Bellinge House Bed&Breakfast Opiniones 13

Información sobre la empresa

1. Bed & Breakfast
  2. Spa de día

Escrito por la empresa

Bellinge House er et countryside Bed & Breakfast beliggende i rolige og naturskønne omgivelser på Falster. Her tilbyder vi en hyggelig og personlig overnatningsoplevelse for gæster, der ønsker ro, natur og en mere afslappet atmosfære end på et traditionelt hotel. Hos Bellinge House har vi et mindre antal værelser, hvilket giver mulighed for en nærværende og personlig oplevelse. Mange af vores gæster besøger os for at komme væk fra hverdagens travlhed, nyde naturen og opleve den særlige ro, som området omkring huset tilbyder. Vi byder også cyklister særligt velkommen. Vores beliggenhed på Falster gør os til et oplagt stop for cykelrejsende, og vi ligger tæt på forbindelsen mellem Danmark og Tyskland, hvilket gør det nemt for internationale gæster at besøge os på deres rejse gennem regionen. Ud over overnatning tilbyder vi også wellnessoplevelser, herunder sauna samt forskellige behandlinger som massage, akupunktur og andre holistiske behandlinger, som gæster kan vælge at tilføje til deres ophold. Det giver mulighed for at kombinere et ophold på landet med afslapning, velvære og fordybelse. Bellinge House kan også bookes til mindre arrangementer og private begivenheder. Nogle vælger at leje hele stedet til eksempelvis retreats, workshops, bryllupper eller andre særlige begivenheder i rolige og naturskønne omgivelser. Bellinge House drives med fokus på gæstfrihed, nærvær og en hjemlig atmosfære, hvor gæster kan føle sig velkomne og godt tilpas. Vores mål er at skabe en rolig ramme for ophold, hvor man kan koble af, nyde naturen og opleve Falster fra en mere personlig side. Vi byder både danske og internationale gæster velkommen til et afslappende ophold i landlige omgivelser.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

A wonderful place

A wonderful place. Peace, quiet and a family atmosphere that large hotels lack. The owners ensure guests comfort at every turn. A truly enjoyable stay. I highly recommend it !!! 👍😀

18 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We visit Bellinge on regular basis

We visit Bellinge on regular basis. I love the house, I love the surroundings, I love the food, I love the people who run this place! I highly recommend it to everyone who wants to unwind from the busy and stressful city life and take care of themselves ❤️

4 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

My visit to Bellinger House in April…

My visit to Bellinger House in April 2026 was truly an exceptional experience—one I will gladly return to.

From the very first moments, this place impresses with its beautiful, მშვიდ surroundings. It is located in a শান্ত and peaceful area, offering the perfect environment to relax, reset, and reconnect. Everything on-site is impeccably clean, thoughtfully designed, and maintained with great attention to detail.

The food is another highlight—both breakfasts and lunches were absolutely delicious, fresh, and clearly prepared with high-quality ingredients and care.

During my stay, I also took advantage of the treatments offered, including acupuncture. It was an outstanding experience. The level of professionalism, expertise, and individual approach was truly remarkable. The entire experience took place in a calm, welcoming atmosphere that supported deep relaxation and regeneration.
I wholeheartedly recommend this place to anyone looking for quality, tranquility, and a holistic approach to well-being. I will definitely be coming back.

20 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great place located in beautiful and…

Great place located in beautiful and peaceful countryside with few minutes drive to stunning Baltic Sea beaches.
Land lady Kornelia is awesome host with great cooking skills creating very healthy and delicious dishes.
House and garden is very spacious and has interior design with great taste.
Having a chance to be able use wellbeing treatments and enjoying the sauna session was very nice addition to our saying there.
Great atmosphere and relaxing atmosphere, I definitely will be going back to the Belingge House again.
I can recommend it for everyone who looking for something special.

5 de abril de 2026

Skøn atmosfære

Jeg valgte at booke Bellinge House til at fejre min fødselsdag med nogle af mine nærmeste venner, og det var den bedste beslutning. Vi havde hele stedet for os selv, hvilket gjorde det til en meget personlig og hyggelig oplevelse.

Kornelia var utrolig imødekommende, varm og gæstfri, og hun sørgede virkelig for, at vi følte os velkomne under hele opholdet. Stedet er smukt og fredeligt, og det var den perfekte ramme for en afslappet fejring.

Vi nød både omgivelserne, den hyggelige stemning og muligheden for wellness. Det føltes næsten som et lille privat retreat. Jeg kan varmt anbefale Bellinge House til både ophold og særlige begivenheder.

1 de marzo de 2026

Respuesta de Bellinge House Bed&Breakfast

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse ❤️

Det glæder os så meget at høre, at du havde en særlig og hyggelig fødselsdagsoplevelse hos os. Det betyder meget for os at kunne skabe rolige og personlige rammer, hvor vores gæster føler sig hjemme og kan nyde både omgivelserne og wellness.

Tak fordi du valgte Bellinge House til en så vigtig begivenhed – og for din varme anbefaling. Vi håber meget at byde dig velkommen igen en anden gang 🌿

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min veninde og jeg havde et helt…

Min veninde og jeg havde et helt fantastisk ophold på Bellinge House. Vi tog afsted på en lille tøsetur for at slappe af, og stedet var helt perfekt til det. Atmosfæren er utrolig rolig og hyggelig, og man føler sig virkelig velkommen fra det øjeblik man ankommer.

Vi bookede også behandlinger hos Kornelia, som var både utrolig dygtig, sød og meget gæstfri. Det var en virkelig afslappende oplevelse, og bagefter nød vi saunaen, hvilket gjorde hele opholdet endnu mere luksuriøst.

Det er virkelig et sted, hvor man kan koble helt af og bare nyde naturen og roen. Vi kommer helt sikkert igen.

7 de marzo de 2026

Respuesta de Bellinge House Bed&Breakfast

Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️

Det glæder os virkelig meget at høre, at I havde et fantastisk og afslappende ophold hos os. Det betyder meget for os at kunne skabe en rolig og hyggelig atmosfære, hvor vores gæster kan koble helt af og nyde både naturen og wellnessoplevelserne.

Kornelia bliver også meget glad for dine fine ord – det er så dejligt at høre, at behandlingerne og saunaen var med til at gøre jeres ophold ekstra luksuriøst.

Vi håber meget at byde jer velkommen igen til endnu en tøsetur eller en stille getaway 🌿

Bryllupsdrøm ødelagt

Vi skulle have holdt vores bryllup på Bellinge House. Allerede tidligt oplevede vi, at kommunikationen var meget vanskelig – det tog ofte uger at få svar på vores spørgsmål, hvilket gjorde hele processen frustrerende.

50 dage før brylluppet måtte vi desværre aflyse pga. en rygoperation. På det tidspunkt havde vi betalt 45.750 kr. for ophold, mad og personale. Efter 80 dages forhandlinger fik vi kun 7.000 kr. retur – og det skete kun på betingelse af, at vi fjernede vores anmeldelser.

For os har hele forløbet – både planlægning, aflysning og efterspil – ødelagt vores drøm om at holde bryllup. Vi føler os dårligt behandlet og kan derfor ikke anbefale Bellinge House til vigtige begivenheder, hvor man har brug for god kommunikation og fair vilkår.

23 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

For dyrt, til den lave standard, og ingen bød os velkommen.

Nej, prisen var for høj til den lave standard. Gamle slidte møbler, håndklæder og ikke noget bestik, hvis ikke jeg bestilte morgenmad.
Alt foregik på engelsk, jeg skrev om ankomst tidspunkt og fik svar et døgn efter.
Vi så ingen vi kunne tale med.

23 de julio de 2025

Respuesta de Bellinge House Bed&Breakfast

Vi er kede af at høre, at jeres ophold ikke levede op til forventningerne. Hos Bellinge House gør vi os umage for at skabe en personlig og rolig oplevelse for vores gæster.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vores svartid på beskeder er op til 48 timer, hvilket også fremgår af vores informationer. Da stedet er drevet af en engelsk ejer, foregår kommunikationen primært på engelsk.

Hvis der mangler noget under opholdet, såsom bestik eller andre praktiske ting, hjælper vi naturligvis meget gerne – vi opfordrer altid gæster til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning med det samme.

Tak fordi du har delt din feedback med os. Den er vigtig for, at vi løbende kan udvikle og forbedre vores gæsteoplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bellinge House er det tætteste man i Danmark kommer på et engelsk cottage house

Bellinge House er et perfekt udgangspunkt for at opleve en perlerække af attraktioner og gastro oplevelser i nærområdet, som Falster rummer så mange af, men som ikke er så kendte endnu. Det rummelige Bed & Breakfast er ideelt til vennegrupper, familie-træf og seminarer, hvad enten det er yoga ophold, teambuilding eller samling af en ledergruppe. Stedet har mere karakter af et ”Small Luxury Hotel” end et Bed & Breakfast. Det har en afslappet, sydengelsk cottage charme og har en sjælden fred og ro over sig. Værterne er imødekommende, servicemindede og først og fremmest venlige og får en til at slappe af og føle, at man er i gode hænder og at alt, man har arrangeret, kommer til at gå lige efter planen. Er man der til en familie-begivenhed eller anden fest, kan middagen arrangeres i de flotte rum i Bellinge House, hvis man foretrækker det i stedet for at tage ud at spise. Der er en have på størrelse med en fodboldbane til alverdens aktiviteter. Kan varmt anbefales - også hvis man bare er et par eller en mindre gruppe, som vil opleve et stykke af Danmark med mange kultur, gastro, sport- og naturoplevelser. En dag vil det gå op for alle, hvor dejligt der er, og når Femern åbner, vil der komme mange flere turister sydfra, så det gælder om at opleve det, mens der er god plads. Er man der en hel weekend, kan stedet også danne udgangspunkt til udflugter til Lolland og omkringliggende øer, som der er hyggelige færgeforbindelser til. De nærliggende restauranter, Pomle Nakke og Hesnæs Havn er allerede kommet på internationale gastro turisters landkort. Jeg holdt en rund fødselsdag på stedet, og alle gæsterne har skrevet til mig, at de gerne vil tilbage og opleve stedet igen. De bedste anbefalinger herfra. Finn Tørngren Sørensen

24 de agosto de 2024

Respuesta de Bellinge House Bed&Breakfast

Tusind tak for din meget smukke og generøse anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplevede Bellinge House som et sted med ro, charme og gode rammer for både ophold og særlige begivenheder. Vi har netop ønsket at skabe et sted, hvor gæster kan føle sig trygge, forkælede og helt koble af fra hverdagen.

Det glæder os også, at du fremhæver områdets mange oplevelser – vi elsker selv at inspirere vores gæster til at udforske Falster og de omkringliggende øer.

Tak fordi du har delt din oplevelse og anbefaling. Vi håber meget at kunne byde dig og dine gæster velkommen igen en dag 🌿

Ophold i grisestank

Ved ankomst blev vi mødt af en stank fra nærliggende grisestald, denne stank var i samtlige rum ( 2 fritstående senge på 6 m2, til trods for reserveret værelse med dobbeltseng ) som vi blev præsenteret for og vi var derfor nød til at holde vindue lukket som gav sig udslag i et indelukket kammer som vi måtte sove i ( 25 grader )
Vi havde på forhånd betalt for aftensmad, og det viste sig at være 8 dumplings og lidt surkål ( det kan en voksen da ikke blive mæt af )
Ophold kan ikke anbefales pga. ovenstående.

20 de julio de 2024

Respuesta de Bellinge House Bed&Breakfast

Vi er kede af at høre, at jeres ophold ikke levede op til forventningerne. Da vi er beliggende på landet, kan der i perioder forekomme lugtgener fra omkringliggende landbrug, hvilket desværre er uden for vores kontrol.

Hvis gæster oplever udfordringer under opholdet, opfordrer vi altid til at kontakte os med det samme, så vi kan forsøge at finde en løsning – for eksempel ved værelsesændring eller andre tiltag.

Vi beklager også, hvis måltidet ikke levede op til jeres forventninger. Vi bestræber os på at informere tydeligt om vores menuer og portionsstørrelser på forhånd.

Tak fordi du har delt din feedback – den tager vi med os i vores videre arbejde.

Hyggelig B&B

Hyggelig B&B med venlig værtinde.
Lækker morgenmad, godt værelse.
Et perfekt sted at få ro på krop og sjæl.
Besøgte bellingehouse som familie på 5, og der var plads til alle på et stort og rummeligt værelse.
Tak for opholdet, og alle de bedste anbefalinger herfra.

15 de octubre de 2023

Respuesta de Bellinge House Bed&Breakfast

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at have valgt at bo hos os.

Det glæder os meget at høre, at I oplevede roen, den hyggelige stemning og havde et godt ophold sammen som familie. Vi gør os umage for at skabe rummelige og afslappende rammer, hvor både krop og sind kan få en pause fra hverdagen.

Tak for dine varme anbefalinger – vi håber meget at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.