Información sobre la empresa

1. Importador

Escrito por la empresa

Beside Rugs is in 2019 opgericht met een duidelijke missie: vloerkleden maken die anders zijn. Geen massaproductie of vluchtige trends, maar doordachte ontwerpen van natuurlijke materialen, met liefde gemaakt en bedoeld om lang mee te gaan. We werken uitsluitend met wol en andere hoogwaardige, natuurlijke vezels. Niet alleen vanwege de mooie, warme uitstraling, maar ook omdat het beter is voor mens en milieu. Bij Beside Rugs draait het om kwaliteit, duurzaamheid en een eerlijke prijs. We geloven dat een goed kleed de basis vormt van je interieur — een plek waar je thuiskomt, tot rust komt, en waar herinneringen ontstaan. Een kleed van Beside Rugs is er om jarenlang van te houden. Eerlijk gemaakt, met oog voor detail — Beside Rugs, RUGS that just feel right.

4,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Mooie grote leenstaal ontvangen

Mooie grote leenstaal ontvangen, zodat we goed konden beslissen o.b.v. de kleur en het patroon. Kleed is inmiddels aangeschaft en we zijn er ontzettend blij mee!

15 de abril de 2026

Respuesta de Beside Rugs

Beste Marina, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Geniet van jullie vloerkleed! Team Beside Rugs

Handige stalenservice

Eerst stalen besteld, deze werden snel geleverd. Aan de hand vd stalen vervolgens een kleed uitgekozen. Ook deze werd snel geleverd. Goede communicatie ook! Aanrader!

25 de marzo de 2026

Respuesta de Beside Rugs

Beste KD, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en de levering van het vloerkleed. Geniet ervan! Team Beside Rugs

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De aanloop naar het via de website…

De aanloop naar het via de website oriënteren vanwege een voorgenomen aankoop van een kleed was erg snel en plezierig. En nadat we binnen enkele dagen, met behulp van de aangevraagde stalen tot aankoop overgingen, ging de levering super snel. Vrijdagmiddag besteld en op maandag de levering. Intussen ligt het kleed in volle glorie op onze vloer en voldeed de kwaliteit daarvan volledig aan onze hoop en verwachting. Dank.

18 de marzo de 2026

Respuesta de Beside Rugs

Beste Jules, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service, communicatie en natuurlijk het vloerkleed. Geniet ervan! Team Beside Rugs

Vriendelijke service!

Vriendelijke service!

Ik moest iets omruilen, en de communicatie was super vriendelijk en erg fijn. Geld retour ging ook vlot, kortom mooie spullen, aardige mensen, what not to like!

27 de febrero de 2026

Respuesta de Beside Rugs

Beste Michiel, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service, communicatie en onze producten. Geniet ervan! Team Beside Rugs

Mooi product!

De stalen zaten al de volgende dag in mijn brievenbus. Het materiaal was zo mooi dat ik meteen een poef heb besteld. Die werd ook nog eens supersnel geleverd. Heel blij met dit prachtige product!

6 de marzo de 2026

Respuesta de Beside Rugs

Beste Anja, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de poef en de levering. Geniet ervan! Team Beside Rugs

top service

Super stalenservice: snel en gratis.
Prettig, vriendelijk contact en zo konden we beter kwaliteit en kleur inschatten.

13 de febrero de 2026

Respuesta de Beside Rugs

Hallo Hein, dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze stalenservice. We hopen dat het heeft geholpen met het maken van een keuze! Team Beside Rugs

Excellent service and quality

Again, excellent, reliable and fast service! It was already our second purchase and we love the pouf!

28 de enero de 2026

Respuesta de Beside Rugs

Hello Ricarda, Thank you for your review. We are very pleased to hear that you are once again satisfied with our service and hope you enjoy your poof! Team Beside Rugs

Klantvriendelijk

Super-De-Luxe stalenservice: snel en gratis.
Prettig, vriendelijk contact over de levering van het bestelde kleed: er werd alles aan gedaan e.e.a. Na fout gelopen bezorgafspraak toch zo snel mogelijk het kleed te bezorgen.

En: zeer blij met het geleverde kleed!

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Beside Rugs

Goedemorgen, dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het vloerkleed , de levering en het contact. Geniet van je nieuwe vloerkleed! Team Beside Rugs

Heel tevreden persoon.

Prettige benadering aan de telefoon en de snelle levering van karpet Moonstrike Grey.
Edmee.

24 de octubre de 2025

Respuesta de Beside Rugs

Hallo Edmee, dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het Moonstrike vloerkleed. Geniet ervan, Team Beside Rugs

Goed en mooi kleed!!

Goede snelle service en kwalitatief goed kleed! Heel blij mee

8 de octubre de 2025

Respuesta de Beside Rugs

Hoi Maaike, dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Geniet ervan, Team Beside Rugs

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig handgeweven wollen vloerkleed…

Prachtig handgeweven wollen vloerkleed van uitstekende kwaliteit. De kleuren zijn nog mooier dan op de foto’s en het geeft mijn woonkamer direct sfeer. Snelle levering, zorgvuldig verpakt en supervriendelijke service. Echt een aanrader!

6 de octubre de 2025

Respuesta de Beside Rugs

Hoi Matthijs, bedankt voor je positieve review. Fijn dat het vloerkleed naar wens is. Geniet ervan! Team Beside Rugs

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden met onze aankoop

Heel tevreden met ons vloerkleden, super mooie kwaliteit!

1 de octubre de 2025

Respuesta de Beside Rugs

Hoi Julie, bedankt voor je positieve review. Fijn dat het vloerkleed naar wens is. Geniet ervan! Team Beside Rugs

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop…

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Beside Rugs! De kwaliteit van het kleed is prachtig – dik, zacht en echt een eyecatcher in mijn interieur. Ook de levering verliep snel en netjes, en de communicatie was vriendelijk en duidelijk. Je merkt dat er aandacht is voor zowel het product als de klant. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar stijlvolle en duurzame vloerkleden!

8 de mayo de 2025

Hoi Tim,
Dankjewel voor je review en fijn om te horen dat ons vloerkleed bevalt. Geniet ervan!
Team Beside Rugs

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.