Benyttede billigflyt første gang for otte år siden. Anden gang var lige så god! Hurtig respons på forespørgsel og gennemsigtighed i aftalen. På flyttedagen var Denniz og Josef venlige, hurtige til at... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig god flytning med Deniz og Josef. De var meget effektive og passede godt både på vores ting og vores hus. Ikke en eneste skramme fik de nymalede vægge trods en ellers lidt smal trappe og store... Ver más
Vi har haft fornøjelsen af at Dennis og Josef har flyttet for os i dag. De var top professionelle og behandlede vores ting med stor respekt og værdighed. De får begge to vores klareste anbefaling! Bh... Ver más
Super god oplevelse! Dennis og Yusef klarede en flytning fra 5. sal i godt humør og var professionelle og effektive hele vejen igennem. Kan klart anbefales!
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Billig Flyt er grundlagt af flyttefolk som ved hvad en flytning indebærer. En flytning er en følsom proces, og en stor omvæltning for kunden. Det ved vi. Derfor er vores flyttefolk trænet efter principperne: sikkerhed og god kvalitet.
Información de contacto
Ved Voldgraven 32, 2610, Rødovre
- info@billig-flyt.dk
- billig-flyt.dk
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kan varmt anbefale de to flittige og…
Kan varmt anbefale de to flittige og venlige personer, der yder god service. Opgaven er udført til 5 stjerner!
Et kæmpe stort tak til Denniz og Hassan…
Et kæmpe stort tak til Denniz og Hassan for hurtig og god service. Billig Flyt lever helt klart op til sit navn.
Helt fint
Godt, professionelt, kom til tiden (vigtigt for mig), hurtig, venlige mennesker Dennis og Denniz
DE BEDSTE !
Den bedste, nemmeste, hurtigste og billigste oplevelse! Stemningen var god da 2xDennis kom og skulle flytte mine ting, vil til hver en tid bruge billig-flyt igen, og meget gerne med de to gutter!
Tryg oplevelse (vigtigt når man står alene kvinde). Så dygtige, at jeg ville med glæde ansætte dem i mit eget firma.
Flytning med et smil på læben
Det var en fest at have Dennis og Furkan til at hjælpe os med flytningen. De var både effektive og skabte en god stemning omkring opgaven, hvor vi allesammen fik sved på panden og et smil på læben.
Effektiv og professionel
Dennis og Furkan gennemførte en meget effektiv flytning for mig i dag. De kom til tiden, god dialog undervejs og godt humør. Det er ikke første gang jeg har brugt billig flyt og bestemt heller ikke sidste gang.
Kan anbefales
Brugte billig flyt fra Odense til København. Helt igennem god oplevelse. Jeg fandt en lidt billigere pris et andet sted og det matchede den uden tøven.
På dagen dukkede de 2 flyttemænd op som aftalt. De var enormt effektive og venlige samt passede meget godt på tingene.Stor ros til Denis og Asad
Havde en glimrende oplevelse med 2 X…
Havde en glimrende oplevelse med 2 X Dennis i dag. Det var en ganske stor flytning, men de knoklede begge på (uden frokostpause) og vi nåede i mål på overraskende kort tid. Samtidig var der godt humør hele vejen. Stor anbefaling herfra!
Super god og effektiv flytning
Super god og effektiv flytning. Tusind tak til Dennis og Denniz, som gjorde flytningen let, ubesværet og uden problemer, og så var de også meget venlige og imødekommende. Stor anbefaling herfra.
Vanvittigt effektiv flytning
Vanvittigt effektiv flytning. Dennis og hans makker (jeg fik desværre ikke fat i navnet) fik klaret det hele hurtigt og uden slinger i valsen. God stemning under hele flytningen. Jeg er stadig imponeret over i fik klaret de møg madresser så smertefrit. Kan kun varmt anbefale Billig Flyt.
Havde den bedste oplevelse med Alex og…
Havde den bedste oplevelse med Alex og Deniz. Hurtige, rare, effektive og billige. Det bedste firma!
Har endnu engang anvendt billigflyt og…
Har endnu engang anvendt billigflyt og en kæmpe tak til Dennis og Dennis, som gør en vanvittig god indsats. Altid høj service, venlige og med højt humør bliver flytningen en fornøjelse og uden problemer.
/Carsten
Effektiv og flink
Har brugt billig-flyt to gange og gør det gerne igen. Effektiv flytning og flinke flyttemænd, 2xDeniz 😊
Alt var perfekt
Denis og Deniz har gjort min flytning til en rigtig god oplevelse.
De var enormt effektive, venlige og havde super godt humør på trods af travlhed.
Alt i alt en super oplevelse og jeg kan kun anbefale dette firma til andre.
Dennis og Feraz var super gode og…
Dennis og Feraz var super gode og profesionelle. Kæmpe anbefaling.
Dennis og Denniz hjalp mig i tirsdag…
Dennis og Denniz hjalp mig i tirsdag med at flytte og det spillede max. Det gik superhurtigt og alt kom frem uden en ridse :-)
Tak til Dennis og Deniz for at være…
Tak til Dennis og Deniz for at være sindsygt dygtige, hurtige og super sympatiske, hvis man skal flytte billigt og godt så kan jeg anbefale dette firma og de 2 super gode fyrer 🙏❤️ Rigtig fin oplevelse.
Tak til Deniz & Deniz for hjælpen med…
Tak til Deniz & Deniz for hjælpen med vores flytning.
Super professionelt
Super professionelt! Til tiden og til prisen🩷🩷🩷🩷🩷 Og tak til Dennis og Denniz for deres søde og venlige væremåde og overbærenhed med mig, som var lidt flytte stresset 💝 I gjorde hele forskellen i dag drenge 🩷🩷 kæmpe tak!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.