Ik ben goed en accuraat getest. Bij twijfel werd ik doorgestuurd naar een kno arts . De installatie en reiniging van het hoortoestel ging voor mij iets te snel. Ik heb door een cva problemen met snell... Ver más
Localización
Cambiar localizaciónHeezerweg 274, 5643 KL Eindhoven, Noord Brabant, NL
Consulta las opiniones de los clientes
Vanaf het eerste contact werd er naar me geluisterd ook naar de door mij gedeelde negatieve ervaring elders. Mijn ervaring en de deskundigheid van de audicien werden bij elkaar gepast en dat leverde d... Ver más
La empresa ha respondido
Omdat het een goede en duidelijke uitleg was van het beter horen proces. Erg vriendelijke behandeling en de vragen werden begrijpelijk beantwoord.
Erg goede service: ik kon voor mijn vader snel een afspraak maken en we werden door een erg vriendelijke jongeman geholpen die het probleem met hoortoestel snel oploste.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Información de contacto
Heezerweg 274, 5643 KL, Eindhoven, Noord Brabant, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Bedot met leugen
Hoorapparaten zijn perfect. Bij het ophalen werd ik gebeld dat bij wie ik moest komen ziek was. Moest afspraak verzetten. Achteraf was deze medewerkster niet ziek. Echt schandalig

Respuesta de Beter Horen - Eindhoven Heezerweg
100% dekking, dacht ‘t niet!
Nog een deel betalen na oordeel van verzekering. 15 maand geduurd door fouten van Beter Horen voor dat oordeel. Bij verkoop 100% dekking door verzekering gegarandeerd. Zeer pijnlijk voor Oekraïne vluchteling waarvan 120% van maandbudget moest bijbetalen. Klantenservice is slecht; geen communicatie tussen klantenservice/hoofdkantoor en de winkels.

Respuesta de Beter Horen - Eindhoven Heezerweg
Daar ik nu beter kan horen
Daar ik nu beter kan horen
Kan beter luisteren
Praat zelf minder hard als ik de gehoor app.in heb
Goed en vriendelijk geholpen
een zeer tevreden klant
In de proefperiode zijn alle aanpassingen naar wens vervult.
Ik ben heel tevreden met het resultaat.
Vriendelijke bediening.
WEER beter horen!!
Kom snel terecht.
Goed naar mij geluisterd.
Keurig behandeld.
Alles naar wens verlopen.
Blij dat ik door jullie beter kan horen👍👏🏻
super vriendelijk
goed luisterend oor,je voelt je echt op…
goed luisterend oor,je voelt je echt op je gemak.Nadat ik mijn nieuwe gehoorapparaten had gekregen was ik in no time gewend en was er erg blij mee,helaas na enkele dagen al een breuk,terug na de winkel die hebben het wat bijgeslepen en ik kon weer gaan,resultaat geïrriteerd oor kapot toestel en dat alles naar enkele weken