Requested withdrawal Sunay night
Requested withdrawal Sunay night, cleaared by Monday morning. Solid turnaround
Ben je op zoek naar een uniek internationaal platform vol entertainment en royale beloningen? BetBuffoon biedt spelers in Nederland een geweldige speelomgeving met een gigantisch welkomstpakket van een 200% matchbonus tot wel €2.000 plus 300 gratis spins over je eerste stortingen. Naast een enorm spelaanbod met duizenden online gokkasten en klassieke tafelspellen, profiteer je van het innovatieve Deposit Stamps loyaliteitssysteem waarmee je digitale stempels inruilt voor waardevolle beloningen. Financiële transacties verlopen uiterst soepel dankzij betrouwbare betaalmethoden, e-wallets en populaire cryptovaluta zoals Bitcoin, waarbij crypto-uitbetalingen supersnel worden verwerkt. Dankzij de volledig responsieve HTML5-technologie speel je bovendien zorgeloos op al je mobiele apparaten, zonder dat je een app hoeft te downloaden. Houd er wel rekening mee dat dit platform opereert als een casino zonder Cruks en buiten het directe toezicht van de Kansspelautoriteit valt, wat vraagt om een gezonde dosis eigen verantwoordelijkheid. Ontdek vandaag nog de ultieme spanning, neem bij vragen 24/7 contact op met de klantenservice en ervaar zelf waarom dit platform zo geliefd is!
Holanda
Requested withdrawal Sunay night, cleaared by Monday morning. Solid turnaround
Tutti hanno funzionato, il più veloce Skrill (20 ore in media), il più lento bonifico (3 giorni). Ho provato Skrill, PostePay, bonifico e PayPal. Totale prelievi negli ultimi due mesi: 620 euro. Non tutti guadagno netto ma non male...
Sugar Rush 1200€ mio recod assoluto, screenshot subito ovunque.