Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans med tanke på att man bor 50 mil ifrån företaget ifråga. Dom hade alla tänkbara saker och lite till som dom flesta andra företag inte säljer, Kommer garanterat lägga flera ordrar fra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utbud, extremt snabb leverans. Beställde tisdag förmiddag, kom med dhl onsdag förmiddag 24h senare. Även när jag beställt mitt i semestern. Bra med möjlighet att kunna leverera till annan adress.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, en artikel var dock fel och stämde inte med den jag fick, men dom gjorde en kredit på den direkt.. Grymt bra service!! Tänk om alla kunde tänka så. Kan absolut rekommendera dom.. Pa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra och snabb service. Synd att varorna inte kom i original förpackningen, men det kanske beror på att jag bara beställt 1 liter av varje?

1. Tienda de accesorios para automóviles
  2. Tienda de productos químicos para automóviles
  3. Tienda de repuestos para automóviles
  4. Tienda de repuestos de motocicletas
  5. Tienda de motocicletas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bilhuset Lack & Reservdelar startades 1997. Vi tillhandahåller bilreservdelar, billack, bilplåt, avgassystem mm med orginalkvalitet till riktigt konkurrenskraftiga priser och med hög Serviceinriktning via butik och postorder. Våra kunder är Bilverkstäder, Företag, Kommun, Landsting och Privatpersoner.

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Andra gången på kort tid ni glömmer…

Andra gången på kort tid ni glömmer artiklar på ordern

31 de julio de 2023

Hej Christer!
Tråkigt att det blev tokigt, det var mitt fel som inte skrev slippapperen rätt i anteckningarna eftersom det blev en specialorder via telefon. Annars hade du fått göra en ny beställning och fått ett högre pris med.
Normalt fungerar alla leveranser klockrent.
Vi beklagar det inträffade och hoppas det går bra med projektet i alla fall.

Smidigt o bra pris

29 de junio de 2023

Respuesta de Bilhuset Lack & Reservdelar

Roligt att ni uppskattade vår webshop. Och tack för ert fina omdöme. Välkommen åter!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra och snabb service

30 de mayo de 2023

Bra grejer

Bra grejer, snabb leverans, väl paketeterat. Väldigt nöjd.

1 de junio de 2023

Respuesta de Bilhuset Lack & Reservdelar

Riktigt trevligt att höra. Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Välkommen åter!

8 de abril de 2023

Respuesta de Bilhuset Lack & Reservdelar

Bra att ni blev nöjd med leveransen. Välkommen åter!

Mycket nöjd kund

Mycket nöjd kund som gärna åtrkommer och rekommenderar till andra.

10 de abril de 2023

Respuesta de Bilhuset Lack & Reservdelar

Väldigt trevligt att höra. Roligt att vi kan hjälpa till. Och tack för rekommendationen. Välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt och beställa snabb leverans bra…

Lätt och beställa snabb leverans bra packat

12 de marzo de 2023

Respuesta de Bilhuset Lack & Reservdelar

Vad trevligt att ni uppskattar vår service och att godset var packat till er belåtenhet.
Välkommen åter!

Bra service

Bra service, kommunikation och snabba leveranser,

7 de febrero de 2023

Respuesta de Bilhuset Lack & Reservdelar

Tack för att ni uppskattar vår service. Erat omdöme hjälper oss mycket.
Välkommen åter!

Servic

Hej
Otrolig bra servic

29 de noviembre de 2022

Respuesta de Bilhuset Lack & Reservdelar

Tack för ert fina omdöme. God Jul och välkommen åter!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.