Best Budget Kantoormeubelen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden een bureau controlbox die kapot was gegaan door kortsluiting (onze eigen schuld). Onze contactpersoon bij Best Budget Kantoormeubelen reageerde vrijwel direct op mijn e-mail. Hij was enorm... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik had een niet-gemonteerd bureau besteld omdat het in zn geheel naar zolder moest. De bezorgers stonden 2 uur te vroeg voor de deur met een gemonteerd bureau. Ik moest het zelf maar demonteren en op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para oficinas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wij zijn een aanbieder van kantoormeubilair binnen Nederland en België gevestigd in Echt (Limburg). Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche van kantoormeubilair waardoor de kwaliteit van onze service en producten optimaal is. Buiten ons assortiment van kantoormeubilair hebben wij verschillende garderobe-, kantine- en magazijn-inrichting artikelen beschikbaar voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn na een aankoop bij ons. Dit wordt gerealiseerd door sterke service voordelen van Best Budget Kantoormeubelen. Een aantal van deze service voordelen zijn onze snelle levering, drie jaar garantie en gratis levering bij een besteding van hoger dan €450,00. Wij vinden naast onze service voordelen het belangrijk dat wij producten aanbieden die gezond zijn voor onze klanten. Hierdoor is het voor ons van groot belang dat de producten binnen ons assortiment voldoen aan de ergonomische normen voor een gezonde werkomgeving. Dit zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

518 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede afspraken

Goede afspraken, snelle en corecte levering

7 de diciembre de 2021

Beste heer Knaps,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en correcte levering conform…

Snelle en correcte levering conform afspraak.
Goede communicatie !

6 de diciembre de 2021

Beste Wilko,

Veel plezier van mijn nieuwe Ergo Bosch bureau

Veel plezier van mijn nieuwe elektrische bureau Ergo Bosch. Blad zelf gemonteerd. Makkelijk met de handleiding erbij. Levering binnen 1,5 week.

24 de noviembre de 2021

Beste Arnold,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb nog niets binnen.....

Ik heb nog niets binnen...... dus mail te vroeg verstuurd

9 de noviembre de 2021

Beste klant,

Excuus hiervoor! Wanneer heeft u uw order geplaatsd? Dan kunnen wij dit meteen voor u nakijken. De uitnodigingen voor reviews worden automatisch verzonden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een kast besteld bij Best Budget…

Een kast besteld bij Best Budget Kantoormeubelen werd na een paar dagen netje en op de afgesproken tijd geleverd.

3 de noviembre de 2021

Beste J. Bregman,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Degelijk hoekburo voor een goede prijs met klein punt voor verbetering

Snelle levering voor een mooie prijs. Het hoekburo is degelijk en wordt vrij compleet geleverd. 1 punt van Verbetering: omdat 1 blad slechts steunt op 1 staander (er zijn 3 staanders voor 2 planken) heeft dit ene blad iets minder steun. Dit heb ik opgelost door bij de doe-het-zelver 2 platten metalen plaatjes te kopen en die op de verbinding tussen de 2 bladen eronder te schroeven. Hiermee krijgt het hele bureau overal voldoende steun en is het complete blad stabiel als een huis.
Vanwege het enigszins ruwe oppervlak van het blad is een muismatje aan te bevelen.

31 de octubre de 2021

Beste Rob,

Bedankt voor uw review! Standaard had u eigenlijk twee koppelplaten meegeleverd moeten krijgen om de bladen inderdaad te verstevigen.
Excuus dat deze niet meegeleverd zijn!
In principe zijn de bureaubladen geschikt voor muizen maar om het ideaal glad te krijgen is een muismat zeker geschikt!
Hopelijk tot ziens.

Topbezorging

Mooie spullen goede prijs en wat ik echt geweldig was: de man die kwam brengen had geen steekwagen meegekregen. Heeft hij een steekwagen gekocht bij een bouwmarkt. Top!

29 de octubre de 2021

Goedemiddag Andrea,

Bedankt voor uw review! Gelukkig is zo alles nog goed gekomen.
Hopelijk tot ziens.

Geleverd wat beloofd wordt

Geleverd wat beloofd wordt, maar wat onduidelijkheid over de manier van afleveren

26 de octubre de 2021

Beste Tim,

Bedankt voor uw review! Wij gaan proberen dit duidelijker te vermelden. Hopelijk tot ziens.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elektrisch bureau,met twee bosch motoren

Het elektrisch bureau is stabiel en van degelijk kwaliteit, de motors zijn redelijk stil en lopen erg soepel.
Mijn vragen waren keurig beantwoord, de levering verliep ook vlot en volgens afspraak.

21 de octubre de 2021

Beste Rob,

Op tijd, op maat

Kast besteld voor onze bridgeclub om de materialen in op te bergen.n Keurig op tijd en volgens afspraak geregeld. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Slot gaat beetje moeizaam.....

11 de octubre de 2021

Beste heer Pals,

Bedankt voor uw review! Als het slot stroever gaat dan normaliter dan lossen wij dit natuurlijk op. Als u een email stuurt met uw ordernummer dan kunnen wij altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte regeling van bestelling.

Vlotte regeling van bestelling.
Goede tel melding 30 min voor aflevering op adres.

7 de octubre de 2021

Beste meneer Pastoors,

ruime keuze

ruime keuze. Voldoende info op de site. Correcte prijzen. Snelle respons via chatbot op de site. Correct voorafgaand contact voor levering en dan ook volgens afspraak geleverd (in BE). Bureau was zelfs voorgemonteerd (had ik niet verwacht). Algemeen dus zeer goede eerste ervaring voor mij!

29 de septiembre de 2021

Peter Fillée,

Bedankt voor uw mooie review! Hopelijk tot ziens.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over bureau en service

In sept 2021 heb ik een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau gekocht. Het is een heel mooi bureau van zeer goede kwaliteit. Het bureau gaat heel soepel en bijna geluidloos omhoog en omlaag. Snelle levering en zeer vriendelijk geholpen.

24 de septiembre de 2021

Beste Pascalle,

Snelle service

Snelle service. Kleur die ik had uitgekozen was niet voorradig. Kreeg 3 verschillende opties om uit te kiezen (geld terug, andere kleur kiezen of wachten op gekozen kleur). Duidelijke en eerlijke communicatie!

15 de septiembre de 2021

Beste Karen,

Bedankt voor uw review! Helaas is momenteel de toevoer van voorraad erg wisselend. Wij proberen dit zo goed mogelijk bij te houden. Fijn om te horen dat u hier begrip voor heeft en de aankoop toch nog als prettig heeft ervaren!

hopelijk tot ziens

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben erg tevreden over het geleverde…

Ben erg tevreden over het geleverde kantoormeubilair, alles geleverd 0vereenkomstig de afspraken. Bij vragen via de klantenservice netjes, vriendelijk en vooral duidelijk geholpen in woord en geschrift.

Dus prima ervaringen met BEST BUDGET KANTOORMEULEN en wij doen bij toekomstige behoefte graag weer zaken met dit bedrijf.

2 de septiembre de 2021

Beste J.P. Kok,

Bedankt voor deze lovende review! Dat vinden wij altijd leuk om te horen.
Hopelijk tot ziens!

Prima geholpen

31 de agosto de 2021

Beste DPJ van den Berg,

Bedankt voor uw review! Hopelijk tot ziens!

BestBudget

8 consejos para escribir buenas reseñas.