Fantastisk flot forretning hvor man kan ser hvor flot tøjet er, fordi der er mange fotos i forskellige vinkler. Rigtig god kommunikation. De var rare at kontakte mig, da de mente at der ved en f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Købte en skjorte og bukser. Skjorten var helt som beskrevet. Bukserne passede ikke til mig. Returnerede nemt og problemfrit. Vil helt bestemt handle der igen 👍
La empresa ha respondido
Meget glad for mine køb, jeres energi på Instagram og jeres tøj sammensætninger inspirerer mig. Dette er anden gang at jeg har købt fra jer og fra Mærket Not Sisters. Elsker at det er dansk design... Ver más
La empresa ha respondido
Meget glad for mit køb levede fuldt op til mine forventninger, hurtig levering og sødt med en personlig hilsen
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Betty Boo er din nye modeshop på nettet. Her kan du finde et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som: Mos Mosh, Saint Tropez, Culture, Co Couture, Superdry, Shoe the Bear, Bæltekompagniet, Pernille Corydon, Neo Noir, Jacqueline de Yong, Billil Bi, Vila, Pieces, Nunoo, Odd Molly, Steve Madden, Continue m.fl. samt skønne tasker, bælter, sko, støvler, smykker, parfumer, strømpebukser , brugskunst osv. Vi er Charlotte og Daniella og vi har over 15 års erfaring med modebranchen. I april 2016 åbnede vi sammen butikken Betty Boo i Vordingborg og byder jer nu velkommen i webshoppen. Vi håber at videreføre vores erfaring og ekspertise på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til os. Det er det vi er her for. Vi ønsker at give dig den bedste service.
Información de contacto
Algade 78, 4760, Vordingborg, Dinamarca
- butik@bettyboo.dk
- bettyboo.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk flot forretning hvor man kan…
Rigtig god kommunikation.
De var rare at kontakte mig, da de mente at der ved en fejl, måske var byttet om på 2 ordrer. Det syntes jeg var virkelig dejligt, at blive gjort opmærksom på.
Sådan en fejl, kan vi jo alle komme til.
Så derfor er der stadig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Perfekt
Så lækkert tøj 👌 super hurtig levering 👌 absolut ikke sidste gang jeg handler der 😀
Super god oplevelse og gode produkter
Super god oplevelse og gode produkter. Kommer helt sikkert til at handle mere her 🤩

Respuesta de Betty Boo
Købte en skjorte og bukser

Respuesta de Betty Boo
Meget glad for mit køb levede fuldt op…

Respuesta de Betty Boo
God vare hurtig og nem betjening 🤗
Lækre varer
Lækre varer, gode priser,hurtig levering nemt at returnere og hurtig levring. Alt i top.
Super god betjening og mega lækkert tøj…
Super god betjening og mega lækkert tøj 😍👍👍👏😊
super god oplevelse
super god oplevelse, med sød og personlig hilsen. Måtte desværre returnere, hvilket gik problemløst. 🙌🏻
Er super glad for mine køb
Er super glad for mine køb, altid hurtig forsendelse.
Rigtig god inspiration fra jeres Instagram👍.
Kan varmt anbefale Betty Boo
Super hurtig levering
Super hurtig levering og da jeg desværre ikke kunne passe den ene af skjorterne, kom pengene også hurtigt retur for den. Så kan klart anbefales at handle der.
Første køb gang men ikke sidste
Første køb. Jeg er virkelig tilfreds. Meget lækker tøj og smarte glade farver.

Respuesta de Betty Boo
Igen hurtig levering 😘 og de skønneste…
Igen hurtig levering 😘 og de skønneste bukser
Handler helt sikker hos jer igen
God kvalitet og smuk smuk tøj
Jeg er fan ❤️❤️❤️

Top klasse
Hurtig levering - og ikke mindst lækkert tøj - i top kvalitet og ikke rimelige priser.
Helt sikkert 5 stjerner 🤩

Respuesta de Betty Boo
En super dejlig butik med en frisk…
En super dejlig butik med en frisk energi … mega fed tøjstil og hurtig levering ♥️

Respuesta de Betty Boo
Så fina kläder och snabba…
Så fina kläder och snabba leveranser⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.