Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordered as a one off and they charged me for a subscription, e mailed them and was reassured that this was an error and subscription was cancelled. Lo and behold August noted on my banking app that t... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAM, this website was offering a free trial and then they charged me thru my personnumer details and didn’t even have a reminder but sent me a debt collect for 300kr! Thru Riverty. Unbelievable how m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I've got wonderful brown, latin effects on my whole body already after first week, one week use of betakaroten. Awesome, especially when someone like me Lives in cold Norway. Highly recommended

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakken ble levert veldig raskt. Etter kun en ukes bruk begynt jeg å merke forskjell, jeg blir allerede mye raskere brun nå. Har prøvd flere andre typer Betakaroten tidligere, men liker denne typen bes... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Sobre Betakaroten.no

Escrito por la empresa

🇳🇴
Et kvalitetsprodukt fra Norisma
Med flere tusen fornøyde kunder vet vi at betakaroten.no leverer varene!
Det er stor forskjell på betakaroten. Effekten avhenger av kvaliteten på råvarene, produktsammensetningen og produksjonsstandard. Vi garanterer en produktkvalitet og effekt få kan leve opp til. Med over 13 års erfaring kan vi garantere at du alltid får et effektivt betakaroten tilskudd som inneholder alt det skal inneholde, og litt til! Vi har lyttet til dere og utvidet produktsortimentet vårt slik at du skal få det beste tilgjengelig i markedet. Derfor kan du nå velge mellom 2 ulike betakaroten varianter for å finne det produktet som passer deg aller best. Betakaroten original med 6mg betakaroten og Betakaroten Premium med 15 mg.

Siden Norisma ble stiftet for snart 15 år siden har vi jobbet kontinuerlig med å utvikle og tilby nyskapende varemerker til det nordiske markedet. Å handle et av våre produkter skal være enkelt og trygt for våre kunder. Pakken blir levert på døren eller i postkassen, og du betaler alltid etter mottak av varen. Ved hjelp av våre leveringstjenester sørger vi for at du aldri går tom for produktet du abonnerer på og via minside eller vår kundeservice kan du når som helst avslutte eller endre dine abonnementer. Mail oss

🇩🇰
Et kvalitetsprodukt fra Norisma
Ny beta-caroten på det danske marked.
Der er stor forskel på betacaroten. Effekten afhænger af kvaliteten af råvarerne, produktsammensætningen og produktionsstandarden. Vi garanterer en produktkvalitet og effekt, som få kan leve op til. Med over 13 års erfaring kan vi garantere, at du altid får et effektivt beta-carotentilskud, der indeholder alt, hvad det skal indeholde, og lidt til! Vi har lyttet til dig og udvidet vores produktsortiment, så du får det bedste, der findes på markedet. Derfor kan du nu vælge mellem 2 forskellige beta-caroten varianter for at finde det produkt, der passer dig bedst. Beta-caroten original med 6mg beta-caroten og Beta-caroten Premium med 15 mg.

Siden Norisma blev grundlagt for knap 15 år siden, har vi arbejdet kontinuerligt på at udvikle og tilbyde innovative brands til det nordiske marked. Det skal være nemt og sikkert for vores kunder at købe et af vores produkter. Pakken leveres ved døren eller i postkassen, og du betaler altid efter modtagelse af varen. Ved hjælp af vores leveringstjenester sikrer vi, at du aldrig løber tør for det produkt, du abonnerer på, og via vores kundeservice kan du til enhver tid opsige eller ændre dine abonnementer. Send Mail

🇸🇪
En kvalitetsprodukt från Norisma
Att vi har tusentals nöjda kunder är ett bevis på att betakaroten.se levererar som utlovat!
Det är stor skillnad mellan olika betakarotenprodukter. Effekten beror på råvarans kvalitet, produktens sammansättning och produktionsmetoden. Vi garanterar en produktkvalitet och effekt som få kan leva upp till. Med över 13 års erfarenhet kan vi garantera att du alltid får ett effektivt betakarotentillskott som innehåller allt det behöver innehålla och lite till! Vi har lyssnat på dig och utökat vårt produktsortiment så att du får det bästa som finns på marknaden. Därför kan du nu välja mellan 2 olika betakarotenvarianter för att hitta den produkt som passar dig bäst. Betakaroten original med 6mg betakaroten och Betakaroten Premium med 15 mg.

Sedan Norisma grundades för snart 15 år sedan har vi arbetat kontinuerligt med att utveckla och erbjuda innovativa varumärken till den nordiska marknaden. Att handla en av våra produkter ska vara enkelt och säkert för våra kunder. Paketet levereras i dörren eller i brevlådan och du betalar alltid efter att du mottagit varan. Med hjälp av våra leveranstjänster ser vi till att du aldrig får slut på produkten du prenumererar på och via min sida eller vår kundtjänst kan du när som helst säga upp eller ändra dina prenumerationer. Mail oss

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,6

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

No har jeg ikke brukt den så lenge,men…

No har jeg ikke brukt den så lenge,men aner en forskjell etter å ha vært litt ute selv i lite sol🌥️
Det er perfekt for meg som har vært behandlet for hudkreft i ansiktet for 2år siden og skal være veldig lite i sola selv med solfaktor 50😊

10 de junio de 2024

Hei Lise,

Tusen takk for din tilbakemelding!😊☀️

Ikke efekt hos meg

29 de junio de 2024

Hei Monica,

Det er synd å høre at du ikke har opplevd ønsket effekt. Husk at vi anbefaler jevnlig bruk over tid for å legge til rette for best mulig effekt, men effekt kan variere fra person til person da vi alle er forskjellige.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Its dosent help at all i was a idiot to…

Its dosent help at all i was a idiot to belive that it had any effect at all and i am sad to say that i was right about this.

14 de junio de 2024

Hi,

It is unfortunate to hear that you did not experience the desired effect from using the product.

Your trial package was sent from us about two weeks ago, so it may indicate that you have not used the product long enough to experience a noticeable effect. We recommend using it over time, both for your body to get used to the active ingredients and for the active ingredients to have time to take effect. However, effectiveness is individual and can vary from person to person.

Awful company

Awful company, definitely would not get away with their scam in the UK. They offer a trial price to tempt you to try, state that it takes approx 5 to 10 days delivery, although your actual purchase takes several weeks to be sent out, this does not allow you the time to cancel your subscription before they have taken further funds out of your Klarna account, according to their own trading standard laws it states that you cannot request a refund or return the second parcel sent out, very clever scam, but still a scam. Be very careful with this company. I apparently signed up to this subscription, although have no idea how. DO NOT GET DRAWN INTO THIS.

26 de junio de 2024
Opinión espontánea

Hi Carole,

We do not offer payment via Klarna, nor can I find any customer relationship with us that matches your name. Are you sure you have contacted the right company?

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var bra

Det var bra , inget att klaga på vill gärna fortsätta

11 de junio de 2024

Hej Maria,

Det är vi glada att höra. Tack för din återkoppling!😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Spst hver dag I 2mnd

Spst hver dag I 2mnd. Er ikke merkbart brunere

23 de junio de 2024

Hei Anne,

Vi anbefaler bruk over tid, både for at kroppen skal venne seg til virkestoffene, men også for at virkestoffene skal få tid til å virke. Husk at individuelle faktorer spiller inn så det er ikke en fasit på hvor for hver enkelt vil oppleve effekt da vi alle er forskjellige, men jeg vil anbefale deg å prøve litt til😊

Utsette forsendelse

Ba om, og fikk bekreftet utsettelse av sending(før fristen) Men sending ble ikke stoppet.

23 de junio de 2024

Heisann,

Jeg ser her at du den 03/05-2024 endret dato for utsendelse til den 22/05-2025 via Min side portalen, vare ble derfor sendt ut den 22/05-2024.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God sommer 🤩😎

Hvordan kan jeg vite om Betakaroten virker når jeg har brukt det kun 1,5 mnd, og dessuten har hatt flere uker med sol og varme?! Kan gi ny og mer realistisk anmeldelse i desember/januar! God sommer 🤩😎

12 de junio de 2024

Hei Helle,

Du er hjertelig velkommen til å komme med ny tilbakemelding når du selv mener du har mer grunnlag for å gi tilbakemelding😊 God sommer!☀️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Får dyrere faktura enn de markedsfører

Markedfører ulovlig med å vise at neste pakke vil koste 358, men så får man faktura på over 700kr for da har de plutselig bestemt seg for å gi deg en dobbel pakning som man ikke har bruk for. Kundeservice var helt håpløs og ikke behjelpelig i det hele tatt. Går ikke å sende i retur, og de sender ikke ut påminnelse på forfalt faktura og sender rett til inkasso med renter. Skikkelig uproft!

11 de junio de 2024

Hei Thea,

Dette stemmer ikke. Tilbudet du har referer til er 50% rabatt for første pakke, kun kr. 179,- for 1 måneds forbruk. Ordinær pris for 1 måneds forbruk er kr. 358,-

Pris for ordinære abonnementsforsendelser er kr. 716,- for 2 måneders forbruk (358 x 2 = 716,-).

Produktet selges som abonnement uten bindingstid. Ønsker du ikke neste planlagte forsendelse må oppsigelse varsles innen frist for endring av abonnement. Gjøres ikke det vil neste forsendelse sendes ut i henhold til abonnementet, og som informert er det ikke returrett på ordinære forsendelser grunnet vares art.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I recently bought Betakaroten Gold…

I recently bought Betakaroten Gold Black Edition for £29.90 I DID NOT click on Subscribe for 50% off @ £14.95 as I've NEVER subscribed to anything before try it!!!
Now £94.69 has been taken from my account for a subscription of 3 bottles of Betakaroten Gold Black Edition which I DO NOT want as are not working for me...
I've messaged them numerous times to explain that I want my money back ASAP..
Also the vitamins were bought via klarna using all my details they confirmed which is illegal..
I'm absolutely disgusted with this company I will NEVER use my debit card online again its taught me a lesson!!!!!

ps. Don't want to hear your excuses just refund my money ASAP or a close friend working in trading standards will be informing them of your conduct!

31 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Hi Mrs Lynn,

The product you mention here is not one that is sold by us. You need to contact the correct dealer/manufacturer for assistance.

Good

Good! Quick delivery

4 de junio de 2024

Respuesta de Betakaroten.no

Thank you for taking the time to give us feedback, it is appreciated!☀️😊

It doesn’t work at all

It doesn’t work at all

22 de mayo de 2024

Hi Cornelia,

I'm sorry to hear that you haven't achieved the desired effect yet, but please remember that we recommend using the product over time to facilitate results. Many of our customers report seeing and feeling a difference within 8-12 weeks, although it can vary from person to person. I would recommend trying it for a bit longer than you have so far😊.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.