3,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sie reagieren nicht auf Mails

Sie reagieren nicht auf Mails, die keinen fixen Auftrag beinhalten, also dort wo sie nichts verdienen. Schlechtes Kundenservice meiner Meinung nach. Man muss auf alle Kundenanfragen antworten. Am Besten die Geschäftsleitung kontaktieren.

17 de diciembre de 2025

Fast kunde siden 1992

Jeg har handlet dekk og felger hos Dekkmann, nå Bestdrive, siden 1992. Har samtidig benyttet dekkhotell. Alt framstår som profesjonelt og jeg har ikke hatt noe å klage på noensinne. Er begynt å ta service i forbindelse med skifte til vinterdekk og er gledelig overrasket over alt jeg fikk utrettet til en svært fornuftig pris. Bestdrive Kokstad.

31 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oppdaget nå ved dekkskift at jeg har…

BESTDRIVE SANDEFJORD

Oppdaget nå ved dekkskift at jeg har fått satt på feil dekk på bilen min. Ringte inn å forklarte situasjon og opplevde straks at hun prøvde å snu skylden på meg som kunde ved at jeg trolig må ha bestilt feil dekk. Vel, når har ikke jeg peiling på dekk. Så når jeg trenger å bytte dekk så leverer jeg inn bilen å sier jeg trenger nye dekk, også forventer jeg at de med kompetansen vet å sørge for at jeg få riktig dekk som hører til bilen. Det var 2 nye dekk som ble byttet hvor det ene av de 2 var feil. Å skylde på kunden i et tilfelle som dette er uhørt! Ikke hadde de hatt lov til å sette på et slikt dekk heller. For da jeg skulle bytte dekk nå hos en annen forhandler så ville de ikke bytte dekkene fordi dem sa de hadde ikke lov til det. Så da kan jeg ikke tenke meg at det heller er lov det de har gjort. Jeg ble provosert over hvor lite hyggelig å forståelsesfull denne dama var å jeg truet med å dra inn advokater. Da endte hun faktisk med å si at da gadd hun ikke formidle beskjed videre å så klasket hun på røret. Heldigvis har jeg opptak av samtalen. Å ordner dem ikke opp så drar jeg inn advokater, forbrukerråd pluss at sandefjordsblad får lydopptaket. Går ikke an å behandle kundene sine slik. Hun sa og at det muligens var at jeg hadde dårlig økonomi som var årsak siden jeg hadde de billigste dekkene som var mulig å få.. Dette er uhørt. Ja jeg har ikke verdens beste økonomi. Men har en ressurssterk familie som hjelper m d med advokat dersom dette ikke blir ordnet opp i SNAREST! Mulig de der borte er uheldig å har dette snerpete kvinnemenneske som ansatt hos seg, så skal gi den en siste mulighet til å ordne opp etter seg. Ordner de opp skal de få en bedre omtale. Alle kan gjøre feil.. men da må man også ordne opp etter seg.

29 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk av BestDrive Tromsø, rett og slett klasse !

Vil igjen atter engang rose og rette en stor takk til det fantastiske Crewet ved BestDrive - Tromsø med Dan Egil, Jørn samt dyktige bilmekaniker Stian i spissen, samt resten av de utrolig service-innstilte og kompetente ansatte. Opplevde ei stygg kompliserende bakkdekks-punktering på min Audi, dro stressa innom BestDrive umiddelbart som hadde fullt belegg og presset tidsplan. Denne gangen tok Jørn og Stian utfordringa på strak arm, og ordna opp svært kjapt med et smil og glimt i øyet. Gutta yter storartet service og er sabla dyktige i det de gjør, de strekker seg langt for kunden. Anbefaler virkelig BestDrive Tromsø på det sterkeste ift.Dekkskift, Bilservice/Bilhold samt Bilreperasjoner. Klassebedrift med svært hyggelige mennesker som kan kundeservice 👌👍😃 10/10
Mvh
Trond Nordnes.

15 de mayo de 2025

BestDrive Kokstad

BestDrive Kokstad, Bergen
Er fast kunde hos de, alltid god service og konkurransedyktige priser. Fikk i dag erfare at Skadegarantien hos BestDrive er gull verdt. Vi var uheldige å fikk en skade på ett dekk som det ikke var mulig å reparere. Fikk da nytt Continentaldekk uten at det kostet en krone..... Takk for god service !!!

20 de enero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.