La gente también ha visto
Delarna var bra,men fick inget…
Delarna var bra,men fick inget meddelande att delarna hade kommit,och därför fick jag vänta några dar i onödan.

Bästa
Bästa
Enkelt att handla från och allt som saknar.
Leverans kan ta ett par dagar men det är lönt

Respuesta de .
Tack så mycket för snabbt svar och …
snabbt svar och leveransen 🚛

Respuesta de .
Jag sökte stötdämpare till min bil och …
Jag sökte stötdämpare till min bil och såg att dom hade fler än dom de hade på lager och att man kunde maila dom ang. leverans av dessa.
Det är en Svensk site och de har en Svensk mailadress men det första svaret kom på Tyska vilket jag inte förstår, nästa svar var på halvhyffsad Svenska och de övriga mailen endast på Engelska.
När jag väl fick ett pris (via länk till deras site) så var det på dämpare de hade i lager fast nu var priset högre på dessa än när jag först mailade dom.
De hade dessutom mage att påstå att det var ett speciellt pris bara för mig men det var exakt samma pris som alla får betala för dom.
Till råga på allt så startar dom ett abbonemang på reklamutskick till mig utan min vetskap eller begäran.
Ett MYCKET OSERIÖST sätt att hantera ev. kunder.
2 månader (27/6) efter deras svar att dom skulle höra av sig och lösa problemet så har INGENTING hänt, inte ett ljud ifrån dom.
Däremot har jag upptäckt att huvudpersonen bakom denna site har flera s.k. "Svenska" siter. Så gott folk, SE UPP.
Nu har 2 ÅR gått sedan dom skrev att dom skulle kontakta mig och absolut INGENTING har hänt sedan dess.
Så det är helt KLART och TYDLIGT att de skiter i ALLT och ljuger ist. för att lösa problemet.
MYCKET, MYCKET DÅLIGT....

Respuesta de .
Más información sobre otros tipos de reseñas.