Fantastisk service og de har alt til en god fest. Stolene med polstring er virkelig gode at sidde i. Alle tingene blev leveret til aftalt tid hvor vi ville have det stående. På dagen havde vi fortrud... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi lejede telt til vores datters konfirmation, og vi har været utrolig tilfredse med hele oplevelsen. Teltet var virkelig flot, rent og lækkert, og alt stod klar som aftalt. Opsætningen gik hurtigt og... Ver más
Bookede telt med gulv, borde og stole til vores datters konfirmation d. 9/5. Teltet blev sat op 3 dage før. Super venlige folk og rigtig god kommunikation. Telt og især stolene var rigtig fin kvalitet... Ver más
Kæmpe fornøjelse at have Benløse Festudlejning som leverandør til vores konfirmation. Hurtig opsætning - alt var flot - og de skabte de bedste rammer til vores fest. Vi vil helst sikker vælge de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos os, kan du leje flotte hvide festtelte med og uden gulv til din næste fest. Vi udlejer også borde (aflange og runde), stole (banquetstole og meget bekvemme klapstole), diverse service, fadølsanlæg, popcornmaskine, lyskæder (både med hvide og kulørte pærer) og diverse tilbehør.
Información de contacto
Byskovvej 9, 4100, Ringsted, Dinamarca
- 41 66 55 61
- benlosefestudlejning@gmail.com
- benlose-festudlejning.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og venlig service til meget…
God og venlig service til meget rimelige penge. Borde og stole var nemme at klappe ud, god siddekomfort. Vil helt sikkert bruge dem igen.
Vi er meget tilfreds med den service
Vi er meget tilfreds med den service, vi har fået i forbindelse med leje af telt og alt tilbehør til en fest. Ulla Hansen.
God service og fair pris
Effektivt - god service og fair pris - og alt som aftalt
Super flinke folk som kom til aftalt…
Super flinke folk som kom til aftalt tid . De var superhurtige og deres materialer er helt perfekte. Klapstol føles som alm. Spisestuestole bla
god pris på udlejning og venligt…
god pris på udlejning og venligt personale
Super venlig personale
Super venlig personale
Super service
5 ***** herfra .
Klart en anbefaling herfra
Klart en anbefaling herfra. Kom til tiden med aftalt udstyr. Teltet var så flot at mange gæster kommenterede på det.
Får vi brug for telt en anden gang vil jeg klart tage fat i dem igen.
Kan rigtigt godt anbefales!
Meget fair priser og virkelig god service!
Super service
Super service, flinke mennesker kan kun anbefales
La experiencia Trustpilot