Beter Horen - Weert Opiniones 52

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Emmasingel 1, 6001 BA Weert, Limburg, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na een hoortest, mocht ik mijn hoortoestellen testen, na afloop test werden er wat aanpassingen gedaan. Ben zeer tevreden over de mij geleverde toestelletjes. Achteraf blijkt dat de conusjes ( rubber... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke uitleg. Omdat ik dacht dat de hoortoestellen steeds uitvielen ben ik teruggegaan naar beter horen. Bleek een knik in beide slangetjes te zitten. Bleek later dat dit is gebeurd door mijn... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben er heel goed behandeld!, duidelijke uitleg hoe ermee om te gaan en te onderhouden. Ze hebben me vriendelijk en correct advies gegeven en ik ben er heel tevreden naar buiten gegaan.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Medewerkers van beter horen bekijken alle

Na enkele jaren getwijfeld te hebben toch de stap genomen om gehoorondersteuning aan te schaffen. Na twee andere zaken te hebben bezocht zakte de moed weer in mijn schoenen. Als jongedame van 32 jaar oud is het niet de normaalste zaak van de wereld om nieuwe oren te kopen. Driemaal scheepsrecht onderweg naar beter horen. De medewerkster nam de tijd en vertelde stap voor stap wat er mij te wachten stond. De medewerkster snapte mijn dilemma en samen gingen we opzoek naar de juiste ondersteuning.

31 de diciembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb geen klachten het is mij prima…

Ik heb geen klachten het is mij prima bevallen

5 de noviembre de 2024

Beste C.M.E. Scheijvens-Storms,

Bedankt voor uw bericht.

Fijn om te horen. Wij hopen u nog vaker te verwelkomen bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

perfecte service

perfecte service, goed resultaat. Deskundig en erg vriendelijk personeel dat duidelijke uitleg geeft, alle aandacht voor de klant heeft en meer dan voldoende tijd uittrekt om klant te helpen.

22 de octubre de 2024

Beste Hans Maris,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Heel goed

Heel goed, vriendelijk, bekwaam etc geholpen door Natasja. Kan altijd binnenlopen. Heb echt het gevoel dat de klant koning is!

30 de septiembre de 2024

Beste E Janssen,

Bedankt voor uw reactie.

100 procent goed

21 de mayo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Deze waardering betreft hier overigens…

Deze waardering betreft hier overigens het winkelpersoneel en NIET de organisatie van beter horen. Deze is namelijk weinig transparant wat betreft info van de gehoor apparatuur, de prijsstelling gehoor apparaten, en wordt er weinig rekening gehouden met wat de client graag wil. Oplader en “droger” waardoor je 2 extra stopcontacten nodig hebt op slaapkamer, alle rand apparatuur heb je vaak geen keuze in kleur of toestel en geven licht af bij in gebruik name bv Groen, blauw enz wat nooit geadviseerd wordt. Ik ben er overigens vanuit gegaan dat het opladen, drogen ontsmetten de meest logische plaats de slaapkamer is enz enz

28 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Service

Verschrikkelijke service.
Kom je met een hoortoestel dat stuk is,kan deze niet missen.
Staat er een bordje ,leg het defecte toestel in een bakje nemen contakt met u op als het klaar is.
Moet 7 km rijden om het te brengen en dan weer 7 km om het op te halen.
Slechte service.
Ben in mijn dorp naar een gehoorspecialist gegaan.
Deze repareerden het direkt ondanks dat het apperaat niet van hun afkomstig was.

17 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Beste Paul Zegveld,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat onze service niet naar wens is geweest. We proberen altijd zo snel mogelijk hoortoestellen te repareren, echter vergt dit soms nauwkeurig werk van onze audiciens. Mocht u nog problemen ervaren met uw hoortoestel dan bent u altijd welkom bij ons in de winkel. Mocht u hierover een klacht willen indienen, dan kunt u een bericht sturen naar klachten@amplifon.com.

Beter Horen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.