Wij zijn zeer tevreden over bibber
Wij zijn zeer tevreden over bibber. Snelle service, goede voorlichting en vriendelijke en vakbekwame monteurs. Top gedaan! 😁
Bibber bestaat uit een gedreven team van eigen monteurs. Niet zomaar monteurs maar echte experts op het gebied van het leveren en installeren van airconditioning. Klantvriendelijkheid en professioneel advies staan bij ons centraal en hiermee maken wij het verschil. We denken dat het beter kan. Wij geloven dat het aankoop- en installatieproces van een airco betrouwbaarder en professioneler kan. We komen onze afspraken na van eerste contact tot installatie. Door onze heldere offertes weten onze klanten precies waar ze aan toe zijn. Doordat wij ons volledig focussen op de installatie van airconditioning weten wij precies wat wij doen en dragen het perfect afwerken op zowel technisch vlak als aanzicht hoog in ons vaandel.
Gasfabriekstraat 53, 7541WD, Enschede, Holanda
Prima,
het eerste bezoek was vlot geregeld en de vertegenwoordiger begreep mijn specifieke wensen goed. Voor 2 airco's.
De door mij gewenste situatie was uitdagend, maar het kon volgens hem.
De redelijke offerte getekend onder voorbehoud dat de monteurs het inderdaad zo konden realiseren.
De monteur kwam ook meten en het kon, en 3 dagen later was de montage gepland.
De twee, nederlandse, monteurs zijn vriendelijk en denken prima mee.
Door mijn fouten moest e.e.a. qua buitenunits en elektrische aansluiting toch iets anders, maar dat was verder geen enkel probleem.
Kortom, ik ben zeer tevreden en het hele traject, van eerste contact tot afgeronde montage was binnen 1 week afgerond.
Alles super goed geregeld!
Komt afspraken na en snelle service.
No nonsense bedrijf met goede en vriendelijke monteur.
Echt een aanrader!
Professioneel bedrijf met vooraf duidelijke offerte. De montage van airco installatie werd verricht door twee correcte en vriendelijke monteurs. Er was een goede communicatie zowel onderling als met de klant. De werkzaamheden werden niet alleen prima uitgevoerd maar ook opgeruimd achtergelaten.
Dank voor de top service.
Goede prijs en ze komen de afspraken na en 5 jaar garantie.
En de mannen die de airconditioning kwamen plaatsen leveren goed werk af.
En ze nemen de rommel mee.
En rekening via de mail gekregen en gelijk kunnen betalen via QR code.
Top sevice.
Ik heb in januari een airco bij dit bedrijf gekocht .
Voldeed goed met warme lucht .
Kwam terug van vakantie 34 gr airco aangezet beneden heerlijk koel boven heerlijk warm in het weekend geconstateerd s'maandags gebeld dinsdag ochtend verholpen .
Dat noem ik service.
Top bedrijf
Nette en vriendelijke vakbekwame installateurs
We zijn ontzettend blij dat we jullie als bedrijf hebben genomen voor het installeren van de airco
Via bekenden is dit bedrijf bij ons aanbevolen. Gebeld en gelijk is er iemand gekomen om een offerte te maken. Snelle plaatsing en fijne communicatie. Werken snel en netjes en ruimen alles gelijk op. We raden dit bedrijf ten zeerste aan.
Zeer prettig bedrijf.
Wij hebben door verschillende bedrijven een offerte uit laten brengen, bij Bibber hadden wij gelijk een goed gevoel.
Er werd goed meegedacht, de situatie werd nauwkeurig van tevoren bekeken en het personeel was erg netjes en plezierig.
Tenslotte, qua prijsstelling was Bibber ook nog eens de beste voor ons.
Prima werk afgeleverd door 2 nette, vakkundige monteurs van Bibber.nl.
Snelle werkers, die zeker ook in overleg gaan en na het werk alles weer keurig opruimen.
Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
L.V. te Slagharen.
Correcte en vriendelijke monteurs met een behulpzame instelling. komen afspraken goed na, we zijn zeer tevreden
Wij hebben een aanvraag voor offerte gedaan. Er wordt niet gebeld maar gemaild wat al erg onpersoonlijk is. Daarna een offerte sturen van ruim 2250 euro. Als je dan reageert wij kijken verder krijg je gelijk een mail.mo.entee afgesprijst naar 2100 € ? Dit wisten ze toch ook 3 min voor dat ze de offerte stuurde? Het is dus oplichting want als je gelijk reageert dan betaal je dus de volle mep.
Hoe onpersoonlijk je moet maar op een mail reageren en da zie je ineens 2 mensen voor je deur die iets instaleren?
Byzondere praktijken.

Respuesta de Bibber.nl - Aircobedrijf Enschede
Een zeer professioneel bedrijf. Ze hebben alles volgens de regels van de wet aangesloten. Netjes alles opgeruimd. Vriendelijke mensen. Goede service en kwaliteit voor een goede prijs.
Perfect bedrijf ,aanvraag voor airco via platform gedaan,firma Bibber nam ook contact met ons op , na afspraak met vertegenwoordiger (vakkundig verstand van en luisteren wat je wensen zijn,niet opdringerig en duidelijke prijs en afspraak
Na opdracht twee personen op juiste tijd aanwezig en super netjes afgeleverd en overleg hoe en waar en geïnstalleerd en alles ook weer netjes achter gelaten
Echt aanrader
Airco laten plaatsen, duidelijke afspraken gemaakt en er wordt duidelijk gecommuniceerd hoe en wat.
Alles na montage netjes opgeruimd.
Gewoon normaal volk zonder poeha.
Zeer aan te raden!
Más información sobre otros tipos de reseñas.