Bike Totaal - Geurts Putten Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Telgterweg, 8, 3881 LM Putten, Gelderland, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima geholpen. Er wordt meegedacht, geen druk uitgeoefend om te besluiten en alle tijd genomen om je te helpen. Ga zo door!

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn enorm goed geholpen door Richard Schipper en zijn collega met de aankoop van onze e-bikes. Ze namen de tijd om ons goed te informeren. We zijn blij met de service en de snelle levering van onz... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

E bike heeft onderhoudsbeurt gehad, makkelijk te plannen, fiets keurig op tijd weer nagelopen, bericht dat de fiets weer klaar staat en ondertussen leenfiets mee. Prima geregeld en de fiets is weer pr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Tienda de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - Geurts Putten

Escrito por la empresa

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

11.389 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prima service.

14 de julio de 2026
Logotipo de Bike Totaal - Geurts Putten

Respuesta de Bike Totaal - Geurts Putten

Beste,

Fijn dat je je op je gemak hebt gevoeld bij het maken van je keuze. Dat is precies hoe het hoort te gaan.

Groeten,
Bike Totaal

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn enorm goed geholpen door…Richard en zijn collega

We zijn enorm goed geholpen door Richard Schipper en zijn collega met de aankoop van onze e-bikes. Ze namen de tijd om ons goed te informeren. We zijn blij met de service en de snelle levering van onze fietsen!

9 de julio de 2026
Logotipo de Bike Totaal - Geurts Putten

Respuesta de Bike Totaal - Geurts Putten

Beste,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn bij de keuze voor de e-bikes. Richard en zijn collega weten inderdaad goed waar ze het over hebben, dus het is mooi dat jullie daar de vruchten van hebben geplukt. Veel plezier met de nieuwe fietsen!

Groeten,
Bike Totaal

Goed advies

Fijn geholpen bij de aanschaf van een mountainbike. Er waren verschillende aanpassingen mogelijk voor een redelijke meerprijs.

17 de abril de 2026

TOP !!!!

Zeer vriendelijk geholpen bij aankoop nieuwe fiets!!!!Wat een aardige en vakkundige mensen!! Eerder al hele goede ervaring met reparatie van fiets die we niet daar gekocht hebben( doet ook lang niet elke fietsenzaak) Echt een aanrader, mooie zaak ook.

10 de abril de 2026

Wat een fijne zaak!

Wat een fijne zaak!
Fijne mensen met veel verstand van zaken, na goed advies en een mooi inruilaanbod kunnen wij weer jaren vooruit op onze nieuwe fietsen.
Kortom een fijne winkel met geweldige service!

16 de marzo de 2026

supergoed

We zijn super goed geholpen door de verkoopster en later de verkoper,goede voorlichting en netjes behandeld,ook bij de aflevering super te vreden

9 de febrero de 2026

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, bij aankoop van een fiets alle tijd om de verschillende fietsen te bekijken. De verkoper neemt alle tijd en weet al snel welke fiets het best bij je past. Een proefrit maken is ook geen enkel probleem. Twijfel je dan wordt er gewoon nog een andere fiets klaargezet voor de proefrit.

Ook in de werkplaats vriendelijke en deskundige mensen. Goede leenfietsen en wat ook ideaal is, is de sms-service wanneer je fiets klaar staat.

Wij zijn al jaren klant en nooit problemen gehad.

4 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.