Prettige mensen, goed advies. Kundige audicien. Jammer dat de afspraken niet altijd op tijd beginnen, niet iedereen even goed is voorbereid en ingelezen, en dat de communicatie überhaupt niet per... Ver más
Localización
Cambiar localizaciónIrislaan 65, 2343 CG Oestgeest, Zuid Holland, NL
Consulta las opiniones de los clientes
Fijne, professionele behandeling. Nemen de tijd voor je. Geven een goede uitleg. Controleren of alles naar wens is. Je kunt altijd terecht voor een aanpassing.
La empresa ha respondido
Heel veel meer dan alleen uitleg.ik had al wat ervaringen bij andere firma's Maar Beter Horen in oegstgeest was de beste.
La empresa ha respondido
Beide medewerkers waren klantvriendelijk, correct en betrouwbaar. Men dacht ook met mij mee op de goede en juiste wijze. Chapeau!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Información de contacto
Irislaan 65, 2343 CG, Oestgeest, Zuid Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
beter horen oegstgeest
beter horen oegstgeest
Filters voor moeder opgehaald, reactie medewerkster volgende keer betaal je ze zelf.
Net nieuw hoortoestel deed t niet, reactie medewerkster, als ze volgende keer weer stuk zijn betaal je dit zelf.
Niet klantvriendelijk en kom daar ook nooit meer!
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Heel veel meer dan alleen uitleg.ik had…

Goede uitleg ,goede ontvangst
Goede uitleg ,goede ontvangst, aardige audicien nam de tijd

Professioneel
Fijne, professionele behandeling.
Nemen de tijd voor je.
Geven een goede uitleg.
Controleren of alles naar wens is.
Je kunt altijd terecht voor een aanpassing.

Fijne winkel ervaring bij Beter Horen Oegstgeest
Fijne winkel ervaring. Vriendelijk, luisterend, adviserend en meedenken.
Gericht op het zoeken naar een hooroplossing.
En uiteindelijk een prima apparaat gevonden.

Vriendelijk geholpen
Een nadeel
Een nadeel.
De kwaliteit van het hoortoestel is prima. Er is evenwel een ernstig nadeel. Het gedeelte dat in het oor gaat wordt weliswaar op maat gemaakt maar na het indoen geeft een gevoel alsof je hoofd uit elkaar spat Een ernstig nadeel.

Respuesta de Beter Horen - Oegstgeest
De vlotte wijze om afspraken te maken
De vlotte wijze om afspraken te maken, de herinneringen per e-mail, de punctuele en vriendelijke en geduldige manier van uitleggen. Zeer deskundige indruk!
Chapeau!
Aanrader
Deskundig en vriendelijk personeel. Een afspraak maken gaat heel snel, korte wachttijden.
De keuze uit de gehoorapparaten is groot.
Prettig geholpen en duidelijke uitleg…
Prettig geholpen en duidelijke uitleg door verkoper
Geweldig vriendelijk ontvangen
Geweldig vriendelijk ontvangen in de winkel koffie gekregen daarna met een in mijn ogen en ervaring vakman die bij mij inmete met apparatuur die ik in andere winkels nog nooit heb opgekregen kortom deze winkel in Oegstgeest steekt met kop en schouders boven de winkel in Lisse uit
Supper blij met nieuw toestel
Ik heb een nieuw toestel gekocht dat binnen de verzekering viel! Ik ben er ontzettend blij mee! Ik ben heel prettig geholpen in de winkel in Oegstgeest! Ze namen echt de tijd voor me

Vage winkel
Vage winkel. Geen antwoorden, gerommel met facturen en apparatuur. Lijkt alsof er tweede hands toestellen voor nieuw verkocht worden. Ook is het volkomen fout dat je voor 2300 euro OPLAADBARE hoor apparatuur koopt maar de oplader moet je dan voor 400 euro apart kopen. (Bij bol.com 135 euro) Gestoord! Hoe kun je oplaadbare toestellen zonder oplader verkopen? Daarnaast, ik belde om een kopie van de factuur te krijgen, de verzekering wilde dat van me hebben. Ik heb alleen offertes en geen factuur. Die zou me toegestuurd worden via email. Dus even PDF bestandje kopiëren en mailen. Duurt nu twee dagen.
ik vind het een hele vage winkel, zal er geen klant blijven. Tenzij ik op garantie aanspraak moet maken.

Respuesta de Beter Horen - Oegstgeest
Totaal geen service beter horen Oegstgeest
Slechte service Beter Horen Oegstgeest. Heb probleem met linker IHO, ondersteuning valt soms weg.Bij vraag om oplossing werd gelijk ingezet op aanschaf nieuwe apparaten zonder doorvragen of enig onderzoek, want ja nu meer dan 5 jaar oud dan houdt het wel op, reparatie heeft geen zin, geen garantie en daarna waarschijnlijk weer andere problemen. Opsturen voor reparatie was weggegooid geld? Totaal niet service gericht of meedenkend. Wel commercieel!
Jammer!!
Dank voor uw reactie! Heb geen contact uwerzijds mogen ervaren! Een excuus van uw kant was op zijn plaats geweest ipv de actie weer bij de klant terug te leggen. Vr. Gr.

Respuesta de Beter Horen - Oegstgeest
Het onderzoek was professioneel en…
Het onderzoek was professioneel en voortvarend. De behandeling was vriendelijk. De geleverde apparaten voortreffelijk.
Maken hun reclame letterlijk en figuurlijk waar
Zeer vriendelijke sfeer en professioneel behandeld
Vriendelijk geholpen en alles goed…
Vriendelijk geholpen en alles goed uitgelegd
Más información sobre otros tipos de reseñas.