Website is offline, al me geld is weg ben net als de persoon hier onder de dupe van dit probleem. Ben ook overgestapt naar benzobestellen. Jammer deze ervaring en heel erg teleurstellend.
Consulta las opiniones de los clientes
Neppillen uit Servoŕě. Deze oplichtrr verkoopt middelen waar een kleuter nog nikks van voelt. Is grotendeels onbereikbaar. Erg duur ook. Niet inttrappen. OPLICHTER!
Maandagavond met Bitcoin besteld. Woensdagochtend al in huis. Snelle uitlevering. De website laat makkelijk zien hoe je zo’n betaling doet. 2 dingen waar je op moet letten / ter verbetering van... Ver más
Site is gehackt
Site is gehackt. Vorige eigenaar pakt het goed op. Maar hier niet meer bestellen!
Keurige afhandeling en snel antwoord op…
Keurige afhandeling en snel antwoord op vragen.
Gelukkig ook geen vaag gedoe met crypto vouchers. 👍🏼
Nooit ontvangen betaald pakket waarde…
Nooit ontvangen betaald pakket waarde 88€
Nooit iets
Levering blijft hangen door delivery LEVI waar ik nog nooit van heb gehoord
Ontelbare mails heen en.weer met een zekere Patricia die het nu in de schoenen schuift van DHL 😳
Ik heb tot nu 3 x Lorazepam bij hen…
Ik heb tot nu 3 x Lorazepam bij hen besteld en het ook op tijd betaald en keurig op tijd ontvangen. Tot nu toe ben ik een zeer tevreden klant. Mocht dat veranderen dan zal ik ook dat opschrijven. Maar tot nu ben ik een tevreden klant. Mvg, B
Website is offline
Ben ook overgestapt naar benzobestellen.
Jammer deze ervaring en heel erg teleurstellend.
Heb bestelling geplaatst en betaald
Heb bestelling geplaatst en betaald. Geen enkele medicijnen ontvangen.
Gewoon oplichters.
Niet te vertrouwen.
Grote oplichters
Grote oplichters
Betalen maar niets ontvangen
Erg makkelijk mensen zo makkelijk geld afnemen
Maar ik heb al met de politie gesproken.
Het zijn oplichters!!
Het zijn oplichters klootzakke site moet uit de lucht!!!
Ik heb betaald een niks gekregen.
Ondanks wat anderen beweren heb ik…
Ondanks wat anderen beweren heb ik altijd goede ervaringen gehad altijd geleverd en als er een probleem was goed opgelost
OPLICHTER!!!!!!!
OPLICHTER!
Super
Mijn ervaring met deze site is bijzonder positief. Levering supersnel en tot dusver altijd correct. Voor mij ook heel belangrijk dat ik niet met bitcoin hoef te betalen. Een wallet instellen lukt mij helaas niet.
Deze mogelijkheid maakt mijn leven een stuk draaglijker. Het is voor mij ook duidelijk, dat andere sites, niet betrouwbaar zijn.
W.H.M.
Zeer tevreden klant
Zeer tevreden klant. Telkens goede informatie over track and trace etc. Herman, Enschede.
Eerste bestelling na 2dagen in huis..2e…
Eerste bestelling na 2dagen in huis..2e bestelling na 3dagen in huis ma had 2doosjes besteld en maar 1 ontvangen..dat klopt zeiden ze als je volgende keer besteld doen we dat erbij..vind dit niet kunnen..bijna verplichting om opnieuw te bestellen..en nu kan ik ze niet meer bereiken
Eerste bestelling goed ontvangen
Eerste bestelling goed ontvangen, vanaf 2 de bestelling heel lang moeten wachten en 3 de bestelling na 1maand nog niet ontvangen.
Niet betrouwbaar, vind ik!!
Snel en correct
De website laat makkelijk zien hoe je zo’n betaling doet. 2 dingen waar je op moet letten / ter verbetering van de site.
- reken even om naar hoeveel mBTC naar BTC.
- bij het vullen van je Wallet, houd dan ook rekening met bijkomende verzendkosten.
Besteld in de ochtend en de dag erna…
Besteld in de ochtend en de dag erna had ik het via de post in huis. Betaald per Bitcoin. Ze doen wat ze beloven, perfect website, is betrouwbaar.
Betrouwbaar en snel.
Via BTC betaald. Direct nadat de transactie voltooid was kreeg ik een bevestiging van de order. 2 uur later was het al verzonden, volgende dag in huis.
Goede snelle service.
Eens besteld via temazepam-bestellen.com maar hier heb ik nooit wat ontvangen. Kijk daar dus bij uit!
Helemaal goed
Helemaal goed, niks op aan te merken. Betrouwbaar. Goed contact gehad via de e-mail en hele snelle levering.
Más información sobre otros tipos de reseñas.