Ik had 4 mouwloze heren shirts besteld in wit. Toen ik de bestelling thuis kreeg bleken er 4 zwarte shirts geleverd te zijn. Ik heb mijn geld netjes en snel terug gekregen en hoefde de 4 zwarte sh... Ver más
Bestellen gaat makkelijk. De eerste mail met dankje wel voor je bestelling ook. Dan radiostilte! Telefoonnummer is buiten gebruik. Op mails reageren ze niet. Geen track en trace zoals beloofd . Geen... Ver más
Vorige week maandag een bestelling gedaan, zou de volgende dag bezorgd worden. Tot nu toe niks gekregen alleen een mail waar ik de track&trace kon vinden die dus niet te vinden is. Mail en telefoon wo... Ver más
De bestelling (9-10 besteld) werd snel geleverd (11-10), helaas viel de maat kleiner uit als verwacht (mijn eigen fout). Daar per e-mail contact over gehad op 13-10 met als reactie dat ik dezelfde dag... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Online webshop voor damesondergoed, Herenondergoed, sokken, boxershorts, kousen. myboxers.nl topmerken boxers en ondergoed voor dames en heren Bij www.bestewinkeltje.nl , www.myboxers.nl , www.mysox.nl en www.mybh.nl zijn wij er trots op dat wij de snelst groeiende ondergoed winkel zijn met de bekendste merken, voor dames en heren. Een boxershort hoeft niet alleen maar fijn te voelen en perfect te zitten, maar mag zeker ook je eigen mooie signature ondergoed zijn en een toevoeging aan je outfit. Met de niche merken als Armani, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, PUMA en Muchachomalo weet je wat je in huis haalt. Alle boxershorts en ondergoed leveren wij uit voorraad en als je voor 22.00uur besteld, word je nieuwe onder-outfit de volgende dag al bezorgd. Bestel je voor minimaal € 34,95 dan bezorgen wij je bestelling gratis! Wil jij ook snel een leuk nieuw onder-outfit scoren, check dan onze nieuwe collectie of herensale en damessale, oh ja en als je een boxershort kado wil doen, pakken wij het ook nog eens gratis als cadeau in.
Hendrikdreef, 5503 JR, Veldhoven, Holanda
- 0647123305
- info@bestewinkeltje.nl
- bestewinkeltje.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Duidelijke site.
Duidelijke site.
Prijs/ kwaliteit prima.
Vriendelijke mensen en snelle verzending.
Super fijne sokken en boxers besteld
Super fijne sokken en boxers besteld, blijven heel lang goed en mijn bestelling was dezelfde dag nog verzonden.
Snelle levering- geen gedoe
Snel gereageerd en speciale wens…
Snel gereageerd en speciale wens perfect gehonoreerd
Top product niks te klagen
Goede en duidelijke site
Snelle service
goed
duidelijke informatie. snelle en correcte levering van een goed kwaliteitsproduct.
Het Beste Winkeltje.Kwaliteit,Huidvriendelijk,maar ook duurzaam niet stuk te krijgen.Eeste klas kwaliteit voor ieders portemonnee is er voor Jong en Oud
Het Beste Winkeltje.
Als ik 10 sterren mocht geven,dan gaf ik ze aan deze winkel.Inmiddels bestel ik al weer jaren daar mijn Dames Boxershorts en ook mijn sokken.De kwaliteit is zo ontzettend goed.Het verzenden, alles zit nog keurig met een mini veiligheid speldje vast( minder plastic) vaak een hand geschreven kaartje en écht niet bij mij alleen!Nee als ik de revieuws kijk bij iedereen.Ooit belde ik op om een vraag te stellen en kreeg een hele Hartelijke Meneer aan de telefoon die precies wist wat zijn producten waren.
Niks was te veel.Is dit Brabants 😂.
Kortom eerste klas kwaliteit en ook nog goed betaalbaar,duurzaam en dan ook nog klantvriendelijk, ik kan me geen betere winkel en Personeel wensen.
Hopelijk gaan ze nog jaren door, inmiddels bestel ik er ook wel wat hemdjes,om te testen.Ieder jaar koop ik voor een x bedrag en door mijn Handicap vraagt De Zorg nu ook hoe kom jij aan zulke mooie boxershorts ( geen naden, niks knelt, ook niet vreselijk synthetisch),Hierdoor blijft mijn huid ook heel terwijl ik in mijn rolstoel zit.😘
Bedankt Werknemers van Het beste Winkeltje.
PS:Je mag niks persoonlijks schrijven maar als ik andere rolstoel gebruikers hier mee kan helpen vind ik het mijn plicht om dit te vertellen.
Met een Hartelijke groet van Christina uit Noordwijk.
Hele fijne sokken en hemdjes besteld
Hele fijne sokken en hemdjes besteld. Goede service en kwaliteit!
Snelle levering, goede kwaliteit
Een tijd geleden onderbroeken voor onze zoon gekocht. Goede maat, zitten nog steeds goed en de levering was snel. Zijn er blij mee!
uitstekende webshop
Veel keuze, makkelijk bestellen en een correcte en snelle levering.
Snelle service
Snelle service en zeer goede kwaliteit…
Snelle service en zeer goede kwaliteit onderbroeken
Overzichtelijk,leuke aanbiedingen en…
Overzichtelijk,leuke aanbiedingen en vlotte bezorging
Heerlijke ,fijne sokken,100 % katoen
Heb besteld en binnen een paar dagen…
Heb besteld en binnen een paar dagen was het er al dat noem ik pas service.