Coach Benni Bravo Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man får ekstremt god oppfølging av teamet og man føles seg både ivaretatt og hørt om det er noe som ikke funker! De er gode til å støtte deg gjennom hele opplegget, men også ta i mot endringer om du ø... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Benni e en drit bra coach! Chill, hjelpsom og funny fyr😭💕 Va jwl skummelt for meg å begynne. Slet med mat, så å spise mer enn vanlig og å la Benni bli kjent med kroppen min va drit skummelt. Men ang... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Benni har lagt opp programmet på en måte som tilpasses deg, jeg føler meg bra og føler på god progresjon, han motiverer, planlegger og er skikkelig flink til å følge opp. oppfølgingen er herlig og j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg får veldig tett oppfølging av Benni og teamet hans mtp trening og hvordan jeg har det i hvertdagen! De har en veldig god forståelse for arbeidet mitt og klarer fint å jobbe rundt det! For eksempel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Entrenador/a personal

Escrito por la empresa

For deg som drømmer om en udregelig fysikk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

264 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste valget jeg har tatt...

Jeg hadde vurdert online coaching lenge, og er veldig glad jeg endelig tok steget, angrer ikke et sekund! Det er sykt digg å ha en matplan med enkle og gode retter som funker i hverdagen. Og er det noe man vil endre på er det bare og si ifra så ordnes det med en gang. Treningsopplegget er også supert og veldig lett og følge, og oppfølgningen underveis er helt topp.
Anbefales på det sterkeste!

19 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bennibravo er nydelig som coach og hjelper

Bennibravo som coach redda ikke bare treningen min, men livsstilen min. Jeg tracker maten min bedre enn før, fått en bra treningsplan og får masse god hjelp av han. Jeg får både gode tilbakemeldinger og hjelp til noe jeg lurer på. Anbefales til de som ønsker å få en bra livsstil, bra coach og god hjelp til alt.

17 de diciembre de 2025

God opplevelse

Lett med kommunikasjon og mat/treningsplan basert på mine behov og interesser, gode tilbakemeldinger og betryggende når man føler at ting er vanskelig:)

15 de diciembre de 2025

Verdt hvor krone!!

Benni er noe av det beste jeg har investert i, han ga meg et bra mat plan som er lett å følge og hvis det var noe jeg ikke var glad i byttet han det ut med noe annet godt. Treningsopplegget er veldig fint å lett å følge, noe som gjør at du får mye motivasjon til å gjennomføre og gi alt når du trener. Han er flink til å svare hvis du har spørsmål eller noe du lurer på. 100% verdt hver krone!!

10 de diciembre de 2025

Veldig bra

Appen funker skikkelig bra, gode planer med trening og mat. De ordner opp med en gang det skulle være noe! Anbefales

3 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har aldri prøvd coaching

Jeg har aldri prøvd coaching, men har vurdert det lenge. Jeg konkluderte fort med å prøve Benni Bravo og jeg er superfornøyd. Han er veldig flink til å se enkeltperson, han er på servicesiden og gjør med glede justeringer for at jeg skal bli så fornøyd som mulig. Øktplanene er lett å gjennomføre og morsomme, og matplantene er gode, enkle og økonomiske. Alt i alt veldig fornøyd!

23 de noviembre de 2025

Jeg er ganske fornøyd

Jeg er ganske fornøyd, ser på vekta at det fungerer det går nedover, veldig Delig å kjenne seg litt lemster igjen å vite man har brukt kroppen. Matplan er bra liker at men kan legge til egene oppskrifter å få innholde i både kalorier å proteiner på de. Det gjør at man kan utforske litt selv samtidig som man holder seg t matplanen.

22 de noviembre de 2025

ENDELI RESULTATER!

Jeg har hatt flere PT'er, opp til flere matplaner, spist opp til 7 måltider til dagen og brukt mye tid og penger på ingen resultater. Startet med benni som coach og har nå startet på 3uke med treningsplan og matplan og ser allerede fremgang og resultater! Her er en coach som ønsker at netopp du skal lykkes og som genuint bryr seg om deg som menneske, jeg tenkte at jeg skal gi dette en sjangse før jeg går min egen vei men her var altså redningen for meg! For første gang på lenge føler jeg meg trent og selvtilitten vokser, og det beste med alt er at jeg forholder meg til 3 måltider pr dag, supert for en travel hverdag! Veien til og bli lean og fin ligger altså her i coachingen til team bravo!

18 de noviembre de 2025

Fint av benni.

Denne reisen med benni har vært fantastisk siden ha alltid har tatt hensyn til mine utfordringer og mine behov, han er absolutt ett klokt valg om du skal vurdere PT, jeg anbefaler Benni 10 av 10 ganger!

17 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Benni er helt rå – oppfølging i en egen klasse

Jeg får fantastiske oppskrifter på enkel og sunn mat, skreddersydd for meg og mine mål. Planen er lett å følge og det føles trygt fra start til slutt. Benni er utrolig dyktig – han ser deg, motiverer og tilrettelegger på en måte som gjør alt overkommelig og inspirerende. Han følger opp, justerer ved behov og får deg til å tro på deg selv underveis. Jeg er rett og slett kjempefornøyd! Det er en fryd å være med, og jeg gleder meg stort til fortsettelsen.

6 de noviembre de 2025

Drømme team

Liker at coachingen er tilpasset og skreddersydd meg og mine behov, får støtte, blir hørt og føler at teamet jobber godt for å gjøre prosessen og opplegget enklest mulig for meg å forholde meg til. Føle det ligg et genuint ønske hos teamet til å hjelpe å gjøre en forskjell, og at arbeide blir gjennomført me profesjonalitet og tatt seriøst <3

27 de octubre de 2025

Beste coach

Er ca 2 uker siden jeg begynte nå men hittil så har det vært kjempe bra. Kunne ikke bedt om en bedre coach. Får svar på absolutt alt jeg spør om (til og med dumme spm) får motiverende ord når jeg har klart å oppnå ting, som faktisk hjelper MYE. Benni er kjempe chill å snakke med også, og får raskt svar. Har fått digg matplan og fine øvelser som skal gjøres i gymmen. Han treffer seriøst perfekt på alt. Han gir så sykt mye forståelse rundt alt som jeg genuint elsker. Benni is the way to go. Angrer ikke et sekund på at jeg valgte han.

24 de octubre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

En coaching som følger godt opp

Jeg har hatt mange coacher tidligere, men Bennibravo skiller seg virkelig ut. Han følger opp jevnlig og er alltid på, noe jeg har savnet hos andre. Motivasjonen min er mye bedre nå – til og med på de dagene hvor alt føles litt tyngre. Veldig fornøyd så langt!

23 de octubre de 2025

10/10 fra fra første samtale

Ååå, det er jo så lett når du har et dribra team i ryggen. Med veiledning og hjelp fra TeamBravo så er jobben mot måla dine mye lettere. De tilpasser seg deg, dine behov og ønsker, og gir deg stadig mer motivasjon, kunnskap og progresjon. Jeg slipper å tenke på hva jeg skal gjøre på trening eller hva jeg skal spise, og dermed kun trenger å gjennomføre, lage den gode maten og yte det beste jeg kan. Det fungerer kjempebra for meg som har en allerede travel hverdag! Jeg anbefaler TeamBravo for absolutt alle uansett utgangspunkt. Velg TeamBravo for kvalitet/kunnskap, god oppfølgning, jevnlig progresjon, bedre rutiner, en bedre hverdag og ikke minst UDREGELIG FYSIKK!😈

24 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har aldri hatt coach før og var…

Har aldri hatt coach før og var skeptisk til opplegget, men jeg har blitt insane positivt overrasket!! Veldig flink til å se enkeltperson og gjøre justeringer underveis for at det skal bli så bra som mulig. Gode treningsplaner og digge måltidsplaner som gjør det enkelt å fullføre samt opprettholde motivasjonen.

19 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.