Vi bestilte to badedyr og efterspurgte to specifikke varianter. Modtog præcis som bestilt 2 dage senere. Desværre var der hul i det ene. En time efter reklamationen var sendt over mail modtog vi svar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte en rulle gavepapir med Disney på, og frygtede ærlig talt den ville ankomme med spor efter rejsen. Men gavepapiret var pakket ind i en stor solid papkasse, således det ikke tog nogen skade... Ver más
La empresa ha respondido
Har intet andet end rosende ord at sige om Billeskov PC. De har et tålmodig og kompetent personale der yder en særdeles god service. Har udelukkende kun haft gode oplevelser og vil til hver tid anbefa... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de ordenadores y accesorios
- Tienda de accesorios para computadoras
- Tienda de reparación de teléfonos celulares
- Tienda de suministros para oficinas
- Juguetería
- Tienda de computadoras usadas
Escrito por la empresa
Hos Billeskovs Pc sælger vi PC, Telefon, reservedele, legetøj, kontor- og hobbyartikler. Derudover reparerer og servicerer vi PC, Mac og Smartphones på eget værksted. Skulle du have brug for hjælp til at få computeren på netværket i dit hjem, så hjælper vi også med det.
Información de contacto
Alllégade 14, 7323, Give, Dinamarca
- 31939323
- mail@billeskovs-pc.dk
- billeskovs-pc.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God og hurtig service
Super hurtig til at besvare forespørgsel på nogen klude, desværre havde de ikke så mange på lager og ville ikke få dem hjem igen, øv men hurtig til at besvare og til at afsende bestilling. Så jeg vil helt sikker bestille der igen.

Respuesta de Billeskovs Pc - Din Pc Doktor
Kigger gerne forbi en anden gang
Tak for I tog jer tid til at håndtere min lille ordre :)

Forsendelse hurtig
Forsendelse hurtig. Pris ok for en børne badminton ketcher.
Men at kalde en badminton ketcher for en tennis ketcher er lidt til grin..
Kan på ingen måde slå en tennisbold længere en 10-15 meter væk.. Burde måske have fortalt det var til små svagelig børn..Og forventede IKKE en prof ketcher eller lign. MEEN !

Respuesta de Billeskovs Pc - Din Pc Doktor
Den hurtigste levering jeg har oplevet
Godt nok den hurtigste levering jeg har oplevet af en gave, bestilt fredag eftermiddag og søndag kunne jeg hente den hos udleverigsstedet 🤓

Fast and precise
Fast and precise
Was really good surprise
Also - prices are very attractive

Respuesta de Billeskovs Pc - Din Pc Doktor
Hurtig handel uden problemer og produkt…
Hurtig handel uden problemer og produkt svarende til forventningen.

Problemfri handel
Det var den eneste web shop, jeg kunne finde, der havde det, jeg havde brug for. Jeg bestilte min vare. Den blev sendt og ankom til tiden.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.