De controle van de fietsen is weer op een perfecte manier gedaan. Alles is nagelopen en gecontroleerd en de fietsen waren zelfs glimmend gepoetst toen ik ze ophaalde. Goede service dus 👍
Door bij de Gazelle fabriek een keuze hebben gemaakt voor een nieuwe fiets waar je allerlei andere fietsen kunnen testen Heb ik een keuze gemaakt waar je dan een dealer kunt kiezen
Correcte en nette behandeling. Nieuwe fiets na bestelling binnen een week afgeleverd.
Netjes afgemonteerde fietsen geleverd, Keurig op tijd Voor een volgende nieuwe fiets meldt ik me opnieuw,
Elsenerstraat, 42, 7461 DP, Rijssen, Overijssel, Holanda

Respuesta de Bike Totaal - Sok
De controle van de fietsen is weer op een perfecte manier gedaan.
Goede service dus 👍

Respuesta de Bike Totaal - Sok
De service en het behulpzame personeel, alles altijd netjes en schoon in de zaak.
Goede service met eerlijke prijzen. Nazorg is ook prima geregeld.
Ze hebben netjes en vriendelijk ons benaderd. Goede uitleg gegeven en meegedacht.
Ontzettend blij met de nieuwe Sparta c- grid… super geslaagd en top service
Behulpzaam en snel geholpen.
Leenfiets is geen probleem. Reparatie is correct uitgevoerd.

Respuesta de Bike Totaal - Sok
Heb ik een keuze gemaakt waar je dan een dealer kunt kiezen