BilligeKuglepenne.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jesper hjalp mig med at finde den bedste løsning for mig og mit behov, korrekturen kom hurtigt, og da denne var godkendt og betalt, gik der 3-4 hverdage så var der leveret 1000 stk lækre Raja Gold... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Igennem min arbejdsplads, skulle jeg bestille kuglepenne med logo. Da jeg var lidt usikker på hvordan det skulle gøres korrekt, fik jeg meget hjælp meget hurtigt. Fik rettet korrektur en del gange, d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling herfra! Flotte kuglepenne tilpasset ens egen virksomhed med logo og stil. Vi er vilde med dem, og har lige modtaget 500 stk. for 3. gang. Det bliver bestemt heller ikke sidste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale at handle her. Inden de satte produktionen i gang, fik jeg en mail med mit logo vist på kuglepenne på flere forskellige måder, og skulle godkende det jeg havde bestilt i først omgang... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos promocionales

Escrito por la empresa

Billige Kuglepenne med logo. Lave priser og helt ned til 100 stk. pr. ordre. Professionelt Grafisk arbejde er hos os inkluderet i alle opgaver.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billige kuglepenne til god kvalitet

Vi bestilte kuglepenne med logotryk, og var meget spændte på farven. Men alt levede op til vores forventninger. Vi kunne følge med ordren hele vejen fra den var bestilt og til den blev leveret. Ikke sidste gang vi bestiller her.

12 de agosto de 2024

Hej Tine

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive så flot en anmeldelse.

Kom snart igen.

I sikre hænder

Hurtigt og effektivt. Selv i en ferietid! God klar kommunikation og forventningsafstemning om ordrens udførelse. Jeg skal bestemt bruge dem igen 😀

31 de julio de 2024

Hej Jakob

Tusinde tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner.

Vi glæder os til at se dig i shoppen igen :-)

Venligst Jesper

Helt eminent god kundeservice ☀️

Helt eminent god kundeservice ☀️
Stod i en presset situation, med en deadline. Kundeservice var nærmest den bedste kundeservice jeg har fået - hurtig svar - pænt sprog - og vigtigst af alt overholdt hans ord på hvornår de kom - og endda en dag tidligere ☀️

17 de abril de 2024

Hej Cecilie
Mange tak for stjernerne
- og ikke mindst fordi du tog dig tid til at skrive så flot en anmeldelse.

Kom snart igen.

Skal du bruge kuglepenne

Skal du bruge kuglepenne - så brug dem her. Meget længere er den vist ikke.
Hurtig ekspedition - og hurtig levering.

9 de enero de 2024

Hej Rasmus

Rigtigt mange tak for din flotte anmeldelse.
Du har nemligt helt ret - hurtigt og enkelt - længere er den ikke :)

Kom snart igen

Hilsen Jesper

God og hurtig service

Hurtig og imødekommende kommunikation. God service og god vejledning. Produktet lever til fulde op til mine forventninger.

25 de septiembre de 2023

Hej Kim

Tak for din fine anmeldelse.
Her er altid råd og vejledning at få.

Jesper

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig og god service

Altid hurtig og god service. Leveret inden for et par dage. Alt som aftalt, nem og hurtig bestilling og betaling.
Den valgt pen er i god kvalitet og tryk som forventet.
Har handlet der før og vil gere handle der en anden gang.

26 de agosto de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.