Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Het speelgoed is gaaf en snel bezorgd.
Product was onbeschadigd en dat voor een 2e kans product! Het werd verrassend snel geleverd. Mijn complimenten!
Het was een snelle en keurige verzending
Oplossen van een probleem
Oplossen van een probleem
De bestelling was niet helemaal in orde. Door adequaat handelen van het bedrijf was het 2 dagen later compleet. Een foutje mag gemaakt worden maar zo snel oplossen door het bedrijf is geweldig.
Mijn complimenten daarvoor.
Kleurrijk houten speelgoed
Het pakket moest ik retour doen. Contact via telefoon en app waarin retour beleid werd uitgelegd. Meedenken, klantvriendelijk en een nieuwe bestelling gedaan. Mooi en kleurig houten speelgoed. Benieuwd naar de pretoogjes van mijn kleindochter. 🍀😊
Mooi kado
Het bestellen en ontvangen van het kado voor mijn kleinzoon. Het was gelukkig het mooie van het kado dat het goed uitzag. Alleen mijn kleinzoon is pas over 4 dagen jarig en dan zie ik die blije oogjes van hem
Snelle levering en product ziet er goed…
Snelle levering en product ziet er goed uit!
Ik vond de voetjes van de pinguïn echt…
Ik vond de voetjes van de pinguïn echt slecht gemaakt ze waren allebei verschillend
Op tijd geleverd en precies wat ik er…
Op tijd geleverd en precies wat ik er van verwacht had
Geweldige doenstvzrlening
Prima service
Nadat ik een bestelling had geplaatst had ik na 3 emmen nog geen pakket ontvangen. Dus toen een mailtje gestuurd, binnen no-time had ik een reactie. Dezelfde dag opnieuw wen pakket verstuurd en die heb ik net in goede orde ontvangen. Prima geregeld. Goede communicatie ( via mail ) . Zal zeker vaker bestellen. Want foutjes kunnen gemaakt worden nogmaals.... prima opgelost.