Helt pefekt
Det var helt perfekt, og pungen er rigtig god.
Jeg var nok lidt skeptisk med et firma med 2 varer på hylden, men det var en rigtig god oplevelse
Vi er en online webshop med kvalitetspunge, der giver trådløs tyveribeskyttelse og som er designet til opbevaring af Apple AirTag.
Apperupvej 37c, 3140, Ålsgårde, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det var helt perfekt, og pungen er rigtig god.
Fedt produkt! Jeg føler mig helt klart mere tryg med min nye better safe pung, og så er den også handy i størrelsen 👏🏻🎯
Super fed pung, som både er mega fed og så er den rigtig effektiv mod tyveri.
Tak for en rigtig god service og gode råd
Jeg er begejstret for min fantastiske pung i carbonfiber. Den er ikke blot praktisk, men også et tiltrængt skift fra min tidligere pung. Valget faldt på denne model, og jeg er meget tilfreds. Den er både genialt designet og elegant. Kundeservicen var fremragende, og jeg blev imponeret over den hurtige levering. Jeg kan varmt anbefale Better Safe baseret på min oplevelse.
Super lækkert udvalg med god leverings tid.
God kundeservice som jeg hæftet højt når jeg shopper online.
Spot on!
Super lækker pung! Kan varmt anbefales. Modtog hurtigt mit produkt så alt i alt en meget tilfredstillende oplevelse.
Købte en Carbon Fiber Pung. Den er virkelig lækker og giver en følelse af solid kvalitet. Hurtig levering også. Kan klart anbefales.
Virkelig fin pung i god kvalitet !! Så skønt at man kan føle sig tryg når man går rundt i byen og ikke behøver at være bange for at der hæves penge på ens kort!!
Airtag pung i god kvalitet
Kan indeholde alle mine kort
Hurtig levering og gratis fragt er også et stort plus
fantastisk carbon fiber pung.
den er praktisk og min tidligere trængte til udskiftning, derfor røg valget på denne.
den er genial og samtidig flot.
kanon kunde service og hurtig levering.
kan kun anbefale Better safe
Fantastisk kvalitet og kan indeholde alle kort uden problemer! Er vild med min nye pung jeg fik i gave.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.