Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition og imødekomst! god kundeservice, jeg var desværre ikke klar over, at mine køkkenlåger var 2,2 mm tykke, derfor passede de medfølgende "korte" skruer ikke, jeg måtte i en byggeha... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Väldigt stelbent när jag ville använda deras prisgaranti. Eftersom ordern redan var lagd gick det inte justera. Det tyckte jag skulle returnera och lägga ny order istället för att bara justera klarnaf... Ver más

1. Tienda para la reforma del hogar
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Reformas de cocina

Escrito por la empresa

Vi på Beslag Online har lång gedigen erfarenhet och kompetens inom inredningsdetaljer. Vi har marknadens bredaste sortiment inom handtag och knoppar. Hos oss hittar du det du söker, oavsett om du söker modern design, det klassiska eller den mer lantliga stilen. Beslag Online är en del av Beslag Design som är branschledande sedan 1972. Idag finns bolaget representerat online på över 5 olika geografiska marknader.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent choice of in stock knobs

Excellent choice of in stock knobs, which allowed us to finish our kitchen refurbishment with porcelain knobs. The knobs arrived in the UK within a few business days and looked better than expected, with straightforward installation.

31 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

husnummer

lät att betala, snabb leverans ... nu bara att vanta för att få min husnummer siffrorna

1 de marzo de 2026

Commande 330072

Commande passée le 31 janvier et depuis pas de nouvelles ni de lien de suivi ?
Pour un délais de livraison décrit comme 'rapide', 'entre 2 et 4 jours' je suis déçue...

10 de febrero de 2026

Hele fijne deurklinken

Hele fijne deurklinken. Zien er heel goed en luxe uit. Montage was makkelijk als je de handleiding goed volgt. We hadden bij een deurklink een beschadiging, dezelfde dag werd er een nieuw setje verstuurd. Super!

1 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag hade en riktigt dålig upplevelse…

Jag hade en riktigt dålig upplevelse med den här företaget. Kundtjänsten var inte alls hjälpsam och gav ett ointresserat bemötande när jag hade frågor. Deras returpolicy är mycket begränsad, och det känns som om de försöker undvika att ta ansvar för sina produkter. Dessutom är deras prisgaranti långt ifrån imponerande – den är också väldigt restriktiv och svårt att använda. Jag kommer definitivt inte att handla här igen.

6 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Detta är ett oseriöst företag

Detta är ett oseriöst företag. Jag beställde en produkt som levererades i en helt vanlig, omärkt kartong – inga logotyper, ingen branding och ingen originalförpackning över huvud taget. Produkten låg löst i kartongen.

När jag kontaktade företaget erkände de själva att de använder obrandade kartonger vid leverans. Trots detta har de nekat min retur.

Produkten passade inte, så jag skickade tillbaka den. Eftersom det inte fanns någon originalkartong att använda skickade jag returen i en Apotea-kartong. Företaget hävdar nu att returen nekas eftersom varan inte returnerades i originalkartong.

Det är helt orimligt och motsägelsefullt, eftersom de själva aldrig skickade produkten i någon original- eller märkesförpackning från början. Att neka retur på den grunden är vilseledande och oacceptabelt. Jag avråder starkt från att handla här.

13 de enero de 2026

VARNING! Oseriöst företag

I höstas beställde jag 3 dörrhandtag som kom snabbt varav 1 var fel. Beslagonline skickade då ett nytt dörrhandtag som också var fel. Sen har dem svarat att leverantören inte har rätt dörrhandtag tillgängligt och har lovat att skicka rätt dörrhandtag så snart som möjligt, vilket är några månader sen nu. Dem krediterade fakturan men kräver 450 kr i förseningsavgift fast fakturan är betald och vi inte fått vår produkt. Dem hänvisar bara till Billie som är deras betalpartner som gång på gång skickar krav på förseningsavgiften. Vi kommer ALDRIG MER handla av BeslagOnline och ALDRIG MER välja Billie som betalalternativ. VI anmäler nu till Konsumentverket och till Svarta listan över oseriösa företag. VARNING för att handla hos dem och för att välja Billie som betalalternativ. Ni får stora problem om BeslagOnline levererar fel produkt. Har hållit på ett par månader nu =(

12 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag och min dotter beställde…

Jag och min dotter beställde tvålhållare med tre flaskor att sätta upp i duschen . Både hennes och min hållare ramlade ner efter en vecka. En flaska med schampo gick i sönder! Mycket dåligt fäste av klistermärket på baksidan.

7 de enero de 2026

Prisgaranti som inte gäller i praktiken

Prisgaranti som inte gäller i praktiken

Beslag Online marknadsför en prisgaranti där de ”matchar priset” om man hittar samma produkt billigare hos en auktoriserad återförsäljare. I mitt fall uppfylldes samtliga villkor enligt texten ovan, inklusive att priset inte översteg deras egen gräns om 25 % rabatt från listpris. Trots detta nekades prismatchning först med hänvisning till ”kampanjpris”, och därefter med en påstådd rabattnivå som inte stämde. För mig framstår prisgarantin därför som vilseledande marknadsföring snarare än ett faktiskt kundlöfte. Jag väljer framöver andra återförsäljare som följer sina egna villkor.

26 de noviembre de 2025

Fantastisk kundtjänst

Fantastisk kundtjänst! Gjorde fel på en beställning under en dag med rabatt på allting. Fick hjälp att fixa så att jag kunde beställa rätt grejer med samma rabatt. Uppskattas verkligen, inte alla företag som hjälper till med rabatter.

Har vid tidigare köp fått fina saker av bra kvalité, för ett bra pris.

4 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tolle Produkte aber Schlechter Service.

Tolle Produkte aber Schlechter Service.
Immer schelle Lieferung und Gute Qualität der Produkte.
Nur ein Stern da man einfach keine Rückmeldungen auf Emails bekommt, man wird immer wieder auf die FAQ's verwiesen mit der Info das man sich auch gerne beim Support melden kann falls die Frage dort nicht beantwortet wird. Tut man dies, wird es einfach ignoriert und auch nach über einer Woche immer noch keine Antwort bekommen.

31 de julio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.