Beter Horen - IJsselstein Opiniones 11

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Praagsingel 376, 3404 CS IJsselstein, Utrecht, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben prima geholpen en duidelijke uitleg gehad. Ik heb nu ander halve maand mijn hoortoestellen en zeer tevreden

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had al enige ervaringen achter de rug bij andere ondernemingen, maar ik ben hier zeer adequaat, professioneel en prettig geholpen. Aanmerkingen 0.0.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg en keurig verzorgd. Geen wachttijden in de winkel. Een prima ervaring.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben prima geholpen en duidelijke uitleg

12 de mayo de 2026

Beste mevrouw Lazarom,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u tevreden bent met de duidelijke uitleg en uw hoortoestellen. We zijn blij te horen dat u zo goed geholpen bent en dat u tevreden bent met onze service. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Zeer vriendelijk geholpen

11 de noviembre de 2025

Beste meneer van Houtert,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in IJsselstein en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en…

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en had snel een afspraak voor mijn probleem.

30 de diciembre de 2025

Beste Hetty,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in IJsselstein en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dat ik goed geholpen ben

23 de diciembre de 2025

Beste De heer en,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

SLECHTE SERVICE.Toen mijn moeder een nieuw ( € 5000)…

Toen mijn moeder een nieuw ( € 5000) hoortoestel ging kopen was de service goed. Eenmaal gekocht werd de service aanzienlijk minder. De winkel in IJsselstein ging sluiten. Dopjes werden mondjesmaat geleverd en met een klacht met een kluitje het riet in gestuurd. Daarna weer 6 weken wachten voor nieuwe afspraak, mijn moeder is 84, zo ga je niet met oudere mensen om...belachelijk!

15 de junio de 2023
Opinión espontánea

Beste Tineke de Groot,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat u 6 weken lang moet wachten voor een afspraak. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en hebben uitgebreid mogen praten over uw ervaring met ons. U en uw moeder zijn altijd welkom bij een andere Beter Horen winkel in de buurt zoals in Nieuwegein of Houten. We zien u en uw moeder graag in één van onze winkels.

Beter Horen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.