Información sobre la empresa

1. Productor de cine y vídeo
  2. Agencia de medios sociales
  3. Servicio de edición de vídeo
  4. Servicio de producción de vídeos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Jeg styrker din virksomheds brand med nærværende historier gennem videomarketing. En klar og tydelig strategi går forud for skarpe videoer, der skaber troværdige relationer til modtagerne. Tingene hænger sammen - også ved Bendix Medier.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kompetent, visuelt overbevisende kompletproduktion

Bendix Medier leverede komplet produktion af 8 interview-profilvideoer til onlinebrug til Rønshoved Højskole. Produktionen blev planlagt og gennemført yderst kompetent og med et skarpt blik for detaljerne og en vidunderlig intuition for de helt rigtige, smukt komponerede billeder. Vi er overordentligt tilfredse med resultatet og kan kun sende de bedste anbefalinger til Bendix Medier.

16 de diciembre de 2019

Respuesta de Bendixmedier

Tusind tak for anbefalingen og for et virkelig godt samarbejde. Jeg nød virkelig de flotte og produktive dage på jeres smukke højskole, og jeg håber, I har fået alt det ud af videoerne, I ønskede jer.

De bedste hilsner
Anne Stine Bendix

Varmeste anbefaling herfra

Vi brugte Bendix medier og Anne Stine til en række marketing videoer - og jeg kan kun give min varmeste anbefaling. Hun var dygtig og professionel hele vejen igennem og formåede at omdanne vores tanker og idéer til konkret video indhold. Vi er yderst tilfredse med resultatet og vil klart bruge Bendix Medier til vores næste video-projekt :-)

28 de noviembre de 2019

Hej Simone

Mange tak for din anbefaling og for et virkelig godt samarbejde.
Det var et fedt projekt at arbejde på, og jeg håber virkelig, I er lige så glade for resultatet, som jeg er :)

De bedste hilsner
Anne Stine Bendix

Bendixmedier en supergod samarbejdspartner

Bendixmedier har lavet en del strategisk SoMe arbejde og videoer for Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole gennem de sidste 2 år.
Vi har altid været meget tilfredse med kvaliteten og engagementet.
Bendixmedier er opsøgende og kommer selv med masser af forslag til indsatser og løsninger.
Alt i alt et super godt samarbejde, som vi herfra VGIE håber vil fortsætte i mange år endnu...
Tommy Mikkelsen - forstander

8 de noviembre de 2019

Hej Tommy,

Tusind tusind tak for din anbefaling. Jeg er bestemt også meget glad for samarbejdet, og ser frem til endnu flere snakke, projekter og ture til VGIE :) Jeg sætter stor pris på, at være en del af udviklingen på efterskolen.

De bedste hilsner,
Anne Stine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik den rette hjælp til en…

Jeg fik den rette hjælp til en videoproduktion, hvor der var flere forskellige krav på dagen, der skulle spille sammen samt et overordnet strategisk krav, som alt skulle bindes op på i sidste ende. Alt sammen gik utrolig let med Anne Stine, som forstod opgaven med det samme, hun forstod nuancerne og tog fat, så alt kom i kassen på dagen. Og klipningen og gradingen og grafikken osv. i efterredigeringen var lige i øjet. Med min baggrund i reklamebranchen ved jeg, at der er mange detaljer at holde styr på, for at eksekveringen bliver succesfuld. Med Anne Stine er du i trygge hænder.

21 de octubre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anne Stine har filmet to montager af…

Anne Stine har filmet to montager af terrasseoverdækninger og har på bedste vis formået at fange alle detaljerne i processen. Resultatet overgår langt vores forventninger og vi ser frem til at arbejde sammen med hende igen, når vi skal have filmet andre løsninger.

4 de octubre de 2019

Hej Nina,

Tusind tak for de pæne ord, for et rigtig godt samarbejde og nogle fede opgaver :)
Jeg ser også frem til flere opgaver sammen med jer.

De bedste hilsner,
Anne Stine

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.