Ruim assortiment tegen goede prijs! Ook is de afterservice zeer goed, vlot antwoord en ze helpen steeds om een passende oplossing te vinden!
Altijd goede ervaringen gehad met Bier en Brouwsels! Ik heb er regelmatig besteld de afgelopen periode. Prima collectie aan bier voor nette prijzen, snelle bezorging in goed verpakte dozen én altijd e... Ver más
Binnen 4 uur had ik op een zaterdag mijn bestelling binnen! Aangezien ik in Dordrecht woon was dit zo snel mogelijk en kon ik diezelfde dag nog een proeverij houden. Groot aanbod met veel verschillend... Ver más
Webshop voor exclusief speciaalbier en craftbeer.
Riedijk 116, 3311TL, Dordrecht, Holanda
- 0613840848
- robin@bierenbrouwsels.nl
- bierenbrouwsels.nl
Perfecte service
Perfecte service. Snelle verzending. En goed verpakt. Ondanks dat er, buiten hun schuld, iets mis was met de bestelling, wordt het meteen opgelost door ze. Snel antwoord en vriendelijk.
Raad ze ten zeerste aan.
Ruim assortiment en snel geleverd.
Super fast delivery
Super fast delivery, ordered during lunch Thursday and beer arrived next day before noon. Less than 24 hours. Very satisfied for a delivery from the Netherlands to Brussels. Very wide selection of hard to find craft beers from around Europe - Slovenia, Bulgaria, Latvia, Serbia, Glasgow, Venice, Newcastle, etc. and even Brazil and the US. Plus reasonable prices.
Snel geleverd en persoonlijk contact.
Breed assortiment bier
Breed assortiment bier, snelle levering en goede prijzen.
Vlotte en goed verpakte verzending!
Zeer goede ervaring
Prima ervaring. Snel en goed verpakt verzonden! Ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Al met al dus erg tevreden. Zeker nog eens bestellen!
Perfecte levering
Snelle correcte levering.
Super service 🤗👍
Goede en snelle service
Conform afspraak in het direct…
Conform afspraak is het direct geleverd!
Mooi assortiment, zeker reden om terug te keren.
Goede snelle service!
Snel in huis!
Mooi assortiment en perfecte service.