We waren hier voor een jaarlijkse beurt voor 2 Gazelle e-bikes. Er was een miniem probleem met afdekdopjes die uit de voorvork vielen. Daar zijn netjes nieuwe doppen onder garantie ingezet. De... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Top zaak! Komen niet uit de buurt maar onze sportfietsen gaan altijd hierheen. Fiets ophalen/terugbrengen is ook geen enkel probleem Robin regelt het. Communicatie is ook altijd fijn en duidelijke uit... Ver más
Prettig en vakkundig geholpen bij de aankoop van een Stromer, alle afspraken nagekomen 👌 Kwaliteit die mijn verwachtingen overtrof. Dankjewel Arthur! Frank
Prima service, lossen problemen vakkundig op, communiceren heel open en eerlijk, betrouwbaar en consistent in aanpak en advies. Al vele jaren vertrouwd adres, altijd welkom en vriendelijk!
Escrito por la empresa
Hoekstraat, 8, 3281 XH, Numansdorp, Zuid-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
We waren hier voor een jaarlijkse beurt voor 2 Gazelle e-bikes.
De fietsen zijn nagekeken, het onderhoud is gedaan en er werd netjes uitgelegd wat er was gedaan.
Tevens hielp men ons omdat we bij DHL een pakje moesten verzenden in een winkel verderop waarvoor een geprint etiket nodig was.
Gewoon goed en men loopt een stapje meer dan je verwacht.

Respuesta de Bike Totaal - Van der Koog Numansdorp
Fietsen gekocht, perfect geholpen!
Verzekering afgesloten, ongeval met fiets gehad. 7 weken geleden weggebracht voor reparatie, toch maar eens bellen (ná 7 weken) naar de status! Zou terug gebeld worden….niks meer gehoord!?
Morgen nog maar eens proberen! 7 weken hè! Geduld wordt nu op de proef gesteld….

Respuesta de Bike Totaal - Van der Koog Numansdorp
Zoals altijd weer fijn geholpen, en de reparatie was snel klaar. Bedankt!
top zaak ....soms wat aan de dure kant maar leveren wel kwaliteit en service en mijn fiets rijd weer als nieuw dank jullie wel jongens
Aardig en behulpzaam personeel, klantvriendelijk en goede service
Ben vriendelijk te woord gestaan .
Mijn fiets is goed nagekenen en prima gepoetst.was een APK Keuring kan er weer een jaar tegenaan
Prima advies ontvangen bij het aanschaffen van onze e-bikes en zijn zeer behuplzaam en klantvriendelijk.
Altijd prima service. Vriendelijk personeel vertellen wat ze hebben gedaan en altijd prima uitgevoerd. We zijn heel tevreden.
Netjes en vriendelijk geholpen, goed adres voor elektrische fiets
Vakman met oog voor zijn klanten.
Eerlijke advies over te vervangen accu.
Kwaliteit die mijn verwachtingen overtrof. Dankjewel Arthur!
Frank
Met mijn cube nuroad langsgeweest voor een servicebeurt en nieuwe binnenbandjes. Ik ben erg tevreden met de service.
Fijne zaak met vriendelijk personeel en je wordt snel geholpen.
Ontzettend vriendelijk en fijn geholpen door Robin! Hij dacht fijn mee binnen onze wensen, gaf advies over de verschillende opties en was totaal niet dwingend in verkoop. Doordat de winkel in de buurt was én de verkoop zo vlot en prettig ging, hebben we voor BikeTotaal gekozen ipv een gigant verder weg.
Más información sobre otros tipos de reseñas.