Het is werkelijk een prachtig product, wat goed te verwerken is. Onze aannemer (timmerman) was ook zeer enthousiast over het toepassen. Daarnaast is het bedrijf prettig in de communicatie en is leve... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Het experience center bezocht, de keuze bleek reuze, het kiezen was nog het moeilijkste. Prima (ook technische) uitleg gekregen. Panelen en profielen besteld en keurig op de afgesproken datum en tijd... Ver más
Wij willen graag onze ervaring betreft Benacci wandpanelen delen. Het eindresultaat is zelfs beter dan verwacht! De kwaliteit van het materiaal is erg goed en het is bovendien heel makkelijk te... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Benacci wilt bijdragen aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve wandpanelen. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur.
Información de contacto
Holanda
- info@benacci.com
- benacci.com
Ontzettend blij met mijn wandpanelen
Wandpanelen op afroep besteld en keurig op afgesproken dag bezorgd.
Heel mooi en goed te bewerken wandpaneel.
Prachtig product.
Prachtig product.
Snelle levering.
Telefonisch goed te bereiken voor vragen.
Kortom aan te bevelen.
Mooi product en netjes geleverd.
Prachtig product
Daarnaast is het bedrijf prettig in de communicatie en is levering snel mogelijk.
Goede info in showroom en duidelijk…
Goede info in showroom en duidelijk over de montage van de platen. En snelle levering volgens afspraak.
En super kwaliteit van de platen
mooi wandpaneel en goed advies over hoe…
mooi wandpaneel en goed advies over hoe deze te plaatsen.
Snelle reactie op mail en bestellingen
Snelle reactie op mail en bestellingen, denken mee in levering, mooie sample box, geen gedoe
Super nette levering
Super nette levering, zeer vriendelijk geholpen goede kwaliteit super blij mee
Duidelijke en eerlijke voorlichting
Duidelijke en eerlijke voorlichting, geen verkooppraatjes en duidelijke afspraken over de levering.
Fijn contact en goed geadviseerd
Fijn contact en goed geadviseerd. Blij met het product en goede kwaliteit!
Prachtige panelen
Prachtige panelen, veel kleur en patroon keuze, makkelijk verwerkbaar, vlotte communicatie en levering
Mooi product!
Na levering van de bestelling, bleken er wat artikelen te zijn beschadigd tijdens het transport. Dit is adequaat opgepakt en opgelost.
Daarnaast is het een erg mooi product waar heel blij mee zijn!
Prima kwalitatieve producten en service!!
Prima producten, goede assistentie bij installatievragen, correcte leveringsservice, vlot bereikbare service
Prachtige wanden van Benacci glans…
Prachtige wanden van Benacci glans marmer.
De marmer platen zijn een mooi product, met een mooie uitstraling, goed te verwerken en de mensen zijn behulpzaam, meedenkend en erg vriendelijk.
Er stond ook geen druk op de order, het maakt alles gewoon 100% OK.
Prachtig materiaal
Dit prachtige materiaal is door een handige doe-het-zelver bij ons op keurig op maat gemaakt. Ze zijn als spatschermen boven de aanrechtbladen geplaatst. Het patroon is prachtig en past heel goed bij onze nieuwe keuken. Zeer tevereden.
Goede levering en volgens afspraak
Goede levering en volgens afspraak.
Zeer mooi product
super tevreden
super tevreden, afspraken werden nagekomen. Afspraak werd nog eens extra bevestigd en super goed verpakt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.