Nieuwe Cube e-bike gekocht. Na enkele dagen bleek Bosch motor mankement te hebben, bij-geluidje. Fiets terug , alles nagekeken, uitelkaar, motor opgestuurd naar Bosch, nieuw motor erin en hij doet t.... Ver más
- Fietsen die we wilde op voorraad! - Proefrit mogelijk! - Alle verdere benodigdheden ook aangeschaft! - Nog even een verzekering erbij! - Deskundig advies! - Binnen een uurtje gekocht en de dag... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de bicicletas
- Tienda de reparación de bicicletas
- Tienda de accesorios para bicicletas
- Tienda de bicicletas usadas
Sobre Bike Totaal - Sterk
Escrito por la empresa
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
De Akker, 43A, 5251 CA, Vlijmen, Noord-Brabant, Holanda
- +31 73 5115591
Invita a los clientes a opinar
Goed advies en super service
Vriendelijk en correct geholpen 👌
wij komen allang bij jimmy sterk. fijne mensen.
wij komen allang bij jimmy sterk altijd correct gewerkt.en optijd
Zeer goede service
Altijd vriendelijke en aardige mensen…
Altijd vriendelijke en aardige mensen die je goed helpen. Kleine zaak, overzichtelijk en het team is altijd behulpzaam. Voldoende parkeerplek, goede kennis van wat ze aanbieden en de monteur is misschien wel jong maar heeft veel ervaring en is een echte vakman.
Goed geholpen
Alles is rustig uitgelegd, verschillende andere opties bekeken, vriendelijk, geduldig, meedenken. Er werd ook niet aangedrongen op het nemen van een beslissing, wat ik erg vervelend zou hebben gevonden. Uiteindelijk na wat nadenken (een week lang), blijft toch een hele uitgave, gekozen om hier een nieuwe fiets te kopen.
Bike Totaal had gewoon de fiets(en) i huis die we wilde hebben i tegenstelling tot de grootste fietsenzaak van Nederland.
- Fietsen die we wilde op voorraad!
- Proefrit mogelijk!
- Alle verdere benodigdheden ook aangeschaft!
- Nog even een verzekering erbij!
- Deskundig advies!
- Binnen een uurtje gekocht en de dag erna opgehaald!
Ik heb uitgebreid uitleg gekregen en de…
Ik heb uitgebreid uitleg gekregen en de verkoper naam voldoende tijd voor de uitleg.
Goede informatie en na de bestelling…
Goede informatie en na de bestelling een snelle en goede aflevering van de fietsen
Prima service
Fijne service en gratis herstelactie op instelling die bij eerdere onderhoudsbeurt niet helemaal goed was.
Kompleet in service
Meedenkend, hulpvaardig en een goede service. Helemaal blij met onze nieuwe elektrische fietsen.
Prima conform afspraken
Een voorbijganger,
Een voorbijganger,
Vandaag kreeg ik de fietstas tussen het wiel en daardoor kreeg het ventiel een optater zodat ik een lekke band kreeg
Ik kwam bij Bike Totaal
Ze begrepen mijn probleem en ik werd direct geholpen plus kreeg ik nog tips mee over mijn Cube fiets om op te letten
Ik een woord TOP ZAAK
en perfecte monteurs die weten waar ze het over hebben
Na een kwartier kon ik weer met een gerust hart naar de camper fietsen
Mannen nogmaals bedankt
De voorbijganger Ben
Goed advies welke fiets het beste past…
Goed advies welke fiets het beste past bij onze wensen, ze namen de tijd voor de uitleg hoe alles werkt van de fiets.
En 2 mooie Elektrische fietsen stonden binnen een week klaar. Super tevreden
Uitstekend.
Ik werd goed en vriendelijk geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd,Top
Goede service en vriendelijk
Más información sobre otros tipos de reseñas.