Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super dårlig oplevelse🤬 Jeg fik en bøde på 60 euro i S toget. De skriver at børn på 14 år og derunder er gratis ifølge med en voksen som har betalt. Jeg har betalt ABC og forventede at alt var i s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I beder om at få den ærlige mening, og den skal i få. For det første havde vi bestilt til tre linier Rød, Grøn og lilla rundture, men, men, den lilla rute findes for det første slet ikke og bestille... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Vendedor de entradas para eventos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

BerlinBilletter.dk er stedet for dig, der ønsker billetter til cabarets, oplevelser eller sightseeing i Berlin. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til f.eks. Friedrichstadt Palast eller Wintergarten Berlin, eller hvad med en sightseeing tur igennem Berlin på en Segway eller i en god gammel Trabant. Vi tilbyder også gåture og cykel sightseeing i Berlin og oplev bl.a. Potsdam, Berlin Muren og Berlin under krigen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Mega dårlig oplevelse!!!

Mega dårlig oplevelse vi bestilte billetter til tv tårnet og fik dem ikke da vi ringede til det nr der står i mailen får vi en dame i røret der taler gebrokkent engelsk og kunne ikke svarer på noget hun kunne heller ej sende vores penge retur. Det der undrer mig mest er det er et firma med hovedsæde i Rødovre og når man ringer til dem står der Madrid fodbold.

Mit råd lad være at bruge dem.

13 de septiembre de 2025

Super dårlig oplevelse🤬

Super dårlig oplevelse🤬
Jeg fik en bøde på 60 euro i S toget. De skriver at børn på 14 år og derunder er gratis ifølge med en voksen som har betalt. Jeg har betalt ABC og forventede at alt var i skønneste orden, men da kontroløren kom, forlangte han billet på min søn på 14 år og han sagde at grænsen er 12 år. Derudover var der ingen, som i slet ingen der ville kendes ved rabatordningen. Ikke engang zoo som man ellers skulle forvente var et ordenligt sted.
Føler mig fuldstændig røvrend og kan ikke sige andet and at lad være.
Plat og svindel.

13 de julio de 2023

Dårlig service

Man får ikke billetter tilsendt online, og jeg skal derfor gennem hele Berlin (med U-bahn) for at hente U-bahn-billetter, for de kan kun hentes fysisk 3 steder. En anden gang køber jeg via bvg, de har en app til billetter. MEGET smartere og tidsbesparelse!

11 de octubre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er dejligt

Det er dejligt, at man kan sidde i Danmark og bestille bord til besøg i TV-tårnet i Berlin og undgå kø. Desuden glæder vi os også til at spise frokost juleaftensdag med udsigt over det smukt julepyntede Berlin.

14 de noviembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Berlins fjernsyntårn.

Fin hjemmeside, der giver en god info. Let at navigere rundt og meget let at bestille. Hurtig tilbagemelding med alt info m m om destinationen. Min opfattelse at det bare virker. Super 👍👍

1 de noviembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super let

Super let - Har brugt det før og alt gik som smurt :-)

2 de septiembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen kan svare på Scandinavsik språk …

Ingen kan svare på Scandinavsik språk Dette er utrolig dårlig når det står at du om ikke annet kan ringe til Danmark.

30 de agosto de 2019
Logotipo de BerlinBilletter.dk

Respuesta de BerlinBilletter.dk

Hej Birger

Vi har dansk telefonservice nogle gange om ugen, men kan ikke garantere der altid er en dansk medarbejder på arbejde. Vores kunder kan altid sende os en mail og afvente svar på dansk.

Med venlig hilsen
Camilla, BerlinBilletter

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.