Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niets ontvangen,... 'vandaag besteld, morgen geleverd' absoluut niet waar. Besteld zondag 5april zoals verwacht kreeg ik 7april een mail dat mijn bestelling verzonden zou zijn, maar vandaag 13april... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als ik hoesjes, screenprotectors etc. bestel probeer ik altijd bij BTH te bestellen. Waarom? De producten zijn goed en mocht er een keer iets zijn dan wordt dit perfect opgelost. Ik heb er zeker al... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hoesje ziet er anders uit dan in de advertentie en past niet goed. Dit diverse keren doorgegeven aan de Servicedienst, maar door 'technische storingen' kwamen deze berichten blijkbaar niet altijd aa... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb bij BTH via Bol enige tijd geleden een mooie beschermhoes en screenprotector besteld voor mijn Samsung Tab. Helaas is tijdens transport de screenprotector kapot gegaan. Dit werd zonder probleme... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Escrito por la empresa

Betaalbarehoesjes.nl heeft jaren ervaring in de telefoon & tablet accessoires. Wij leveren vele soorten telefoon/tablet hoesjes & accessoires tegen zeer scherpe prijzen. Bij Betaalbarehoesjes.nl hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling, wij hebben de aangeboden producten op de webshop namelijk gewoon op voorraad!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onduidelijke omschrijving op website…

Onduidelijke omschrijving op website van sub type telefoon Samsung S20. Krijg vervolgens een S50 hoesje. Klantenservice wil retourneren maar ik wil gewoon omruilen. Na 3 mails en foto en bewijs heb ik genoeg tijd verspilt met deze Customer Happiness Specialist, ik ga wel elders kijken

23 de enero de 2024

Tablet hoesje

Nieuw hoesje voor tablet gekocht,zeer tevreden, veel keuze kwa kleur of print met screenprotector erbij en dit alles voor nog niet de helft van de prijs vaneen hoesje dat ze mij in de winkel waar ik mijn tablet gekocht heb wilden aanbieden
Dus heb je in de toekomst een hoesje of screenprotector nodig kijk dan zeker 1st eens op deze site,
Maw Top

5 de enero de 2024

Top protector scherpe prijs

3 screenprotectors voor en scherpe prijs. Volgende dag gratis geleverd. Top. Netjes met een adviesbriefvoorschriftkaartje bedankkaartje en de mogelijkheid om contact op te nemen via email.

Zeer tevreden. Deze website staat nu als snelkoppeling op mijn telefoonscherm

24 de noviembre de 2023

Gratis nieuw na val

Na vier maanden liet ik mijn iPad mini vallen en brak er een hoekje van de hardcase af. Dit had tot gevolg dat de case niet meer bleef klemmen aan de iPad. Gemaild dat dit gebeurd was en gevraagd of er een alternatief is om dit in de toekomst te voorkomen.
Antw.: Wat vervelend wij sturen u een nieuwe case gratis toe. SUPER!!!

21 de noviembre de 2023

Super service

Super service! Bestelling werd beschadigd geleverd, mail gestuurd en kreeg een dag later zonder vragen een nieuwe toegestuurd. Screenprotector past goed 👌

18 de octubre de 2023

Goede service!

na ik een defect product kreeg heb ik contact opgenomen en ik de ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd, Goede service!

29 de septiembre de 2023

Perfecte levering!

Ik had een camera protector voor mijn S23+ besteld en die werd heel verzorgd ingepakt en keurig op tijd geleverd. Ik was ook blij met de bijgeleverde informatie. Top!

30 de septiembre de 2023

Mooi hoesje

Mooi hoesje. Fijne prijs.
Kreeg nog 2 screenprotectors bij.
Snel geleverd en goed geleverd.

16 de septiembre de 2023

Top service

Vorige week een geel hoesje besteld en omdat deze goed is bevallen nog een andere kleur bijbesteld.
Echter deze kleur viel in het echt toch tegen. Contact opgenomen met de vraag deze te ruilen tegen een andere kleur. Al snel antwoord ontvangen en ze sturen een andere kleur kostenloos op!
Top service zowel in reactietijd als in klantvriendelijkheid. Kunnen ander websites nog iets van leren....

6 de julio de 2023

Heel tevreden.

1 van de 2 hoesjes beschadigd ontvangen. Mailtje gestuurd en paar dagen later 2 nieuwe hoesjes in de brievenbus. Heel tevreden van.

29 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een screenprotector besteld voor…

Ik had een screenprotector besteld voor mijn samsung S20. Bij aankomst bleek jammer genoeg de verkeerde te zijn.
Na contact te hebben gehad met betaalbarehoesjes.nl hebben ze me zonder kosten de juiste nageleverd.
Deze pasten perfect!

26 de abril de 2023

Héél erg tevreden!

Alleen maar supergoede ervaringen met dit bedrijf! Lage prijzen, snelle levering, fijne service en de screenprotectors werken perfect.

31 de julio de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.