Información importante

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

La gente también ha visto

2,1

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opzoek CRIMINELE OPLICHTERS !!!

Opzoek naar een digitale gebruiksaanwijzing voor wasmachine op de site van Bosch en de juiste aangeklikt en moest mijn e-mail invullen om te ontvangen en daar € 0,1 ct voor betalen, prima. Daarna 2 mails beseminar ontvangen en is er 2x geprobeerd geld van mijn bank af te schrijven. Gelukkig is mijn bank de beste en hebben zij de afschrijving kunnen voorkomen. CRIMINELE OPLICHTERS!!! Politie doe hier wat aan a.u.b. en Bosch site beter beveiligen.

17 de agosto de 2026

Mij ook net overkomen

Mij ook net overkomen. Dacht dat ik ze wegklikte maar bleek 1 cent afgeschreven. Gebeld met ING; die heeft mijn pas geblokkeerd. Geen garantie dat het nu stopt maar omdat ik er snel bij was kans dat de 'link' met het zogenaamde abonnement nog niet gelegd is.

18 de agosto de 2026

Dubieuze praktijken Beseminar

Dubieuze praktijken!
Bij scrollen op internet per ongeluk op een reclameblok van Beseminar terecht gekomen. Bij direct weg willen klikken waarschijnlijk dubbelgeklikt op mobiel om site te verlaten. Blijkbaar is dit dan gelijk een akkoord voor een maandelijks abonnement van 49,91. Storneren via de bank niet mogelijk. Advies ABN om direct per mail op te zeggen naar support@beseminar punt com
Dit gedaan maar kon afschrijving niet voorkomen.
Direct na afschrijving een juridisch getinte mail (chat ftp) verzonden met verzoek van bevestiging van de opzegging en retournering van de 49,- verzonden.
Na twee weken een bevestiging ontvangen van de opzegging maar nog niet de afgeschreven kosten terug ontvangen. Weer mail verzonden. Momenteel nog in discussie via de mail maar ik heb er een hard hoofd in.
Gewoon pure oplichting!
Tip; klik nooit meer te snel om een site te verlaten😳
Inmiddels weer een week en verschillende mailberichten verder. Nog geen beweging bij Beseminar.
Nu maar via de bank proberen.
Helaas, de bank kan niets doen.
Na laatste mail met optie van negatieve review op internationale platforms bericht van Beseminar ontvangen dat zij het bedrag in zijn geheel terugstorten. Ik ben benieuwd.

15 de agosto de 2026

Tips mbt tot fraude Beseminar.com

Hier zelfde ervaring.

Tip: bank bellen en aangeven dat je een melding wilt doen van een mogelijk misleidend verkregen terugkerende kaartbetaling en de betalingen formeel wilt betwisten.

ABN AMRO is al op de hoogte van dit bedrijf en hun afdeling investigations is ermee bezig en kon ons telefonisch al aangeven dat het waarschijnlijk gaat lukken de betalingen stop te zetten en geld terug te krijgen. Waren heel erg meewerkend en wisten meteen waar het over ging.

12 de agosto de 2026

Hier hetzelfde!

Hier hetzelfde, €49,90. Pas op! Ik heb ook geen idee wat ik kan doen. Heb geen abonnement gekocht oid. Ik heb ze nu een bericht gestuurd. Maar vrees dat dit niet helpt.

2 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

00,1 cent betaald door mijn oudere…

00,1 cent betaald door mijn oudere vader. Let op dit is een valstrik. Er start dan automatisch een abonnement van 49,50 per maand. Dit is vervolgens heel ingewikkeld om op te zeggen.

7 de agosto de 2026

Oplichters

We kunnen ons abonnement niet stopzetten! Al 5 mails gestuurd, maar geen reactie en geen actie. Ze blijven maar 50 euro afschrijven. Pure oplichters

1 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er is 2x 49’90 afgeschreven waarvoor…

Er is 2x 49’90 afgeschreven waarvoor weet ik niet.Ik heb blijkbaar per ongeluk 0,01 cent betaald en zit ik nu vast aan iets? IK heb geen email ontvangen of inloggegevens. Blijkbaar kwestie van kleine lettertjes. Het is een bedrijf wat online advies geeft aan bedrijven . Ik heb geen bedrijf. Ik werk niet.
Ik heb inniddels het abonnement ?? geannuleerd ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg en het afschrijven wordt stopgezet. Ik heb mijn bank. geïnformeerd. Hoop dat ze onderzoek starten.
Ik heb opgezegd 2x diverse mails gestuurd maar geen reactie. Geen bevestiging. Ben vang dat ze volgende maand weer 49,90 afschrijven. Wat kan ik nog meer doen om dit te stoppen?
Ongelooflijk dat dit zo maar kan. Betalen voor wat??? Geen idee .

27 de julio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.