Beter Horen - Gouda Opiniones 29

TrustScore: 3 sobre 5

3,0

Lekkenburg 55, 2804 XB Gouda, Zuid Holland, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Just clear honest behandling , my concerns and questions clearly addressed and taken into consideration. Friendly, relaxed sphere. Clear advice on required care & Maintenace of hearing aids

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

de audicien die mij heeft geadviseerd en de gehoorapparaten bij mij heeft aangemeten en alles heeft ingesteld, was een fijne ervaring voor mij. Kwam deskundig en goed over.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben tevreden over de winkel in Gouda maar de Amplifon app is de slechtste app die ik ooit heb gezien er is buiten de bediening van de hoortoestellen niet mee te werken verschrikkelijk slecht

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onvriendelijk en zakelijk.Geen gedulden en geïrriteerd.

Afspraak om 13.00 voor nieuwe gehoorapparaten. Verzoek in mail om 10 minuten eerder te komen voor vragen.
Aanwezig om 12.50, maar de deur zat op slot met een briefje: wij lunchen van 12.30 tot 13.00.Een medewekster zag mij staan na morrelen en kloppen,maar deed niet open.
Ik heb meteen mijn beklag gedaan bij de audicien die reageerde met:wij moeten ook eten.Geen excuus niets en wat in de mail van het hoofdkantoor stond wist hij niet en bovendien wisten zij zijn lunchtijd.Afspraak afgemaakt met offerte en nieuwe afspraken, hoewel uitleg over apparaten en offerte ook niet al te vriendelijk verliep.Na thuiskomst nog steeds kwaad,gebeld met hoofdkantoor en afspraken afgezegd.Klant kwijt!

21 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Netjes geholpen en het probleem was…

Netjes geholpen en het probleem was snel opgelost.

5 de mayo de 2026

Beste meneer van Zwienen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat onze collega's u goed hebben geholpen en het probleem snel hebben kunnen oplossen. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

schandalig

bedrijf plaatst is mijn ervaring geen negatieve reviews

9 de enero de 2026

Beste Michel Engelberts,

Bedankt voor uw bericht.

Onze excuses voor uw ervaring
Om in contact met u te komen hebben wij uw gegevens opgevraagd en helaas hebben wij niets
ontvangen. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor
klantenservice@beterhoren.nl.

B Murray Bodegraven.

Friendly, relaxed sphere.

Clear advice on required care & Maintenace of hearing aids

23 de diciembre de 2025

Dear Mr. Murray,

Thank you for your positive review.

We are glad to hear that our colleagues at the Beter Horen store in Gouda provided you with good assistance and that you are satisfied with our service. We hope you can now fully enjoy your hearing again. If you have any questions or need further assistance, please let us know. You can contact the store directly, call 088 006 3909, or email klantenservice@beterhoren.nl.

Kind regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Moet ik hier nog naar terug?

Ik schrijf deze review namens mijn 89-jarige moeder.
Al een aantal jaren klant hier (Lekkenburg - Gouda). Vandaag op afspraak een bezoek gebracht aan deze Beter Horen winkel. Geholpen door een zeer ongeïnteresseerde horkerige man, zelden zo klantonvriendelijk te woord gestaan.

Ik ga hier niet meer naar terug: klant kwijt!

15 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bij beter horen luisteren ze niet naar de klanten

Klantvriendelijkheid is ver te zoeken! Op meerdere fronten een slechte tot zeer slechte winkel.
1. Bij het inleveren van de hoortoestellen, Ter reparatie, kon er geen tijd gegeven worden dat de apparaten weer retour zouden zijn. Zelfs geen indicatie!
2. Ik kreeg ook geen ontvangstbevestiging van de apparaten, dat was ën kwestie van vertrouwen.
3. Over de1 en 2 en de communicatie heb ik een klachten ingediend. Daar nemen ze 8 weken de tijd voor!!!
4. Na reparatie was het niet mogelijk om de apparaten op te halen. Mijn schoonmoeder lijdt aan dementie en om dan naar de winkel te gaan hëft grote impact op haar dag ritme.
5. Het ophalen en testen van de apparaten duurde twee minuten. Geen informatie wat er met de apparaten is gebeurd.
Het totale plaatje van Beter Horen is ondermaats en dat is jammer, zeker voor de oudere klanten.
Ik beveel BH zeker niet aan!!! 17-10-2025 ingediend

16 de octubre de 2025

Beste meneer Spek,

Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Beter Horen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dit is niet de ervaring die wij onze klanten willen geven en wij bieden onze oprechte excuses hiervoor aan.

Wij hebben uw klacht ontvangen en deze is intern doorgestuurd voor verdere opvolging. Zodra er meer duidelijkheid is, zal er contact met u worden opgenomen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Service na aankoop laat te wensen over

Prima geholpen bij de aankoop.
We hebben gekozen voor oplaadbaar, maar ik vind het extra werk, zonde van het geld. Ook de koppeling met de TV heeft nooit gewerkt. Hulp gevraagd via centrale. De winkel zou mij bellen, maar dat is al weken geleden.
Nu is één apparaat stuk en na een week nog geen vervanging.
Dus nu ga ik op vakantie met maar een apparaat.

8 de mayo de 2025

Beste Wout Beute,

Bedankt voor uw bericht.

Inmiddels is er al contact met u opgenomen.
En hebben onze collega’s u geholpen uw probleem op telossen. Hopelijk kunt u weer genieten van alle mooie geluiden om u heen.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Totaal geen empathie

Heb je een probleem? Sorry, wij kunnen er niets aan doen....
We hebben wel garantie gegeven, maar we hebben geen personeel!
Totaal geen empathie: 'Ik hoop dat u begrijpt hoe vervelend dit voor ons is'.

11 de septiembre de 2024

Beste Mike Krom,

Bedankt voor uw review.

Via Trustpilot hebben wij uw gegevens opgevraagd om in contact te komen over uw ervaring. Helaas hebben wij niets ontvangen om u verder te helpen. Graag komen wij met u in contact middels klantenservice@beterhoren.nl.

Top !!!

Ben op een prettige wijze geholpen door de audicien. Op een rustige, professionele wijze legde ze me de werkwijze van beide apparaten uit. Door haar creatieve denkwijze had ik supersnel een oplaadbaar cros-hoortoestel én een oplaadbaar 'gewoon' hoortoestel.
Ik heb beide toestellen nu ruim een maand. Ik hoor de vogeltjes weer fluiten, hoor de klanken van bepaalde muziekinstrumenten en hoor thuis ook veel meer dan voorheen !!
Het is dus echt een aanrader om bij dit filiaal langs te gaan.
Nogmaals: heel hartelijk dank Katrien !!!

21 de mayo de 2024

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.