet sørgede for masser af god mad og venlige imødekommende tjenere.
Chaufførerne kørte sikkert og man var aldrig urolig for at de ville køre en cyklist ned.

Respuesta de Bellarejser
Jeg er lige kommet hjem fra en helt fantastisk tur til Catalonien. Alt var bare perfekt, godt hotel med service i top, stor hjælpsomhed og hygge med alle i selskabet, dejlige udflugter og en kæmpe tak til rejselederen Lisa, der gjorde det til en fantastisk tur

Respuesta de Bellarejser
Verdensklasse service og go priser …. Booker helt sikkert igen hos Bella rejser.

Respuesta de Bellarejser
Et super rejseselskab for seniorer, med service og hjælpsomhed helt i top. Og når man rejser med andre fra sin kommune, er der altid nogen fælles relationer på en eller anden måde.

Respuesta de Bellarejser
Velarragerefe rejser med gode hoteller

Respuesta de Bellarejser
Vi var i 2019 på efterårsrejse til Costa Brava med Bella Rejser. Vi havde ikke rejst med dem før, men det var en helt igennem fantastisk og vidunderlig oplevelse. Alt blev håndteret på bedste vis: den telefoniske kontakt inden bestilling af rejse, rejselederens kompetencer til at koordinere udflugterne og formidle sin store viden om området. Jeg kan 100% anbefale at rejse med Bella rejser. Det eneste minus er, at selv om det er senior-rejser, så skal man være nærmest 100 % godt gående for at kunne deltage på udflugterne.

Respuesta de Bellarejser
Er rigtigt glad for at rejse med Bella rejser altid

Respuesta de Bellarejser
Más información sobre otros tipos de reseñas.