Grym service
Grym service när jag fick problem med västen jag beställt. Svarade snabbt och var hjälpsamma. Såg till så att jag blev nöjd och erbjöd sig självmant att skicka mig en ny väst. Rekommenderas!

Respuesta de Bhoof
Ridsportutrustning särskilt framtagen för prestationer på hög nivå för både häst och ryttare. Tillverkat med fokus på komfort och lättvikt för såväl häst som ryttare utan att kompromissa med vare sig säkerhet eller design. Grundat av Peder Fredricson.
Grevlundagårdsvägen 19, 277 36, Vitaby, Suecia

Respuesta de Bhoof
Bra betalningsalternativ med Klarna och snabb leverans!

Respuesta de Bhoof
Väldigt bra passform, mjukt och fint läder. Är riktigt nöjd!

Respuesta de Bhoof
Snabb leverans och exemplariskt bemötande av kundservice och kvalitet på produkten.

Respuesta de Bhoof
Jag beställde varor och fick snabb leverans och en väldigt bra kvalitet på produkt. Dessvärre var det en felbeställning från min sida. Fick skicka tillbaka och det hanterades väldigt proffsigt. Produkten i hög kvalitet och service utmärkt. Kommer definitivt tillbaka.

Otroligt bra kundservice!
Storleken jag beställde blev för stor och det var inga som helst problem att byta efter kontakt med kundservice. Väldigt bra bemötande!

Respuesta de Bhoof
Más información sobre otros tipos de reseñas.