Billig Flyt Opiniones 618

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Benyttede billigflyt første gang for otte år siden. Anden gang var lige så god! Hurtig respons på forespørgsel og gennemsigtighed i aftalen. På flyttedagen var Denniz og Josef venlige, hurtige til at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god flytning med Deniz og Josef. De var meget effektive og passede godt både på vores ting og vores hus. Ikke en eneste skramme fik de nymalede vægge trods en ellers lidt smal trappe og store... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft fornøjelsen af at Dennis og Josef har flyttet for os i dag. De var top professionelle og behandlede vores ting med stor respekt og værdighed. De får begge to vores klareste anbefaling! Bh... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service hele vejen rundt! Både kommunikation med firmaet samt med flyttemændene var en positiv oplevelse. Dennis (med S!) og Mike var flinke, sjove, dygtige og ærlige både omkring evt. pr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de mudanzas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Billig Flyt er grundlagt af flyttefolk som ved hvad en flytning indebærer. En flytning er en følsom proces, og en stor omvæltning for kunden. Det ved vi. Derfor er vores flyttefolk trænet efter principperne: sikkerhed og god kvalitet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Denis og denniz er kings

Denis og denniz er kings
Ikke så meget p..
De knokler igennem og holder for lidt pause.
Nu glæder jeg mig pludselig til at flytte næste gsng
Før hadede jeg det
Varm anbefaling herfra

21 de junio de 2023

Enormt god oplevelse

Enormt god oplevelse. Flyttefolkene (Deniz og Sami) var hjælpsomme, super effektive og i god stemning. De havde også værdifuld vejledning til os, der hjalp med at gøre flytningen meget lettere og billigere end den ellers ville have været. Der blev også passet godt på vores ting hele vejen.

Det blev en flytning der mødte alle vores behov, og langt billigere end hvad konkurrenter kunne tilbyde - ikke mindst fordi flyttefolkene gjorde så godt et arbejde. Vil til hver en tid bruge dem igen og anbefale dem til andre.

30 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ihærdige og søde flyttemænd :)

Vi brugte Billig Flyt og var meget tilfredse! Dennis og hans makker var meget ihærdige, passede godt på vores ting og var bare søde og venlige og gode med vores små børn som synes det hele var meget spændende :) kan varmt anbefale dem
Mvh
Maja

8 de abril de 2023

Effektiv flytning

Jeg havde (som ved første flytning i 2019 igen) en rigtig god oplevelse med Billig Flyt fra start til slut. Isabell fra kontoret var hjælpsom og fik hurtigt klarede bookingen med alle detaljer på plads. De venlige og effektive flyttemænd, Dennis og Tufan, kom til den aftalte tid og gik igang med det samme. Der blev passet på mine ting og flytningen gik som smurt. Ville helt klart bruge dem igen i fremtiden :)

18 de marzo de 2023

Billig - og hurtig - flyt

De kom lidt før tid, gik i gang med det samme, var hurtige, effektive, oplyste om ting der ikke var pakket godt nok ind til at de kunne tage ansvaret og så fik Dennis og Tufan sved på panden af det høje tempo! De lever op til navnet og kunne måske overveje at føje “hurtig” til navnet! Klart anbefalelsesværdigt!

19 de febrero de 2023

Hurtig, billig flytning

Hurtig, effektiv flytning med den venlige flyttemand Dennis.
Flytningen var veloverstået på halvanden time med Dennis og hans kollega. Der var overskud til at sætte møblerne de rette steder og en behagelig samtale. Kan varmt anbefale.

4 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min far skulle på plejehjem.

Min far skulle på plejehjem. Det var utroligt nemt at booke en flytning hos Jasmin. Jeg fik tilsendt et tilbud på mail med alle detaljer på mail som jeg accepterede retur. Dennis vores flyttemand kom præcis til tiden, eller han var der faktisk lidt før så vi kunne starte til tiden. Det gik alt sammen hurtigt og så afsted med tingene. I Hørsholm fik vi hurtigt læsset af. Vi føler at vi har fået en rigtig god og effektiv service til en god pris. Og det er faktisk ikke første gang vi har brugt billig flyt. Vi havde samme positive oplevelse for 4 år siden. Så jeg giver mine varmeste anbefalinger.

28 de enero de 2023

Endnu en gang fantastisk

Endnu en gang fik jeg fantastisk hjælp af Billig-Flyt. Denne gang af Deniz og Tufan, der var på adressen 40 min. før tid. De ringede i god tid, så jeg lige kunne nå at samle det sidste. De arbejdede begge hurtigt og effektivt, mens de passede godt på mine ting. Meget hjælpsomme og venlige og jeg vil klart fortsætte med at anbefale Billig-Flyt til alle, jeg kender. Tak for en dejlig oplevelse.

28 de enero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.