1. Servicios de asistencia médica a domicilio
  2. Servicio de adelgazamiento

BetterMe Rx is your trusted source for the latest and safest solutions for effective weight loss, hair growth, skin care and more. Our platform offers private, and convenient healthcare solutions, all without ever leaving your home. Our telehealth team is committed to top quality care with U.S. Based Board Certified physicians. Explore our range of services today and witness firsthand the seamless path to achieving better health. Benefit from confidential treatment and complimentary shipping all at affordable prices. No insurance required.

3,9

Muy bueno

Suele responder en menos de 1 semana

No hay forma de cancelar el auto ship…

No hay forma de cancelar el auto ship mandas mensajes para cancelar y nadie responde. No hay servicio al cliente

10 de abril de 2026
Logotipo de BetterMe Rx

Respuesta de BetterMe Rx

Hola Maria,

Lamentamos mucho que esta haya sido tu experiencia—entendemos lo frustrante que puede ser.

Revisamos tu caso y vemos que respondimos a tu consulta sobre la medicación el 18 de marzo, y que tu suscripción fue cancelada el 14 de abril, el mismo día en que solicitaste la cancelación.

Nuestro objetivo siempre es responder lo más rápido posible y asegurarnos de que cada solicitud se atienda correctamente.

Si hay algo más en lo que podamos ayudarte, por favor háznoslo saber—estamos aquí para apoyarte.

Saludos,
BetterMe Rx Support

Hi Maria,

We’re very sorry this was your experience—we understand how frustrating that can feel.

After reviewing your account, we see that we responded to your medication question on March 18, and your subscription was canceled on April 14, the same day you requested it.

Our goal is always to respond promptly and ensure every request is handled correctly.

If there’s anything else we can assist you with, please let us know—we’re here to help.

Best regards,
BetterMe Rx Support

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (56 opiniones)