Tussen bestelling en ophalen van de fiets werd ik netjes op de hoogte gehouden. Er werd met me meegedacht en rekening gehouden met mijn voorkeur. Bij ophalen werd er uitgebreid de tijd genomen om... Ver más
La empresa ha respondido
Zoals altijd perfecte service en goede kwaliteit van het onderhoud. Echt vakwerk
Escrito por la empresa
Gregoriuslaan, 2a, 4128 SZ, Lexmond, Utrecht, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Het bedrijf heeft goede service, maar was met warme weer halve dagen dicht dus konden wij de nieuwe fietsen pas een week later ophalen i.v.m. ons werk
Bij ophalen werd er uitgebreid de tijd genomen om het gebruik van de e-bike toe te lichten. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord.
Al met al een prettige ervaring.

Respuesta de Bike Totaal - van der Linden
Fijn geholpen, bij ons om de hoek in het dorp en als er iets is kan je er altijd terecht en wordt het netjes afgehandeld. Goede service.
Goede service en goede uitleg bij kopen van nieuwe fiets. Nemen de tijd voor je.
Fiets gekocht bij Dennis en erg groot succes! Hij heeft mee gedacht met welke fiets bij mij past en deze stond klaar (op hoogte ingesteld) voor een proefritje! Op zaterdag gekocht en op donderdag werd de fiets thuis bezorgd en nu race ik heel Uuuuu rond.

Respuesta de Bike Totaal - van der Linden
na opdracht snel afgehandeld, en een prettige communicatie.
Je kunt altijd snel terecht met je fiets als er iets is, dat is zo fijn. En reparaties/onderhoud zijn ook verrassend snel klaar. Als extra service was zelfs mijn gravelbike schoongemaakt .— dat had ik niet verwacht en vond ik echt heel aardig. Absoluut een aanrader!
Nette levering van mijn nieuwe bike.
Vriendelijk en kundig personeel👍
Más información sobre otros tipos de reseñas.