Fantastische ervaring bij Beter Horen V’waard. Met alle geduld uitleg gekregen over de gewone en met AI gehoortoestellen gehad! Getest, ingesteld en een tijd mogen uitproberen!! De AI gehoortoestell... Ver más
Richterpad 9, 5554 BJ Valkenswaard, Noord Brabant, NL
La empresa ha respondido
Vakkundig en vriendelijk. Oplossing gevonden voor mijn zeer kleine gehooringangen. Alleen jammer dat de verbinding van de app en telefoon iedere keer uitvalt en die verbinding komt er alleen als ik... Ver más
Fantastische service Veel aandacht voor de klant, meedenkend, tips, zeer prettige uitleg van zaken en zeer vriendelijk. Heel jammer dat deze mensen niet in Veldhoven zitten.
Richterpad 9, 5554 BJ, Valkenswaard, Noord Brabant, Holanda
Invita a los clientes a opinar
De AI gehoortoestellen kwamen voor mij verweg het beste uit het proberen!
Een aanrader! Geweldige uitleg, geduld en veel kennis door Marianne!👍👏🏼

Fantastische service
Heel jammer dat deze mensen niet in Veldhoven zitten.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Goede uitleg,ze namen de tijd.
Vriendelijk ,kon mijn vragen stellen,en kreeg meteen uitleg.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Het was voor het EERST in de winkel in Valkenswaard dat ik me klant voelde.
Van goed advies werd voorzien en geholpen werd door een empathische medewerker, die alle tijd voor me nam.
Ik zou om een afspraak met Marianne vragen.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Ik ben ontzettend goed geholpen dor een dame waarvan ik jammer genoeg de naam niet meer weet. Zij heeft heel goed geluisterd naar mij en samen hebben wij het juiste toestel gevonden en ik moet zeggen ik merk het dragen niet eens, kortom top top.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Correct met afspraken, aandacht voor de klant, goed instrueren van het gebruik

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
In de levering van Phonak-hoortoestellen is het bedrijf goed in. Waar Beter Horen een onvoldoende scoort, is het niveauverschil bij de audiciens. Het loopt te veel uiteen van: vervelend dat er nu weer iemand is, tot: heerlijk, waarmee kan ik u helpen.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
omdat er goed advies werd gegeven en veel geduld om mij een goed werkend gehoor ap.aan te meten.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Goede instructies door Marian en anderen bij in gebruikmakend van nieuwe gehoorapparaten

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Vriendelijke duidelijke behandeling op gehoortechnisch gebied. Rustige omgeving en uitleg over de behandeling van de apparatuur.
Minder duidelijk de echte kosten en voor welkdeel van de apparatuur. Diverse bedragen en dan weer met diverse kortingen.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Ik loop een beter horen in oisterwijk voor bij om in Valkenswaard door marian de hoon geholpen te worden en met een 100%tevredenheid zij is vakbekwaam een topper Els van der plas oisterwijk

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Je wordt er goed geholpen ze zijn duidelijker geven goed advies

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Het was een geweldige ervaring om Bij Beter Horen in Valkenswaard geholpen te worden door audicien Marianne de Hoon iemand met heel veel verstand van zaken. Die ervaring heb ik bij Beter Horen in Weert nooit gehad in de tien jaar die ik daar klant ben geweest.
Gerrit Govers.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
In de winkel was een zeer aardig heer te Valkenswaard, die mij duidelijk heeft gemaakt, hoe e.e.a. werkt en wat de mogelijkheden waren.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Er werd alle tijd voor je genomen.
Goede uitleg. Goed afgestemd op je wensen. Een goed advies.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Goed geholpen door Marianne, ze had verstand van zaken en vriendelijk.

Respuesta de Beter Horen - Valkenswaard
Ik ben vanaf de eerste dag heel goed geholpen. Ze nemen genoeg tijd om je alles rustig uit te leggen. En wat mij opviel was de vele kennis die binnen het team aanwezig was. Nick nogmaals bedankt.