Uitstekende service en goed contact Zeer tevreden over mijn aankoop van de trekhaakkoffer en fietsendragercombinatie. Vooraf snel en duidelijk antwoord op mijn vragen en het was ook mogelijk om e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Erg tevreden over bepakt.nl. We kregen helaas eerst een verkeerd pakket (dakdragers) toegestuurd waardoor ik telefonisch contact opnam en daarbij direct wel excuses werd aangeboden en hier g... Ver más
Sneeuwkettingen besteld. UPS zou deze leveren. Ze zouden drie pogingen doen, dat waren er twee. Uiteindelijk zowel met bepakt.nl als met UPS contact gehad, maar de sneeuwkettingen zijn alsnog niet ge... Ver más
Voor 22.00 besteld, andere dag in huis. Dakdragers besteld voor de dakkoffer. Donderdag voor 22.00 besteld. Dinsdagochtend met vakantie zonder dakkoffer. De dakdragers werden dinsdag halverwege de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bekijk bij Bepakt een uitgebreid assortiment aan dakdragers, fietsendragers, sneeuwkettingen en meer! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
Información de contacto
Tasveld 14, 3417XS, Montfoort, Holanda
- (0)348 220 138
- klantenservice@bepakt.nl
- bepakt.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Wat een keurig bedrijf
Wat een keurig bedrijf. Alles ging zoals het moest. 2x telefonisch contact gehad en wat een goede service. Zeer vriendelijke medewerker Daniel. Hier zouden andere bedrijven nog wat van kunnen leren. TOP.
snelle reactie, correcte levering
snelle reactie op mijn vraag en vervolgens snelle en correcte levering. De prijs voor de kettingen waren ook scherp.
Een tevreden klant ...na de ergernis
Het produkt is ondertussen grondig gekeurd en 👍 bevonden .
Hoewel het aanvankelijk helemaal fout liep met de levering ,is dit,met wat tijd, helemaal in goede orde afgehandeld door tussenkomst van de klantendienst ,en een plichtsbewuste vriendelijke bezorger ...want ook die bestaan gelukkig 😉
Super klantenservice
Ons pakket raakte vermist en we zijn super geholpen door hun klantenservice en is 1.5 week later alles oke gekomen en zijn we blij met onze bestelde spullen
Na bestelling van nieuwe dakdragers
Na bestelling van nieuwe dakdragers, duurde het even voordat deze geleverd werden.
Bij navraag kreeg ik een verwachte leverdatum, en de dakdragers zijn nu gemonteerd en we kunnen op vakantie met de dakkoffer.
Super geregeld, mooi product ook.
Bepakt zonder rugzak ;-)
Goede, snelle, geduldige en informatieve service vóór, tijdens en ná de aankoop van dakdragers voor onze peugeot 5008 met panoramadak.
Top bedrijf. Ze laten je zeker niet Bepakt achter met een rugzak... :D
Supersnelle service na afhandeling…
Supersnelle service na afhandeling garantie.
Vlot geleverd en goede support
Had via Bol.com twee dakdragers besteld bij Bepakt.nl, ze werden binnen 24 uur geleverd. Helaas pasten de beugels niet op mijn dakdragers. Stond op het punt om ze terug te sturen maar op het laatste moment toch nog even contact opgenomen met hun helpdesk via de email. Daniël van hun helpdesk mailde me binnen een uurtje terug. Na wat mailtjes heen en weer binnen een uurtje een oplossing gevonden en een adapter T setje besteld. Helemaal top!
Recent een tassenset besteld voor mijn…
Recent een tassenset besteld voor mijn Audi e-Tron. Snel geleverd en goed contact met de klantenservice nadat 1 rits moeizaam dichtging; de tas werd kosteloos omgeruild.
Sneeuwketting snel geleverd
De website was zeer makkelijk om de juiste sneeuwketting te vinden voor mijn Renault Master.
Na bestelling werd de ketting de volgende dag al geleverd. Met het filmpje op de websitebezoek was het simpel om te weten hoe de sneeuwketting om de wielen heen moesten. Tevreden over bedrijf en product dus.
Product prima, levering UPS slecht
Product prima. Bezorging UPS slecht. Kon geen UPS afleverpunt aangeven en vonden het pakket buiten bij de voordeur
Aanschaf sneeuwkettingen
Zeer duidelijke website waar ik gemakkelijk de juiste sneeuwkettingen kon vinden. Snelle, correcte levering.
Geen reactie retourverzoek
Er wordt niet gereageerd op het retourverzoek. Los van dat dit een vreemde manier van werken is, want ze adverteren met 30 dagen retourrecht zonder opgaaf van reden, staat mijn verzoek inmiddels al weken open en zijn die 30 dagen al lang en breed verstreken. Benieuwd of ik mijn product ooit nog kan retourneren. Ik raad iedereen af om hier iets te bestellen.
Update: Na het schrijven van deze review was het binnen 2 werkdagen opgelost. Het kan dus wel..
Ik blijf dit een vreemde gang van zaken vinden, maar gezien de goede afloop en excuses heb ik de review aangepast naar 2 sterren.
Goede klantenservice
Goede klantenservice, snelle antwoorden op vragen en snelle levering. Goed gedaan.
Snelle levering van een goed product
Snelle levering, goed product, vriendelijke en accurate reactie per mail
Prima geholpen aan de telefoon bij…
Prima geholpen aan de telefoon bij maken van juiste keuze winterkettingen. Goede service!
De prijs is gunstig en het assortiment…
De prijs is gunstig en het assortiment is groot.
De communicatie over de status van je bestelling is ongeveer 0. Ook het retour sturen gaat waardeloos.
Je kan het aanmelden, maar daar wordt niet op gereageerd. Pas na telefonisch contact wordt een verzend label gestuurd.
Na het terug sturen hoor je ook niets. Heb moeten bellen en mailen om te vragen hoe het verder ging.
Gelukkig is er wel een telefoonnummer, waar je redelijk vlot een medewerker aan de lijn krijgt.
Uiteindelijk is het bedrag wel geheel teruggestort.
Vandaar 2 sterren en niet 1. Maar aan communicatie wordt hier niet gedaan.
Volgens afspraak zeer snel geleverd
Volgens afspraak zeer snel geleverd
De bagagebox zou geleverd zijn
De bagagebox zou geleverd zijn, maar ik heb niets ontvangen.