Bike Totaal Opiniones 6357

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf het moment dat ik binnenkwam, had ik al een goed gevoel. Prettige kennismaking en goede informatie over de fietsen die ik wilde aanschaffen. Toen de deal was afgesloten en we een paar dagen late... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

wat een andere fietsenmaker waar ik met een vakantie bij belande niet goed kon oplossen hebben ze bij Stout wel goed en snel kunnen maken. Met mooi weer hebben ze het druk, maar ze blijven naar de kla... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne medewerkers. Uitgevoerd wat gevraagd is. Contact opgenomen dat het wiel ook vernieuwd moest worden alles mooi binnen vooraf gesproken prijs en dus geen verrassing. Daarnaast fiets rijd weer prim... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We gingen naar de winkel om een ​​telefoonhouder voor onze oude fietsen te kopen. Eigenlijk... De service was zo goed dat we uiteindelijk twee fietsen hebben gekocht! Fantastische service, uits... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Tienda de bicicletas usadas

Acerca de Bike Totaal

Escrito por la empresa

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Top service…

Via marktplaats zag ik dat er accu’s voor mijn Dutch id beschikbaar waren voor een zeer mooie prijs dus contact gezocht en ze konden ook de kunststof kap leveren, ze wilde het gratis opsturen maar dat hoefde niet, zaten in buurt dus opgehaald en zij hebben ook de kap er gratis op gemonteerd! Dus topservice!

22 de abril de 2026

Fijne medewerkers

Fijne medewerkers. Uitgevoerd wat gevraagd is. Contact opgenomen dat het wiel ook vernieuwd moest worden alles mooi binnen vooraf gesproken prijs en dus geen verrassing. Daarnaast fiets rijd weer prima.

16 de abril de 2026

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen, vriendelijke rustige man die goed kon luisteren en mijn een goede keus heeft kunnen laten maken,zijn rustige houding was erg fijn,ik ben blij met zijn advies en mijn keuze voor de fiets...bedankt!!!!

23 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd goed geholpen, top service!

Wat een toppers werken hier! Vanaf het eerste moment super goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen over mijn nieuwe fiets. Ik kan altijd langskomen als er iets is, en ze staan echt altijd voor me klaar.

Zelfs met fietsen die niet bij hen zijn gekocht helpen ze gewoon mee, en kleine dingen lossen ze vaak even tussendoor op. Dat zegt voor mij echt alles over de service!

Ik ben elke keer weer super tevreden. Een hele fijne winkel met kundig en vooral ontzettend vriendelijk personeel. Echt een aanrader! 🚲✨

23 de abril de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.