Beter Horen - Valkenswaard Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Richterpad 9, 5554 BJ Valkenswaard, Noord Brabant, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische ervaring bij Beter Horen V’waard. Met alle geduld uitleg gekregen over de gewone en met AI gehoortoestellen gehad! Getest, ingesteld en een tijd mogen uitproberen!! De AI gehoortoestell... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vakkundig en vriendelijk. Oplossing gevonden voor mijn zeer kleine gehooringangen. Alleen jammer dat de verbinding van de app en telefoon iedere keer uitvalt en die verbinding komt er alleen als ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische service Veel aandacht voor de klant, meedenkend, tips, zeer prettige uitleg van zaken en zeer vriendelijk. Heel jammer dat deze mensen niet in Veldhoven zitten.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

In de levering van Phonak-hoortoestellen is het bedrijf goed in. Waar Beter Horen een onvoldoende scoort, is het niveauverschil bij de audiciens. Het loopt te veel uiteen van: vervelend dat er nu wee... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1535 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

kennis over hoorverbetering

goeie uitleg bij alles wat de koper weten moet

21 de octubre de 2025

Beste P.H.C. Clercq,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Valkenswaard en dat u goed bent voorgelicht. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundig,vriendelijk en zeer klantgericht…

Kundig,vriendelijk en zeer klantgericht personeel!

23 de septiembre de 2025

Geachte meneer/mevrouw Saris,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Fijn geholpen

Vriendelijk geholpen door Marianne. Ze geeft goede en duidelijke uitleg.
Overig personeel dat er werkt in Valkenswaard is altijd vriendelijk en behulpzaam.

4 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

De audicien Nick van Hout

De audicien Nick van Hout
Is iemand die rustig en deskundig advies geeft zonder meteen iemand het duurste aan te smeren
Wat dat betreft is hij een voorbeeld voor de branche
Hij is patiëntengericht
Ben maar zuinig op dit soort deskundigen
Want die zijn schaarser dan je denkt zoals ik gemerkt heb

3 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vriendelijke en duidelijke service

Duidelijke en super vriendelijke medewerker heeft ons erg goed geholpen van begin tot en met nu alle informatie die we nodig hadden hebben we gekregen en ze was super vriendelijk en duidelijk.

22 de octubre de 2024

Beste H. Mikajeljan,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen en dat u alle nodige informatie hebt ontvangen. Mocht u nog meer willen weten, dan kunt u gemakkelijk naar www.beterhoren.nl.

Met vriendelijk groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na aanvankelijk een zeer negatieve…

Na aanvankelijk een zeer negatieve ervaring bij beter horen, waarbij men mijn hoorapparaat was kwijtgeraakt ( het was niet aangekomen bij de reaparateur !!) is deze omgedraaid naar bijzonder positief. Met nam het contact met Marianne de Hoon was zeer positief, deze dame begrijpt een klant, is zeer kundig in het beoordelen en het adviseren van een klant met gehoorproblemen.
Ik heb persoonlijk grag met haar te doen, ze weet van wanten, en is zeer deskundig in het afhandelen van mijn gehoorprobleem
Compliment voor haar

22 de octubre de 2024

Zeer deskundig

Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van Marianne van Beter Horen. Ze stelt je op je gemak en ze weet waar ze over praat. Heb nu voor de 2e keer mijn hoortoestellen bij haar gekocht. Dit huidige hoortoestel wat ik nu heb draagt bij dat ik in mijn dagelijks leven beter kan functioneren. Nogmaals dank je wel !

9 de julio de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Oordopjes blijkbaar niet voor heren met geknipte nagels

Ik ben bij beter horen geweest voor op maat gemaakte oordopjes om te slapen. Waren na een weekje klaar. Echter na 6 keer gebruik brak het uitsteek lipje af. ( ik deed er toch voorzichtig mee)
Ik ging terug en de verkoper zei; dat heb je snel voor mekaar… Men gaf aan dat het oneigenlijk gebruik was en dus geen garantie. Hij gaf aan dat ik, of mijn nagels moest laten groeien, ofwel een dame moest zoeken met lange nagels welke me kon helpen. Top advies 😡
Heb voor 48 EUR een nieuwe moeten laten maken. Had wel wat meer coulance verwacht…

6 de junio de 2024
Opinión espontánea

Beste Geert Rijnsburger,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Beter Horen in Valkenswaard. Uw klacht is inmiddels gedeeld met de desbetreffende winkel. Wij stellen uw reactie dan ook op prijs en bieden u onze excuses aan.

Beter Horen

8 consejos para escribir buenas reseñas.