Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kommet hos Michelle/Bellisimo gennem mange år. Jeg får lavet vipper (både lashlift og påsatte) samt franske negle. Jeg føler mig altid velkommen hos Michelle, bliver mødt med smil og et hej. Hu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Imødekommende og personlig tilgang. Og professionalisme og faglighed kendetegner Belllissimos ydelser og service. De bedste anbefalinger af Michelle.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er sygeplejerske og må ikke have lakerede negle i hverdagen. Så hver ferie får jeg lavet gele-negle, denne gang med tipper hos Bellissimo. Super smukke og holdbare negle, 3 uger holdt de ( ude... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i rigtig mange år fået behandlinger hos Belissimo. Det har altid været en fantastisk god oplevelse. I klinikkens skønne omgivelser som altid er indbydende, oser det af rene linjer og man bli... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Salón de belleza
  2. Spa facial
  3. Clínica dermatológica
  4. Centro de bienestar

Escrito por la empresa

Bellissimo Hudplejeklinik - Michelle Ljungberg Jensen Få en behaglig oplevelse med en ansigts eller kropsmassage.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdelig ringe service...!

Forfærdelig ringe service...!
Har fået lavet flere ting som ikke var iorden og har forsøgt både på mail og telefonisk at rette henvendelse.
Bliver fuldstændig ignoreret fordi der klages over nogle ting. Synes det er super dårlig stil man ikke står ved det man laver... rigtig ærgerlige oplevelser.

Så bestemt ingen anbefalinger herfra. Tværtimod ..

15 de junio de 2020
Opinión espontánea
Logotipo de Bellissimo Hudplejeklinik

Respuesta de Bellissimo Hudplejeklinik

Kære Stine

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at du har haft flere utilfredsstillende forløb hos os, og at du har oplevet manglende respons på dine henvendelser. Det er naturligvis ikke den service eller kommunikation, vi ønsker at stå for.

Vi bestræber os altid på at tage ansvar for vores arbejde og sikre, at vores kunder føler sig hørt og taget seriøst – også når der opstår problemer. Hvis det ikke er lykkedes i dit tilfælde, beklager vi det oprigtigt.

Vh Bellissimo

Holdbare, smukke gelenegle.

Super smukke og holdbare negle, 3 uger holdt de ( uden opfyldning, da arbejdet kalder),
Kan klart anbefales, super professionelt, holdbart, stort udvalg af farve/glimmer.
Kommer igen næste ferie 😊

31 de julio de 2019
Opinión espontánea
Logotipo de Bellissimo Hudplejeklinik

Respuesta de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Rikke.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med både holdbarhed og resultat. Vi glæder os til at se dig igen.

Vh Bellissimo

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.