Jag beställde en Pläd i bomull Luan Svart/vit (OEKO-TEX-certifierad 100% bomull) från benuta och är mycket nöjd med produkten. Pläden är av god kvalitet med ett väldigt mjukt och behagligt material.... Ver más
Fin utomhusmatta! Bra handläggning av Benuta. Snabb leverans. Tyvärr inte leverans till dörr som var avsikten. Inte Benutas fel utan UPS. lat chaufför som inte orkar köra runt och lämna ett antal pak... Ver más
Jag tycker att Benuta verkar ha ett stort utbud av mattor, efter en del sökande hittade jag en som jag gillade, till extra bra pris dessutom! Den levererades fort och var lika fin som på bilden. Åter... Ver más
I don’t recommend Benuta at all. I had to pay for the return of a carpet that I didn’t even get to use once, as it started falling apart the moment I took it out of the package. The quality of the mat... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Billiga och högkvalitativa mattor köper online på benuta: Stort utbud av mattor. ✓ 100% kvalitet ✓ Hurtig levering ✓God service
Hohe Straße 87, 53119, Bonn, Alemania
- support@benuta.com
- benuta.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Light beautiful and beautiful carpet
Light material and beautiful carpet
High quality in the details
Fin matta i bra kvalité till hyggligt pris
Fin matta i bra kvalité till ett hyggligt pris.
Levererat hem till dörren gratis! Tack!
Mycket fin matta och snabb leverans!
Bra hemsida
Tydlig hemsida där det var lätt och beställa. Snabb leverans till ytterdörren.
Bra produkt. Mindre bra leverans.
produkten var bra.
Att produkten däremot skickades med UPS (vi fick inte välja) var ett riktigt dåligt beslut.
UPS hör absolut inte av sig vare sig via telefon eller email och knackar inte på någon dörr, isället får jag en notifikation att de "försökt" nå mig men misslyckas och därför lämnade av produkten på ett utlämningställe som var orimligt långt bort, när det finns betydligt närmare.
paketet var packeterat otympligt så det var väldigt svårt att bära.
Lever upp till förväntningarna
Relativt snabb leverans, den ser ut som på bilden - så efter några timmar med mattan är vi iaf helnöjda!
Fin matta i bra kvalitet
Fin matta i bra kvalitet. Jag har en liknande matta i hallen som jag köpte för några år sedan. Den är fortfarande lika fin. Det är bra att mattan har en gummerad baksida. Tycker dock att färgbenämningen grå är lite missvisande. Mattan är mellan-beige.
Super bra kundservice och snabba…
Super bra kundservice och snabba leveranser
Fantastisk service
Fantastisk service, bra kvalitet och prisvärt samt orimligt snabb leverans. Rekommenderas varmt.
Kvalitet, leverans
Mycket fin matta, ser ut exakt som på bilden. Snabb leverans. Supernöjd!
Snabbt och säkert med UPS
Snabbt och säkert. Mattan var fin men lite stel och levererades ihopvikt i kartong istället för rullad
Snabba och har riktigt bra grejer!
Jätteskön att gå på och lite tungt så…
Jätteskön att gå på och lite tungt så den ligger kvar på plats. Är så nöjd!
bra leverans och fin matta som…
bra leverans och fin matta som motsvarade förväntningarna
Färgen var inte riktigt vad bilden…
Färgen var inte riktigt vad bilden visade , mattan var mörkare än på bilden , men det var ganska snabb leverans och priset är bra också .
Mvh Helena
Jag har INTE fått min beställning!!??!
Jag har INTE fått min beställning!!??!
Riktigt dåligt..!!