Het gehoortoestel heb ik voor een langere tijd mogen proberen, ik ben door Peter hierin super goed begeleid! Hij heeft echt naar mijn wensen geluisterd en hierop geanticipeerd. Door meedere afsp... Ver más
Localización
Cambiar localizaciónArtemisstraat 6, 2624 ZN Delft, Zuid Holland, NL
Na slechte ervaring bij concurrent, de firma S, naar beter horen gegaan. Naar alle tevredenheid geholpen door Peter. Sympathieke man die de tijd er voor neemt en met oplossingen komt. Ik kreeg een zg... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben bij Peter geweest en hij heeft mijn Bolero bicross slechte oor afgesteld op een veel betere manier dan ervoor. Misschien te hard volgens hem. Ik mag binnenkort bij komen als het te lastig vi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Artemisstraat 6, 2624 ZN, Delft, Zuid Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Vriendelijk goed en deskundig geholpen…
Vriendelijk goed en deskundig geholpen door de medewerker van Beter Horen

Respuesta de Beter Horen - Delft
De behandeling was bijzonder goed
De behandeling was bijzonder goed. Het ging allemaal soepel.

Respuesta de Beter Horen - Delft
Er werd echt aandacht besteed aan mij
Er werd echt aandacht besteed aan mij! En daardoor kreeg ik het gevoel dat er meegedacht wordt!
Service is prima!!

Respuesta de Beter Horen - Delft
De hoor testen zijn erg goed…
De hoor testen zijn erg goed uitgevoerd.
De uitleg en verschil tussen het ene toestel en een andere had beter gekund.
Zo is mij niet goed duidelijk gemaakt dat het ene toestel geen 10 dagen ( zoals verteld) met een batterij doet maar slechts 4 dagen. En dat het alternatief een oplaadbare versie is die ook geleverd kan worden, uiteraard tegen een hogere prijs. Hier had ik dan zelf een overweging in kunnen maken. Nu moet ik 5 jaar lang om de 4 dagen batterijen verwisselen.
Als de batterijen een eerste melding geven kun je de app verbinding niet meer maken om te zien hoe ver de batterij leeg is.
Had toch graag voor de oplaadbare gekozen.

Prettig gehoord
Het zal sterk afhankelijk van de medewerk(st)er zijn maar deze
- gaf mij helder advies
- ging goed in op mijn vragen
- was duidelijk in wat ik wel of niet kon verwachten

Respuesta de Beter Horen - Delft
Door deskundig personeel snel en goed…
Door deskundig personeel snel en goed geholpen in Delft!!

Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst! Duidelijke uitleg en instructie en snelle levering👍

Respuesta de Beter Horen - Delft
Met geduld kom je er altijd uit
Het was een moeilijk overgang van mijn oude naar nieuwe toestellen. Samen met mijn audicien hebben we er weken aan gewerkt. Ik vond het ook best moeilijk, met de AI en al die mogelijkheden, om goed met de app te werken.
Maar het is goed gekomen, er zitten belangrijke voordelen aan het nieuwe toestel, zoals dat hij 'vanzelf' ruis onderdrukt in een ruimte. En de muziekstand ging meteen goed. Ik vind het soms moeilijk dat het veel tijd kost om van de ene modus in de andere te komen. Begrijpelijk, maar lastig in sommige situaties. Mijn audicien heeft echt veel geduld met mij gehad!

Respuesta de Beter Horen - Delft
medewerkster die luisterd en deskundig is
Eindelijk een medewerkster die kan luisteren en deskundig is. mijn gehoorapparaat had het probleem dat het geluid soms vervormde afhankelijk van het soort geluid , zij keek mijn toestel na en luisterde met een stethoscoop naar mijn toestel en kwam terug met de mededeling ik zal het opsturen,en dit was de juiste oplossing , ik draag al ruim 45 jaar twee hoortoestellen en heb dus wel wat ervaring op gedaan , toe Delft gesloten was ,ben ik een enkelen keer in naaldwjk , maassluis, rijswijk en Schiedam geweest bij beter horen , maar ik kwam tot de conclusie ,dat vakkenis toch vaak wel ver te zoeken was , en ik kom al bij beter horen ze lang zij bestaan
Goedkoop apparatuur dat niet helpt
Goedkoop apparatuur dat niet helpt
In 2018 apparaten aangemeten. Bicross Phonak systeem op batterijen.
Eerst bleek een bij controle door Erasmus gehoor afdeling niet te werken!
Tweede aangeleverd. Heeft onvoldoende versterking en is thuis niet af te stellen.
Steeds bij hun.op.bezoek gaan voor afstelling maar zelfs dan niet optimaal.
Gek toch dat alleen in de slechte oor.moet werken maar niet op minder 50 cm afstand. Ik vind het pure oplichterij!
Batterijen 1,5 volt na 36 uur bijna of leeg!
Vervangen systeem 900 Euro of mert zelfs met verzekering of verzekering van Beter Horen
Eerst heb ik 300 Euro van 1250 voor de apparatuur zelf moeten betalen maar ze zijn echt geen cent waard! Door geen werking niet meer dan 30 keer in 5 jaar of meer geprobeerd!
Schoonmaak draden te kort! Ook andere onderhoud dingen gaan snel stuk
Service Center Delft Zuid Aetemisstraatv jaar gesloten.
Het is groot concern gerechtigd op zelf verdienen met goedkope apparatuur!
Je betaald weinig maar je krijgt verl weinig voor terug, leven de zorgverzekering!

Snelle en goede service.
Snelle en goede service.
Vriendelijk en kundige medewerker
Netjes geholpen
Uw medewerker was meelevend
Uw medewerker, Roy, nam alle tijd voor mij. Dacht met mij mee en leefde met me mee omdat ik in die tijd ook een ingrijpende operatie moest ondergaan. Hij was daarbij zeer meelevend.

Respuesta de Beter Horen - Delft
Goede service en begeleiding!
Goede service en begeleiding!
Zeer geduldige audicien aanwezig die alles duidelijk uitlegt. Zeker een aanrader!

Klantvriendelijk
Klantvriendelijk. Hoge werkdruk (personeelstekort?) waardoor niet altijd bereikbaar en bij bezoek de indruk weer snel weg te moeten om plaats te maken voor de volgende klant. Voor personeel en klant onbevredigend.
Al jaren klant bij Beter Horen. Zeer tevreden over de Phonak-apparaten. Na zo'n 8 maanden diverse nieuwe apparaten geprobeerd te hebben uiteindelijk op 30-10-2024 gekozen voor Amplifon. De ervaringen daarmee zijn niet positief. Gebruik de oude apparatuur in omgevingen met veel geluid. Had graag de moderne versie van de Phonak gehad. Ik ben dus niet tevreden (u dus ook niet!)

Respuesta de Beter Horen - Delft
Men was duidelijk en luisterde ook naar…
Men was duidelijk en luisterde ook naar mijn verhaal.
Onkundige medewerkster.
Een medewerkster die nauwelijks Nederlands spreekt en je gehoorapparaat (er moesten nieuwe slangetjes in) dusdanig instelt dat hij het niet meet doet. Vervolgens moest ik een uur wachten totdat er iemand anders naar kon kijken. Probleem is wel opgelost. Jammer dat Erica niet mee is gegaan naar Delft. Dat was mijn inziens een stuk beter geweest! Rou en Erica waren echt een goed team samen!

Respuesta de Beter Horen - Delft
Más información sobre otros tipos de reseñas.