Lang leveringstid. Svarer ikke så hurtigt. Og produktet er jeg bange for ikke virker, da katten bliver ved med at komme hjem med flåter. Det plejer at virke indenfor et døgn
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg modtog nogle loppehalsbånd hvor udløbsdatoen var overskredet. De vil ikke sende nogle nye, eller sende mine penge retur. De svarer ikke på min forespørgsel og er en svindler hjemmeside
Hurtig og kompetent response fra Bigsaver kundeservice. Efter lidt skriverier og jeg skulle dokumentere problemet, fik jeg svar at fabrikken ville sende en ny motor. Efter en uges tid var motoren her... Ver más
Der blev handlet på min henvendelse angående manglende levering af produkt. Selvom det var en lidt gammel bestilling fik jeg en seriøs behandling. Jeg vil fortsat handle gennem Big Saver når der er et... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi bringer dig nyeste virale og populære produkter fra sociale medier og internettet - med kæmpe rabatter!
Información de contacto
Dinamarca
- bigsaver.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Er glad for at handle på Big Saver
Er glad for at handle på Big Saver
Varerne kommer altid til tiden 👍
aflæsning af radiator/varme
hvornår der bliver aflæsning af radiator/varme???
Fik min vare til tiden og kvaliteten er…
Fik min vare til tiden og kvaliteten er super
Fint lille køkkensæt
Varen opfyldte beskrivelsen af det. Og barnet er lykkelig for det
mvh Ulla
Firmaet var rigtige gode til at…
Firmaet var rigtige gode til at opdatere mig med hensyn til hvornår min pakke ankom og super flinke medarbejdere .
Elendig kundeservice og absurd ringe kvalitet
Elendig kundeservice. Det er så tydeligt, at man skriver med en robot og at denne er programmeret til helst at vil presse købet igennem, når man klager. Produktet var langt fra det, som de viste og i helt elendig kvalitet. På trods af, at jeg købte et håndklæde, som iøvrigt sommetider kan fås andre (gode) steder til lignende tilbud. Jeg fortryder, at jeg ikke købte fra et andet sted. Kan bestemt ikke anbefales, og jeg køber aldrig fra den hjemmeside igen.
Varene kom til tiden uden problemer
Varene kom til tiden uden problemr
Den kom som ventet
Ringe kvalitet
Blodtyksmåleren gik i stykker efter 3 ganges brug
Gaven gjorde stor Lykke hos mit…
Gaven gjorde stor Lykke hos mit barnebarn.
Kan anbefales
God betjening,varerne kom som lovet
Den købte vares kvalitet var absolut…
Den købte vares kvalitet var absolut lige så god som annonceret (billeder kan jo lyve!). Desuden fik jeg en superfin og venlig kundeservice i forb.m. en returvare. Har kun positive erfaringer med Bigsavers kunde-håntering. vh. Karen
Super hurtigt og god pasform
Super hurtigt og god pasform
Superblød fleece onesie – varm og behagelig
Super form til min airfryer
Alt blev leveret
Alt blev leveret ! Og alt Ok ! Bigsaver har mange gode tilbud !
varer blev levert i fin stand og efter…
varer blev levert i fin stand og efter en ok ventetid
Får ikke sin vare.
Jeg bestilte et par handsker til jukegave. Der stod 9-15 leveringsdage. Fair og forståeligt.
Da jeg så spørger efter dem, er der pludselig 2-3 ugers leveringstid.
Har igen kontaktet dem for opdatering.
NUL svar.
Tror aldrig varen kommer.
Julebluse
Gik min bluse efter jul lidt sent og størrelsen var ikke svarende til størrelse xl men andre kan bruge den et skidt køb
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.