OK . Bortset fra at Super Brugsen i Ringkøbing ikke havde tid til at finde min pakke. Først 3. Gang jeg spurgte orkede de finde den frem. Skyldes formentlig psykisk handicap her.
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte slips, butterfly og seler forleden til gode priser, og i god kvalitet også. og + den hurtig forsendelse. Jeg har kun + er at tilføje, så gerne igen. Mvh jesper😀
I bought a set of 4 sleeve garters in different color. These arrived in really good condition and within the expected delivery time. I already started using them and I’m quite satisfied.
Super service trods fejllevering. Jeg modtog desværre ikke de sendte ting, men de var både behjælpelige med at bekræfte jeg havde ringet og meldt en refundering, det blev bekræftet dagen efte... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Billigebutterfly.dk er en dansk webshop, som sælger slips, butterfly, skjorter og andet tilbehør til den moderne mand. Vi har fokus på at tilbyde et bredt udvalg at accessories til lave priser! Dag til dag levering i hele Danmark!
Información de contacto
M.P. Allerups Vej 47b, 5220, Odense SØ, Dinamarca
- 29920986
- kontakt@billigebutterfly.dk
- billigebutterfly.dk
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super hurtig levering og god kvalitet.
hurtig og god betjening
Lynhurtigt levering
Klipsene på selen virker meget dårlig
Klipsene til længdejusteringen af selen virker meget dårlig, for ikke at sige uvirksom, især den ene sidder helt fast i stoffet og er næsten skarpe som knive.
Vh. Leif Vejs Lauridsen
Jeg er meget tilfreds med handlen hos billigebutterfly.dk
Jeg er meget tilfreds med handlen hos billigebutterfly.dk
Jeg ønskede at finde et par børneseler til mit barnebarn og fandt frem til deres hjemmeside som var meget nem at finde rundt i og der er et bredt udvalg af farver på selerne.
Både bestillings - og betalingsdelen gik uden problemer. Og jeg kunne hente mine seler næste dag på et pakkested. Det fåes ikke bedre.
Selerne er af lav kvalitet
Selerne er af så lav kvalitet, at I ikke burde sælge dem.
God og hurtig levering
Hurtighed ok
Lige ud af landevejen
Lige ud af landevejen.
Bestilte. Fik det rigtige 3-4 dage senere
Hurtig og fin levering
Jeg er tilfreds
Hurtig levering og fin butterfly og lommeklud, som jeg bestilte.
Dog lidt svært med kundeservice. Jeg kom igennem til en anden virksomhed, som ikke rigtig kunne svare på så meget, og det tog lang tid. Men overordnet fin oplevelse
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.