2,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fik ikke det jeg bestilte

Jeg fik ikke det jeg bestilte. De sendte 2 forkert vare. Den ene kunne dog bruges. Og den anden har jeg stadigvæk ikke fået. Det skulle have været en julegave i 2025. Jeg har skrevet med Billigbilpleje og de lovede at sende den rigtige vare dagen efter. Da jeg efter jul stadigvæk ikke havde fået min allerede betalte vare, skrev jeg flere mails til Billigbilpleje. Men jeg har ikke fået svar på nogen af dem. Og da jeg stadigvæk ikke har fået min vare, er det så det man kalder tyveri??
Jeg bliver nødt til at give en stjerne, ellers kan jeg ikke fortælle om min oplevelse.

18 de diciembre de 2025

Der var engang de havde en god service

Der var engang de havde en god service
Det har de ikke længere. Jeg bestilte nogle vare den 24.10.2025. Da jeg modtager varen er det ikke det jeg bestilte. Havde ellers udtrykkeligt skrevet mit reg .nr med en bemærkning om at det var vigtigt at varen passer til dette nr. Da jeg sender en mail til deres kundeservice. Får jeg et meget flabet svar sendt af en anonym medarbejdere. Med at man ikke læser hvad der står på ordren. Hold jer langt væk fra den butik.

24 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Udsolgte varer som er på lager

Var oppe for at købe en vare, der står den er på lager, men lige som jeg kommer er den sidste lige blevet sendt samme dag og den stadig på lager.
Spurgte så om hvornår de fik en anden vare på lager, de vidste ekspedienten ikke. Spurgte så om varen var god eller deres erfaring var med den, og der fik jeg at vide at når de solgte den gik han ud fra den var god.
Træls service når man kører 1 time for det.

11 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

var inde for at købe 20 liter castrol…

var inde for at købe 20 liter castrol edge olie hvor de på deres hjemmeside har prismatch og viste dem på tlf 2 steder der havde varen billigere.Det gælder så ikke når de andre har tilbud, de spurgte så om jeg ville have den, spurgte så til hvilken pris, svar fuld pris, og der ver kommet en anden ekspedient til i mellem tiden som samtidig sagde at han godt kunne tage den med ud på lageret igen hvis jeg ikke ville have den til fuld pris , så blev lidt iriteret over at det de skrev på hjemmesiden ikke gjaldt og samtidig skulle jeg presses ved at han ragte ud efter dunken og ``tilbød``at tage den med ud på lageret igen. Så sagde det måtte han gerne og gik. De skulle lade være med at reklamere med prismatch hvis de ikke vil holde det og hvis tilbud ikke gælder så skriv det på hjemmesiden sammen med prismatch så havde jeg været fri for at køre 70 km esbjerg brørup og retur..... for at hente ``Billig`` Olie

24 de octubre de 2024

Plattenslager

Plattenslager.
Købte 15 Wonder baum
Fik ikke dem alle, pga. restordrer.
Men da jeg jo havde betalt for dem alle, bad jeg om enten at få restvaren tilsendt eller pengene retur.
Jeg bliver lovet en varer, men intet sker og pengene er ikke returneret.
Har skrevet til dem 4 gange. ;-(

De undskylder og lover at noget vil ska. men intet sker der.

17 de junio de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uduelig lakstift og efterfølgende dårlig service

Købte Autolak Stift specialtonet og 80 ml. ekstra. Malingen var tynd som vand og hærdede ikke op.

Jeg ringer til BB og de fortæller at man skal varme lakken/bilen med en varmeblæser og smøre 6-8 lag på...sådan gør autolakeren.

Faktum er at de lakstifte BB sælger indeholder maling til sprøjtepistol og DU vil IKKE kunne bruge det!!! Det har intet med en normal lakstift at gøre. Det er rent FUSK

Don't buy it...

Tilmed ville de ikke tage det tilbage for nu var der gået 14 dage...Ja tak, over jul og de havde ikke svaret emails eller ringet tilbage. ELENDIG SERVICE!!!

6 de enero de 2017

H4 pærer til bilen.

Jeg har købt et sæt H4 pærer til bilen. Efter ca. 3-4 uger sprang den ene pære. Jeg har skrevet til kundeservice uden at få nogen form for respons.
Jeg anser den manglende tilbagemelding for, at de ikke vil gøre noget ved det. Dvs. jeg har spildt penge på noget der ikke levede op til deres reklame.
Så det var både første, eneste og sidste gang jeg købte hos Billig Bilpleje og kan selvfølgelig ikke anbefale firmaet til andre.
Mvh.
Jan Denby

5 de enero de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super handel og priser

En pære gik i forlygten på Renault'en, og da den slags skal skiftes omgående, måtte jeg købe en på en tankstation. Samme aften gik jeg ind hos Billig Bilpleje og købte olie, værktøj og pærer til 1/3 af den pris, jeg gav på tankstationen, selvom de er 100% ens. Levering gik problemfrit, alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg kommer igen, det er helt givet

25 de enero de 2014

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.